Minimálně o Night Call se s tebou podělím
, tu jsem zkoušela už v Paříži. Atlas Fever ale tester neměli, páč u té jediné se snaží dodržovat tu londýnskou exkluzivitu. Jen prý vždycky v létě dostanou na chvilku pár kousků společně s testerem. Ale právě když už mi madam balila Midnight Special, tak zjistila, že od ní má aspoň vzorky, takže jsem samozřejmě nadšeně kývla
.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
wendulka Díky
a jasně, stačí, když napíšeš svoje dojmy.
prďola výraz "parfémová anorexie" jsem pochytila zde na Parfumanii
už bohužel nevím, kdo ho zde zavedl.
..já![]()
Miru Výraz super - chválím
Ale doufám, že ten virus nechytnu![]()
objednávky na tajňačku mám nejraději, ještě že zásilkovny existujou, sice by mi manžel nenadával, ale přece nemusí vědět o všem
Cervanek koukám, že je to všude stejné. ![]()
Taky manželovi nehlásím nové přírůstky a rozbaluju tak, aby to neviděl. Nic by se nestalo, ale nemusí o všem vědět. Ještě v roce 2017 jsem byla, co se týká vůní, dost konzervativní a stačily mně 2 vůně. Ten zbytek na poličce přistál za rok a čtvrt. Nedávno manžel zahlédl mou sbírku v jednom z mých 2 šuplíků v ložnici a evidentně byl překvapený. Vidět i druhý, tak ho asi odvezou. ![]()
Cervanek
objednávky na tajňačku mám nejraději, ještě že zásilkovny existujou, sice by mi manžel nenadával, ale přece nemusí vědět o všem
![]()
jak to tak čtu, tak je mi to naprosto jasný - vy máte alespoň nějaké "brzdy" v tom vymykání!
to mě se to vymyká skoro bezlimitně, protože přítelova nejčastější otázka je "tak copak máme nového voňavého?" ...asi ho budu muset poučit, že takto by to teda nešlo! ![]()
blackviolet Jo a očichala jsem tu privátní kolekci Prada a musím říct, že snad kromě té Marienbad mě z ní nic výrazně nezaujalo s výjimkou té, co jsi mi dala zkusit ty.
Paris Včera jsem vyzkoušela ten tvůj nový Fragonard a měla jsi pravdu, zázvoru moc ne, ale je vážně moc pěkná
.
Ty mínusy spočívají v tom, zcela zapomínám, že jich mám víc než dost a že nepotřebuji kupovat další.
A kvůli tomuto já poličku zveřejňuju, aby fungovala jako zvednutý prst(ne že bych si z něj vždy něco dělala
)
wendulka Vendulko, napiš prosím o Atlas Fever a Night Call co nejdřív
(Atlas Fever už jsem měla asi stokrát v košíku ze Selfridges a stokrát jsem ji zase z košíku vyhodila - na slepo si netroufám, ale láká mě velmi
) A Night Call jsem taky objevila na jednom zahraničním eshopu - potřebuji k nim nutně nějaké informace ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje