Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. dubna 2019 22:24

blackviolet

Minimálně o Night Call se s tebou podělím, tu jsem zkoušela už v Paříži. Atlas Fever ale tester neměli, páč u té jediné se snaží dodržovat tu londýnskou exkluzivitu. Jen prý vždycky v létě dostanou na chvilku pár kousků společně s testerem. Ale právě když už mi madam balila Midnight Special, tak zjistila, že od ní má aspoň vzorky, takže jsem samozřejmě nadšeně kývla.

Offline blackviolet
3453 příspěvků moje polička 06. dubna 2019 22:45

wendulka Díky a jasně, stačí, když napíšeš svoje dojmy.

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 00:00
Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 08:32
Reakce na Cervanek:

prďola výraz "parfémová anorexie" jsem pochytila zde na Parfumanii už bohužel nevím, kdo ho zde zavedl.

​..já

Offline Korsičanka blogger
13405 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 09:03

Miru Výraz super - chválímAle doufám, že ten virus nechytnu

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 09:10
Offline 74SLena
468 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 09:34

Cervanek 

objednávky na tajňačku mám nejraději, ještě že zásilkovny existujou, sice by mi manžel nenadával, ale přece nemusí vědět o všem

Offline Paris
příspěvků moje polička 07. dubna 2019 10:09

Cervanek koukám, že je to všude stejné.

Taky manželovi nehlásím nové přírůstky a rozbaluju tak, aby to neviděl. Nic by se nestalo, ale nemusí o všem vědět. Ještě v roce 2017 jsem byla, co se týká vůní, dost konzervativní a stačily mně 2 vůně. Ten zbytek na poličce přistál za rok a čtvrt. Nedávno manžel zahlédl mou sbírku v jednom z mých 2 šuplíků v ložnici a evidentně byl překvapený. Vidět i druhý, tak ho asi odvezou.

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 10:10
Reakce na 74SLena:

Cervanek 

objednávky na tajňačku mám nejraději, ještě že zásilkovny existujou, sice by mi manžel nenadával, ale přece nemusí vědět o všem

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 10:21

jak to tak čtu, tak je mi to naprosto jasný - vy máte alespoň nějaké "brzdy" v tom vymykání! to mě se to vymyká skoro bezlimitně, protože přítelova nejčastější otázka je "tak copak máme nového voňavého?" ...asi ho budu muset poučit, že takto by to teda nešlo! 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 10:28

blackviolet Jo a očichala jsem tu privátní kolekci Prada a musím říct, že snad kromě té Marienbad mě z ní nic výrazně nezaujalo s výjimkou té, co jsi mi dala zkusit ty.

Paris Včera jsem vyzkoušela ten tvůj nový Fragonard a měla jsi pravdu, zázvoru moc ne, ale je vážně moc pěkná

Offline Korsičanka blogger
13405 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 10:30

Cervanek  

Ty mínusy spočívají v tom, zcela zapomínám, že jich mám víc než dost a že nepotřebuji kupovat další.

A kvůli tomuto já poličku zveřejňuju, aby fungovala jako zvednutý prst(ne že bych si z něj vždy něco dělala)

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 07. dubna 2019 10:30

wendulka Vendulko, napiš prosím o Atlas Fever a Night Call co nejdřív (Atlas Fever už jsem měla asi stokrát v košíku ze Selfridges a stokrát jsem ji zase z košíku vyhodila - na slepo si netroufám, ale láká mě velmi ) A Night Call jsem taky objevila na jednom zahraničním eshopu - potřebuji k nim nutně nějaké informace