Martula Myslela jsem si, že by to mohla být ta S.Ishira
.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Martula četla jsem všechny 3 recenze na tvé nové vůně... u mě je favorit Al Jazeera.
No z těch tří by se tobě určitě líbila nejvíce
Je to hodně ženská kompozice, taková ta klasicky krásná, co se líbí i okolí. Už jsem na ni dostala kompliment.
Martula to rozhodně... musí být krásná.
A když jsem si přečetla složení Safarjalu, tak se mně taky rozzářily oči.
Já a moje úchylka na pivoňky...
Paris Taky mám pivoňky moc ráda. A tohle byla naprosto parádní a originální pivoňka s kdouli a datlemi, jako jediná vůně z řady byla vyprodaná, škoda..
Martula tak třeba příští rok zase při mezipřistání.
Nebo se ti třeba podaří sehnat přes net.
Martula gratuluji k úžasnému nákupu![]()
Martula Takový mezipřistání bych si taky nechala líbit
.
viktorka_od splavu Sice se značným zpožděním, ale Living Lalique je za mě dobrej mainstream
. Před časem jsem dostala odstřik. Musím se po něm podívat.
Ke mně se teď výměnou dostala větší zásoba Tendre - taky od Lalique a Coromandel v edp a hlavně největší trefa odstřik Bouquet de Paris
- to jsem ale tušila předem, že to pro mě asi nedopadne dobře
.
wendulka Jako že budeš kupovat celý flakon BdP???
Korsičanka Ano. Zatím mám za sebou sice jen dvě menší zkoušky, ale už teď tuším, že ostrý provoz, mě v tom jenom utvrdí
. Zase natolik už se znám
.
wendulka Hmm, tak to bude Pan Ježíšek
Korsičanka Uvidíme
.
Evody Cuir Blanc naslepo - a ![]()
Judith Leiber Night taky naslepo - a ![]()
Můj první nákup přes PayPal :) z Francie

alibi Hezký nákup! Sylvaine má vždycky krásně pojaté balení, takže i malé vzorky udělají velkou radost.
alibi No, vidíš, jak jsi šikovná! A ani to nebolelo, že?![]()
Judith Leiber Night mě teda bohužel neuchvátila. Kdysi se kolem ní strhlo šílenství na Arome a podle složení jsem si říkala, že to bude super a bohužel opravdu nebylo
.
Taky jsem čekala trochu víc (hlavně tedy víc skořice).
Vůni obratem adoptovala moje sestra (ono to kabelkové balení je na pohled moc pěkné), která o ne/přítomnosti skořice nic netušila a vůně se jí líbila na porvní počich.
Naštěstí mám zásobu Organzy Indecence (jak vintage, tak Mythiques), tak nebudu zatím na nedostatek skořice strádat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje