Za jak krátkou? ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Ellen No, koukni, odkdy je členkou PFMN![]()
Korsičanka pronajmeš mi sklepní koutek? ![]()
Ellen no a než se člověk stihne rozkoukat, tak to plíživé vymykání se změní ve vymykání v lehkém poklusu...
![]()
Jéje, teď jsem ti konečně koukla na poličku, milá kolegyně![]()
![]()
.
prďola Mám ještě 2. sklep - plný haraburdí. Když si ho vyklidíš a přivezeš skříňku...![]()
Člověk tu snadno najde úlevu od pocitu, že se v něm beznadějně porouchala jakási důležitá součástka/záklopka mající spojitost s příčetností...
![]()
přesně!
toto + velmi inspirující nákupy a recenze ostatních
prďola výraz "parfémová anorexie" jsem pochytila zde na Parfumanii
už bohužel nevím, kdo ho zde zavedl.
Mne sa zdá, že @Miru...![]()
wendulka to se ti to směje...!
![]()
ale je mi tu moc dobře, no... ![]()
U tebe by se zřejmě dalo vybudovat něco takového: https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0picbersk%C3%A9_glob%C3%A1ln%C3%AD_%C3%BAlo%C5%BEi%C5%A1t%C4%9B_semen, jen s vůněmi.
Když už máš ty sklepy.
Špicberské globální úložiště semen (Svalbard globale frøhvelv / Svalbard Global Seed Vault) je zabezpečené úložiště semen, které bylo vybudováno za polárním kruhem na norském souostroví Špicberky.Toto zařízení bylo založeno pro zachování široké rozmanitosti semen rostlin z míst po celém světě v podzemní jeskyni.
prďola Mám ještě 2. sklep - plný haraburdí. Když si ho vyklidíš a přivezeš skříňku...
prosím rezervovat, neb můj sklep je plný právě toho haraburdí (tedy ty kola, lyžě, sáně, atd. by se daly narvat taky někam jinam... kruci!) ![]()
tak abych byla vůči sobě spravedlivá, tak registrovala jsem se s cca třetinou současného stavu (flakonů)... no pak začalo to "plíživé vymykání" ![]()
Ellen Hezký šuplíčky - tam by se ve tmě flakonkům líbilo![]()
prďola
... že se v něm beznadějně porouchala jakási důležitá součástka/záklopka mající spojitost s příčetností...
Aspoň pokud jde o voňavé závislosti.
To je pekne napísané, som sa musela zasmiať. Ja trpím tiež touto diagnózou, aj keď zďaleka moja polička nie je tak veľká, ako tie vaše. Ešte k tomu sa vo mne ozýva zlé svedomie, keď sa ma manžel opýta, či ešte nemám tých parfémov dosť.
Tú 1957 mám objednanú tajne, lebo už ma okolie prestáva chápať. ![]()
Biely kvet Tvoje parfumaniačky ti rozumějí![]()
![]()
tak abych byla vůči sobě spravedlivá, tak registrovala jsem se s cca třetinou současného stavu (flakonů)... no pak začalo to "plíživé vymykání"
Takhle jsem to měla já, když jsem se zhruba po půl roce pouhého čtení registrovala na arome
.
Akorát tys to "plíživé vymykání" vzala proti mě trochu rychlejc
.
Tak pozor! Dvacet osm jsem jich měla poměrně nedávno... ![]()
wendulka Ty možná na Lost Cherry někde narazíš v Paříži, ale v Brně nestačím žasnout. Ty prodavačky ani neví, na co se ptám. Jen jedna na České v Douglasu byla v obraze. A odstřik už mi dochází.
Renusatko Taky jsi s ním - drobečkem - vydržela poměrně dlouho![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025