Korsičanka
trošku s obavou, ale klaplo to
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
viktorka_od splavu To byla velmi výhodná koupě, šikovná jsi
!
viktorka_od splavu si mi ho vyfúkla, ale aj napriek tomu gratulujem. Mala som smolu, že nechcela posielať na Slovensko, aj keď som reagovala bleskovo.
milacka Já nevím, co mají s tím posíláním za problém, když jsi ochotná si ho zaplatit![]()
milacka promiň![]()
Korsičanka tiež nechápem, český účet mám, poštovné akceptujem, čo dodať, ale je v dobrých rukáchviktorka_od splavu ![]()
viktorka_od splavu moc gratuluju ![]()
viktorka_od splavu Jsem ráda, že to klaplo. milacka Nechápu též, ale jak píšeš, je v dobrých rukou
.
Korsičanka Asi se hned tak neuvidíme :-) Teď je po plesové a dětské koncertní sezóně.
Hlavně doufám, že si z Benátek nedovezli i malilinké černé pasažéry ![]()
Mitzi To jim tedy držím palce! Díky za info:)
Tak mně ve čtvrtek dorazil Sh.Souff. d´Oranger a po dvoudenním řádném nástřiku, nejen zkoušením ze vzorku, musím jen zkonstatovat, že se mi z těch všech šouflíků líbí nejmíň. Na mně nějak moc hořkého neroli, moc pomerančového květu i kořeněného santalu. Nechám si ho na teplejší dny, třeba vyzní líp.
Poéma No, vidíš
Určitě by ti za něj dámy vedle utrhly obě ruce:)
Korsičanka Ale já ho nikomu nedám.
MiJo, už zkoušelas Lumiére?
Poéma Bohužel ho Wendy zapomněla v kanceláři
Píšu SZ.
Korsičanka Yes.
Korsičanka Poéma Dámy, jestli existuje nějaký lingvistický očistec, tak za ten "šouflík" či "šuflík" v něm zůstanete vězet pěkně dlouho ![]()
!
Fleur Já tedy netuším, kam přijdou ti, co vše perfektně dodržují, ale určitě mají taky své oddělení. Už vím minimálně o 3 adeptkách, které tam skončí
Omlouvám se za OT:)
Fleur Já čekala spíš omytí hlavy za to SS, to už jsem raději opravila, ale že by někoho iritoval něžný "šouflík", by mě ve snu ani nenapadlo.![]()
Poéma Nemyslela jsem to zle, ale mně připadá to komolení názvů takové mimibazarové, jsem na to háklivá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje