wendulka slniecko tak koukam ze ze tri ktere mam je kazda jina, vubec jsem si nevsimla:-))

viktorka_od splavu Ta Arabie vlevo je určitě nejstarší z nich. On tam u nich Lutens měnil ten znak a i odstín etikety. Něco podobného proběhlo i u zvonků - mám Fumerie Turque s černou etiketou a béžovým písmem a v témže roce 2012 jsem pak objednávala další a už mi přišel s fialovým písmem.
wendulka jj a je i nepatrne vyssi
Cervanek dekuju za info, zajimave
Cervanek to je zaujímavé. Tú prvú verziu som nemala, ostatné boli ako tá tretia na obrázku, u tej Serge Noire som to považovala doteraz za "úlitbu" názvu. Nikdy ma nenapadlo to riešiť
.
Cervanek aha, rozumiem.
Přírůstky za duben, jedna výměna (Fugit Amor) a dva nákupy (Bracken, No. 07 Vetiver dance)

ModestMourek krásný nákup
Cervanek blackviolet Děkuji. Vetiver dance je velké splněné přání, toužil jsem po něm už dlouho.
ModestMourek Vetiver mám ráda, budu muset vyzkoušet.
ModestMourek Gratuluju! A lákavá recenze na Grossmith![]()
Přírůstky za duben, jedna výměna (Fugit Amor) a dva nákupy (Bracken, No. 07 Vetiver dance)
to vypadá krásně a zajímalo by mě jak Fugit Amor voní na muži
viktorka_od splavu Měnil jsem ji naslepo, ale voní překvapivě dobře. Kromě úvodního závanu kandovaného závoru je to nasládlý hebký karafiát, který jde pěkně do prostoru.
Korsičanka Díky. Shem-el-Nessim určitě doporučuji alespoň vyzkoušet.
ModestMourek Nebo s někým vyměnit odstřik![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.