Emi Tak to neklaplo, někdy bude objednávka. Ozvu se![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka já jsem z toho našeho psaní pochopila, že budeš objednávat v eshopu.
A u této nebylo jisté, jak je stará a zda bys ji chtěla.
Ale evidentně mám na ni radar... nakouknu do inzerce tak max. 2x denně a 2x jsem ji vychytala takhle po vystavení.
Korsičanka Prima, děkuju a budu se těšit.
slniecko To víš, že by se něco hodilo, ale napadají mě tam samé drahoty - kolem 9000,-
No, tak vieš, MNE by to situáciu vyriešilo
!
Korsičanka a čo ťa tam zaujalo za tú cenu?
Korsičanka Kdybys někde objednávala Fifi, tak já chci vlastní flakon, tak podle období, bych se taky přidala
.
Paris jsem ráda, že ti sedla![]()
To si takhle v pátek vyrazíte na výlet do Vídně, jakože jedete jenom na zmrzlinu a čaj, vybavená informací místní parfémové odbornice, že 30 ml cestovní balení vůní značky Maitre Parfumeur et Gantier tam nevedou, v domnění, že se teda po pařížském úletu opět nacházíte ve stavu parfémové hibernace. Potom vejdete do zmíněného parfémového butiku a co tam v regálu nenajdete![]()
?

wendulka z každého výletu se přece musí dovézt suvenýr.
Gratuluju.
Paris Přesně tak ![]()
To si takhle v pátek vyrazíte na výlet do Vídně, jakože jedete jenom na zmrzlinu a čaj, vybavená informací místní parfémové odbornice, že 30 ml cestovní balení vůní značky Maitre Parfumeur et Gantier tam nevedou, v domnění, že se teda po pařížském úletu opět nacházíte ve stavu parfémové hybernace. Potom vejdete do zmíněného parfémového butiku a co tam v regálu nenajdete
?
Ó bože, to je nádherné balení
To chci taky
(vůni jsem nikdy nezkoušela, ale tvůj popis i popis blackviolet je nadmíru lákavý)
A moc gratuluji!
wendulka Gratulace
a velká zvědavost![]()
Paris No to já si přivezla suvenýry, ale v původním plánu byly jen ty neparfémové
. Jinak k nákupu jsem si vybrala i vzoreček toho tvého Fragonarda, protože se mi opravdu líbí, takže výhledově bude recenze
.
Martula A i Rose Opulente od nich není k zahození (vzala jsem si vzorek), přičemž Tobě by se určitě líbila i jardin Blanc
.
Cervanek Díky
. Je to Cuir Fétiche.
Korsičanka Děkuju
. Přivezu ji s sebou zítra, neboj
.
To si takhle v pátek vyrazíte na výlet do Vídně, jakože jedete jenom na zmrzlinu a čaj, vybavená informací místní parfémové odbornice, že 30 ml cestovní balení vůní značky Maitre Parfumeur et Gantier tam nevedou, v domnění, že se teda po pařížském úletu opět nacházíte ve stavu parfémové hibernace. Potom vejdete do zmíněného parfémového butiku a co tam v regálu nenajdete
?
Šmarjá, to je krásne!!!
slniecko Že jo? Nekup to za 60 éček
.
wendulka obdivuju tvoji paměť a moc se těším na recenzi Heliotrope Gingembre. ![]()
wendulka Moc pěkné, i když vůni neznám, tak vypadá balení i popisy zajímavě.
takze slepacek![]()

viktorka_od splavu Přines, prosím, k ovonění. A šetři na mě![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje