Cervanek ani kopřivy z příkopu ti pak nepomůžou
...ani MUDr. Chocholoušek![]()
Cervanek ani kopřivy z příkopu ti pak nepomůžou
...ani MUDr. Chocholoušek![]()
Cervanek je výstižný! ![]()
domenica Miru prďola černá káva alibi Fleur Díky
.
Ellen Korsičanka
Náhodou, na čaje a dokonce i na tu sportovní Panache mi zbylo
. Ale ve Vídni na konci tohoto měsíce se budu muset spokojit jen se zmrzlinou a čajem u Haase & Haase![]()
.
A jestli se Lost Cherry někde objeví ještě tenhle měsíc, bude mě muset asi do příští výplaty už založit ségra
.
A mlýnek na kávu a moka konvička bude muset počkat - a zrovna teď, kdy jsem akorát u snídaní zjistila, že asi budu i na kafe, je-li dobrá a dobře udělaná. Posunula jsem se tu už do fáze cortado(samozřejmě s bezlaktózovým mlékem a teda sladit jsem přestala už definitivně). Do klasického milovníka kávy jakože espresso a tak mám ještě daleko, ale i tak je to u mě za poslední tři měsíce dost zásadní změna
.
wendulka gratuluji k nákupu
- bylo by dost hloupé přijet z Paříže s prázdným kufrem přece
![]()
Tak ta Noir Okoumé v plánu nebyla. Ale jak jsem ji v pátek v butiku, tak se mi úplně zatmělo
. Úplně stejně jako když jsem poprvé vyzkoušela Pierrovu Myrrhiad. Vůbec nechápu, že jsem si jí tam nevšimla už loni
.
slniecko No že jo
?
wendulka Tak to jsem zvědavá na vůni, při které se TOBĚ zatmělo![]()
Korsičanka Tak víš co, tohle je o nosu a kůži a subjektivním vztahu k určité značce asi jako Miru - Ford, andry - Byredo a tak
.
wendulka LCH na PP říkali tak do 4 týdnu, takže by i ta Vídeň mohla být v klidu ![]()
Ellen Ty jsi ale prostořeká!
Ovšem ovoňovat bychom pak chtěly, že?
Kdyby jenom ovoňovat. Moje police by mohla vyprávět. ![]()
Ellen Však víme![]()
I moji zdobí některé kousky od W.![]()
to je TAK ÚLEVNÉ vědět, že se i někomu dalšímu dokáže nákup vůní vymknout z rukou! blahopřeju ke krásným kouskům!
Mě se to vymyká sice plíživě, ale... vymyká.
Když si vzpomenu, jak jsem byla nesvá, když jsem dosáhla dvacítky vůní...
No a tu Lost Cherry jsem neměla nikdy ucítit, to už je jisté...
wendulka jednoznačne!!!
Ellen no a než se člověk stihne rozkoukat, tak to plíživé vymykání se změní ve vymykání v lehkém poklusu...
![]()
No a tu Lost Cherry jsem neměla nikdy ucítit, to už je jisté...
víš, u kolika vůní si tohle říkám?!
![]()
No... úctyhodnou sbírku máš! ![]()
Ellen takže jistě chápeš, proč mi wendulčino vymykání přišlo tak úlevné... ![]()
Ale takových fanoušků s rozsáhlými sbírkami je tady mnohem víc...
Člověk tu snadno najde úlevu od pocitu, že se v něm beznadějně porouchala jakási důležitá součástka/záklopka mající spojitost s příčetností...
Aspoň pokud jde o voňavé závislosti.
Asi proto se mi tu tak líbí. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.