Fleur Já jsem si jistá, žes to zle nemyslela.
Co to je mimibazarové?
V mých letech už se dostávám zpátky do dětských let, tak občas na nějakou tu zdrobnělinu, příp. zkomoleninu mám nárok, že.
Ale slibuji, že se budu snažit!![]()
Fleur Já jsem si jistá, žes to zle nemyslela.
Co to je mimibazarové?
V mých letech už se dostávám zpátky do dětských let, tak občas na nějakou tu zdrobnělinu, příp. zkomoleninu mám nárok, že.
Ale slibuji, že se budu snažit!![]()
Poéma Mimibazar, emimino a podobné inzertní a diskusní portály jsou líhní afektivně zabarvených a velmi bizarních jazykových kreací; daří se tam dobře "těhulkám", "manžům", "mimískům"...
Tak to se musím přidat, "šouflík" je opravdu strašný slovo...![]()
Poéma Děkujeme![]()
!
Díky! ![]()
dárek ![]()
voní jak vymydlenej Kublaj ![]()

andry Gratuluju!
Korsičanka děkuju ![]()
Miru děkuju ![]()
andry vymydlenej kublaj ![]()
![]()
a super
!
Staronový přírůstek jako výsledek rodinného koloběhu vůní. Voyage extrait, původně můj, poté laskavě postoupen synovi a nyní opět můj. Stejně jsem pořád měla cukání přivítat jaro něčím novým, takhle jsem to disciplinovaně zvládla bez nákupních manévrů
. A jako bonus můj muž pravil, že "to se dá", což je jedno z nejvyšších hodnocení.
Fleur "To se dá" říká manžel taky jako pochvalu ![]()
Když se mu vůně nelíbí, prohlásí, že je vůně "taková zvláštní"
(v extrémních případech se teda vyjádří jasněji)
Renusatko Ano, koupil, v roce 1991 mi přivezl ze služební cesty do Německa flakón Gabriely Sabatini. Byla tehdy k dostání (někde) i u nás a stála tenkrát skoro sedm stovek (což vzhledem k tehdejší výši platu bylo jako exkluzivka od Guerlainu či Chanelu
). Dodnes na to dojatě vzpomínám a občas mu to připomenu s dovětkem, že bych parfémový dárek uvítala i dnes, ale tváří se, že to neslyší.
Fleur Voyage extrait od Hermèse taky vůbec neznám
A synka přestal bavit, nebo co?
Korsičanka On se našel v L´Homme Idéal Cologne a pak dostal i její svěží odnož, což mu bohatě stačí. A já mám z opětovného shledání s Voyage radost!
Fleur Tak si Cestu užívej dosytosti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.