slniecko Měli namísto zpěvu raději rovnou přiletět s flakónem v zobáčcích
.
No neviem, pri tom, ako nevedia ani chvíľu držať zobák, aby tá dodávka dobre dopadla
!
slniecko Měli namísto zpěvu raději rovnou přiletět s flakónem v zobáčcích
.
No neviem, pri tom, ako nevedia ani chvíľu držať zobák, aby tá dodávka dobre dopadla
!
slniecko frezie, to zni nadherne, krasne jaro!
slniecko Ti ptáčkové lákají nejen zpěvem, stačí hezký flakón nebo krabička... a parfémový blázen uvažuje o koupi ![]()
Docela mě lákají třeba tyhle:

Ta první mě láká taky - mám pro holubičkové flakóny slabost (i když podle názvu a složení tuším obsah
).
A viděla jsi novou Cabotine Lemon a ty 2 Sakury? To jsou barvičky...
Mitzi No a testuji od Vánoc pilně Shalimar Souffle de Lumiere, druhý měsíc přemýšlím, co je na něm tak "skvěle nepříjemného"...
Už jsi na to přišla? A máš celý flakon???
Korsičanka Mám flakón. A myslím, že tam je úplně jiný citrusový tón, hořký.
Mitzi Mně na jednu stranu láká ten jasmín, ale na druhou mi -zřejmě s ylangem-vadí. Teď jsem ho viděla někde levně, proto jsem chtěla zkonzultovat působení na jiné:) Díky!![]()
Korsičanka mně rozhodně "vadí" ten Ylang. To vím. Ale ta "provokace" je právě ten jiný citrus.
Mitzi No, ty mi dáváš-hořkou chuť já ráda.Ale ve vůni?![]()
Korsičanka jasně! Třeba některé Hermesovy kolínské nebo AA Gentiana... není to kakao, je to spíš bylinná hořkost, grepová kůra.
Mitzi Tak podle Hermèse si ji už představit umím - díky. Asi bych ji tedy unesla , ale u mě to vypadá spíš na odstřik, i když je flakon nyní k mání za super cenu
Šetřím však na Guerlaina![]()
Korsičanka kterýho? ;-)
Já mám poslední Eau de Cashmere, neskutečně mě baví celou zimu ![]()
A na jaro by se mi líbil nějaký růžový Dior (Trafalgar jsem ještě nezkoušela, ale líbí se mi úplně všecky, Kabuki, Sakura... a vlastně úplně všecky "válce" posledních tří let) nebo 1957 od Chanelu. Ale budu si muset vystačit s tím, co už mám
Asi zase vylovím Gris Montaigne. Teda kromě toho, co lovit nemusím, protože to nosím pořád
růže od Byreda a od Kurkdjiana...
Mitzi Bouquet de Paris
To víš, důchod! A Diorům jsem naštěstí nepropadla, můj nos potřebuje větší ulítlosti, i když pak - jako v protiváze - si někdy libuju v klidných irisech jako včera a dnes:)
... i když pak - jako v protiváze - si někdy libuju v klidných irisech jako včera a dnes:)
Jak já Ti rozumím! Ano, taky mám ráda tu protiváhu. Dneska třeba zkouším mimo jiné Hippie Rose a říkám si, že je krásná, ale nebavila by mě na běžné nošení. Moc pačuli, ambry. Jako vůně na občasné zpestření nálady je to nádhera. Ale poslední dobou se raději "nudím" s A la Rose ![]()
Mám v tužebníku. Představuji si, jak bude úchvatná! Ale zůstanu raději u představ!!!![]()
Mitzi Hippie Rose si musím připomenout. Vůbec mě vůně Heeleyho začínají bavit. Na setkání s ním mě zaujal Noční Iris a Menthe Fraîche. Přitom je v Bratislavě v 1907 průběžně zkouším a v brněnském Vava často taky. A stejně mě po nějaké době zas některá z nich překvapí![]()
A pozdravuj Naďu s mužem - hudebníky
, uvidíš-li se s nimi.
![]()

(jinak kdyby někdo chtěl prázdný flakon i s krabičkou, je k dispozici, teď když mám plný nemusím už schovávat:-)
viktorka_od splavu Gratuluji! Urvalas ten vedle, ne?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.