andry Salute bych ráda právě na léto, ačkoliv ten tón perlivého vína by mohl být hezký i na prorážení mrazu a do teplých suchých místností.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka no to teda rozhodne nezahalis ![]()
Fleur musim vyzkouset. Perlive vino jsem zatim potkala tak mozna v Noontide Petals ![]()
Díky. Taky doufám. Neviděla jsem tě snad věčnost
.
A rovněž gratuluju. S druhým úlovkem máme kupodivu tentokrát průnik
.
Je to možné. Však jsem taky Salute! nevyzkoušela naposled.
Ten můj oslepující vztek se přece jen vyplatil. Áchich!

marieu Líbí?
Óóó, velmi. Před pár lety bych to do sebe neřekla. Ale to jsem byla hodně neuvědomělá, neuměla jsem si vůbec vůni vyzkoušet, ponosit, promyslet. Vlastně jsem u toho vůbec nepřemýšlela. Nenosila jsem úplně líbivky obecný, jednou jsem koupila klasiku chloe a musela ho do týdne posunout kolegyni, protože to prostě nešlo. Pak jsem dlouho nevěděla co bych, pak jsem se nevoněla, když byly děti miminka.... a teď nevím, co bych koupila dřív. Pročítám si tady recenze a parfémový vlákna a spřádám plány. Tohle nebyl plán vůbec, ale o to lepší překvapení.
marieu No, některé Nishane by ti asi taky nesedly. Ale některé jsou zas moc fajn.
Korsičanka Jo, to asi věřím. Tahle mi složením přišla celkem vstřícná. I z recenzí, samozřejmě.
marieu Vydařený nákup; ne vždy oslepující vztek s nákupem naslepo vedou k nějaké katarzi
.
Korsičanka marieu wendulka Koukám, že tady už se rozjíždí vánoční nákupy
, takhle brzy. Tak doufám, že si to užijete![]()
.
wendulka co planujes na Vanoce? ![]()
Miru Jo, naslepo. Nemám kde vyzkoušet, a tak jsem podlehla pokušení. Podle recenzí by mi vyhovovat mohla. Potřebuji ted něco tulivého, útěšného, sladkého, nekomplikovaného ... je tam růže, kterou velmi vítám, vanilku také a jestli dokážu detekovat i kávu, tím lépe.
Pravda, obě tyto amuážky jsou dost drahé.
Jsem ti chtěla napsat, že jestli potřebuješ něco tulivéjo, útěšného, sladkého, potřebuješ Angélique Noir. A pak mi došlo, žes mi ji prodala![]()
Tahle káva mne už taky dlouho láká. Ať ti chutná!
Nech se překvapit
.
wendulka
no to nééé, napínání špatně snáším!
Zvlášť po dnešku, co
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my