wendulka ja vam dam trvalo! Dalia nedavno rikala, ze neverila, co stoji penez vytvarne potreby. No tak pry uz se nedivi, ze nemam prachy na parfemy.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Luna Tak představu mám poměrně dobrou. Ale o tom v tvém původním příspěvku nepadla zmínka, že za tím stojí tvůj mimořádný výtvarný talent
.
Jo, to je těžký, když člověk nemá koníčky, ale koně
.
wendulka ja vam dam trvalo! Dalia nedavno rikala, ze neverila, co stoji penez vytvarne potreby. No tak pry uz se nedivi, ze nemam prachy na parfemy.
![]()
To je pravda, nedivím se. Když je menší příjem, musí si člověk vybrat jedno nebo druhé. Já musela svou touhu po akvarelových pastelkách odsunout, protože mě chytly ty montalky.
Dalia No ja si reknu: Parfemy voni, ale houby malujou. Barvy malujou a vlastne i trochu voni. Logicky nabizi vic, takze skoro vzdycky zvitezi!![]()
Parfemy voni, ale houby malujou.
Stříkni barevnej parfém na světlý oblečení a máš vymalováno raz dva
.
Promiň, samozřejmě vím, jak jsi to myslela
.
Luna no a jelikož z barev máme zážitek i my, čumilové - naproti tomu čuchat k tobě by se tomu asi nevyrovnalo (a asi by se ti to moc nelíbilo:-)) tak si myslím že volíš správně![]()
jinak já jsem tu nedávno frflala jak se mi líbí flakon Splendida Bvlgari a že se mi nelíbí obsah - tak mám na cestě jak jinak než tuberozu:-)
Luna Stuart Semple. Ja mám dojem, že jeho farby ešte aj voňajú. Teda Black 2.0 jednoznačne po višniach a v bielej cítim mandle.
Ale poštovné strašné
.
slniecko Vonět po višních... to musí být krásné. Ostatně nemáte někdo, prosím, tip na parfém s vůní višní?
Tak vánoční nákupy pro mě samotnou jsou v plným proudu. Nějak se mi stal Zagorsk od Comme des Garcons a potřebovala jsem ho vlastnit. So far so good, nicméně v plánu byly úplně jiný vůně... a taky dárky pro všechny ostatní ![]()
Korsičanka Nic moc...
Fleur Myslila jsem si to:(
Výdrž je opravdu mizivá, jak píše Fleur, ale ona je to spíš vůně třešňových květů.
In Black na mě byla výhradně ambrová, tak tady nemůžu sloužit.![]()
Višně bývají spíš typu "višně v čokoládě".
Spíš bych pátrala mezi La Petite Robe Noire a hlavně pak mezi Black Perfecto (pokud by tedy mohly být i třešně).
Delices de Cartier Eau Fruitée
Delices de Cartier
třešeň míval i Yves Rocher v takových 20 ml mini baleních
dcera měla loni pěknou sladkou třešňovku od Victoria Secret Cherry Pop (sice tedy body mist, ale výdrž byla solidní)
Děkuji všem:-).
AlexQ no, tiež dlho hľadám...ale vždy je to nakoniec čerešňa. Kedysi som višne cítila z Ypno od Otto Kern, ale to sa už nevyrába desaťročia.
slniecko Právě že třešně (ani třešňový květ) nechci a nechci ani sladké višně v čokoládě... Vzpomínám si (matně), že hezké višně byly, myslím, v Subtil od S. Ferragamo, ale už se dávno nevyrábí...
Mitsouko je doma. Koupena ze zvedavosti, coze to rozprasovali v pokoji na pocest Dagileva a taky po prostudovani recenzi .
Moc se mi libi, vypada to, ze si budeme rozumnet.
Odklikla jsem Acqua di Portofino Donna. Ale otevřu si ji až na Vánoce
Překvapivě dobrá citrusovka. Na léto toho moc nemám, takže ji využiju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje