Renusatko Neplač, aspoň ušetríš! Ja sa cítim v poslednej dobe tak isto.![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Jinak vše co zkouším už mi přijde podobné něčemu z poličky. Potom se mi třeba něco i líbí a není to na flakón.
Nezoufej - mám to taky tak a jsem tomu ráda. To, co mám, beztak do smrti nevypotřebuju.
Renusatko cajova kosatcovka by se ti mohka libit! je k dispozici k vyzkouseni:-) Living asi ne (teda k dispozici jo;-) ale libit se ti spis nebude. je to vune za par korun, a furt jsem to odkladala ze az s necim dohromady, kvuli postovnemu
vše co zkouším už mi přijde podobné něčemu z poličky. Potom se mi třeba něco i líbí a není to na flakón.
to chapu a doufam ze k tomu stavu taky smeruju.. pak uz budu potrebovat jen ty nicemu nepodobne ;-) jako treba metalique
Renusatko mě se taky většinou ze zkoušených vůní nic nezalíbí. a vůbec mě to nemrzí, police bobtná :)
ale když, tak to musí sednout takzvaně p..el na hrnec i s náladou - třeba u odalisky jsem měla ošklivý den a zkoušení vzorku mi zachránilo zdravý rozum.... ale někdy zvítězí zvědavost, jako u scherrera :)
vyuzila som narodeninovu akciu vo Vavavoom, a na ceste je 17 Nandan Road, ktory som aj tak planovala na Vianoce ![]()
Tak jsem doma vytáhla ještě zbytek vzorků ze srazu a hned tam jeden zajímavý byl
. Slumberhouse Baque. Zrovna toto.
Jste se dobře rozjely, gratuluju!
Tak jsem se cestou z dovolené na letišti v Qataru poněkud rozšoupla ![]()
![]()
Tři hodiny jsem se poctivě věnovala intenzivnímu průzkumu zdejších parfumerií a tohle je výsledek. Bylo to náročné mezipřistání ![]()

samé krásné nákupy tu máte, gratuluju!
Renusatko jj, ve vzorcích ze srazu se leckdy najde nejedno pokušení
mmch moc díky za vzorek Yellow Sea, už ho sháním... ![]()
stejně tak díky elisa za vzorek Enchanted Forest, o kterém jsem si myslelal, že jednou ... snad ... a až něco z poličky dopotřebuju bych ho třeba mohla pořídit. no, po plánované smršti se Slumberhouse bude hned další v pořadí
alibi viktorka_od splavu gratuluju k novým vůním
Martula vůbec jsi nezahálela. Krásné úlovky... už jen na pohled. ![]()
Paris .. no vždyť takový průzkum je vlastně skoro povinnost, že
A mám radost, že se mi líbily vůně, které mají i flakonky krásné.
Martula
Koukám, že někdy je lepší to letiště proběhnout a hned zase nastoupit
. Vůně neposoudím, ale flakony jsou všechny zajímavé.
Martula Ono se i na těch letištích v arabských zemích najdou často poklady. Já odlétám vždycky aspoň s nějakým CPO. Za tři hodiny se dá udělat hezký průzkum (a nákup
). Krásné flakony!
blackviolet No jo, bylo tam spousta věcí, které hned tak jinde nevyzkouším. A nejvíc mě štve, že jsem si nezapamatovala název nějaké docela drahé a hodně zajímavé arabské značky, ze které se mi moc líbila jedna vůně a jako naschvál zrovna tuto měli jen v testeru. Normálně se mi ten název značky i vůně vykouřil z hlavy a kdybych si ten stojan alespoň vyfotila, ale ani to ne ![]()
Martula hehe, niektoré dovolenky sú fakt nebezpečné
...
Gratulujem k prírastkom!
Martula Zkus se podívat na Fragrantiku a parfémové značky podle zemí, třeba to poznáš.
Tady třeba Katar: https://www.fragrantica.com/country/Qatar.html
Martula četla jsem všechny 3 recenze na tvé nové vůně... u mě je favorit Al Jazeera.
blackviolet Leni, moc díky na tip, který mě nenapadl. Ty jsi na to totiž kápla, mám to!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje