Fragonard Heliotrope Gingembre

Fragonard Heliotrope Gingembre

Paris Krásné balení![]()
Paris Ty jo, další zázvor, tak to se po ní příští týden schválně mrknu. Většina vůní z téhle kolekce se mi doposud líbila.
Korsičanka děkuju.
wendulka se zázvorem to až tak nepřehnali. Trochu na začátku... připomíná mně spíš vánoční vůni do aromalampy... lehce kořeněný spíš pikantní kandovaný zázvor, než ostrý čerstvý... jen chvilku, ale líbí se mně. Pak je to příjemná lehce nasládlá vůně heliotropu, která se rozvoní spíš do krémova, než do pudrovky... což je pro mě dobré. Na to, že to byl slepák, tak jsem spokojená. Podobný typ vůně mně na poličce chyběl. Ale zkoušela jsem zatím jen jednou.
Chystáš se do Francie?
Ja som klikla Fifi a prihodila osm aj majú Gardeniu ![]()

sisa.b Gratuluji ke krásnému nákupu. Fifi je skvělá.
Gardénii tedy neznám, ale předpokládám, že bude stejně skvostná jako je pro mě třeba La Route d´Emeraude.
Poéma joj, tá vpadá tiež skvostne
a ďakujem.
sisa.b No vidíš, a pak že netoužíš. Gardénie skvostná-gratulace k oběma!![]()
Korsičanka tak ešte mi niečo v túžobníku ostalo
A možno niečo nové pribudne, keď dorazia vzorky. Ale nejaký útlm mám, že sa mi moc nechce parfum nakupovať ![]()
zatím mi přišly jen 4 vzorky, které mi udělaly velkou radost!
ale důležité je, že minimálně dva flakony budou následovat... ![]()

prďola Že by Grev?
ModestMourek popravdě ještě nevím, zatím si je vychutnávám jen pohledem... ![]()
obávám se, že se mi budou líbit všechny 4 (Kiste už znám a vím, že chci)
prďola Gratuluju k přílivu vzácností!
Jsi ve střehu???
Korsičanka děkuji! ![]()
to se tak jeden vrací ze zubařské seance a přemýšlí, čím by se odměnil za přetrpěné a ještě plánované kruťárny ...no a odpověď najde v poštovní schránce! ![]()
jsem v neustálém střehu!
sleduji zásobování i rychlé mizení na všech eshopech, kam dodává...
prďola To je fajn
Ale sousedi zatím nic, že?![]()
wendulka Myslím, že nepřestala.
Máme právě zprávy od munu, že mistr parfumér vyrábí jarní a podzimní vůně, a tak je taky do obchodů dodává:) Takže Norne třeba teď ne:)
Josh Lobb:
"Parfémy, které budou nabídnuty toto jaro / léto jsou: Sadanne, Pear + Olive, Grev, Kote, Sibet a Victorialand. První tři jsou nyní na prodej na internetových stránkách, další tři dorazí v dubnu.
V polovině září budou tyto nabídky nahrazeny Norne, Ore, Sova, Jeke a dvěma novými parfémy.
Pokud jde o Baque a Kiste, budou nabízeny celoročně. Baque bude k dispozici později v dubnu, zatímco Kiste je vyroben a bude prodáván za dva týdny."
prďola pear + olive je zas k dispozícii?
Edit: vidím, že ma už predbehly....
sisa.b Fifi (ešte) nepoznám, ale Gardénia je
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.