Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 17:32

wendulka ja vam dam trvalo! Dalia nedavno rikala, ze neverila, co stoji penez vytvarne potreby. No tak pry uz se nedivi, ze nemam prachy na parfemy. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 20:09

Luna Tak představu mám poměrně dobrou. Ale o tom v tvém původním příspěvku nepadla zmínka, že za tím stojí tvůj mimořádný výtvarný talent

Jo, to je těžký, když člověk nemá koníčky, ale koně.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 20:19
Reakce na Luna:

wendulka ja vam dam trvalo! Dalia nedavno rikala, ze neverila, co stoji penez vytvarne potreby. No tak pry uz se nedivi, ze nemam prachy na parfemy. 

​To je pravda, nedivím se. Když je menší příjem, musí si člověk vybrat jedno nebo druhé. Já musela svou touhu po akvarelových pastelkách odsunout, protože mě chytly ty montalky. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 20:23

Dalia No ja si reknu: Parfemy voni, ale houby malujou. Barvy malujou a vlastne i trochu voni. Logicky nabizi vic, takze skoro vzdycky zvitezi!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 20:54
Reakce na Luna:

Parfemy voni, ale houby malujou. 

​Stříkni barevnej parfém na světlý oblečení a máš vymalováno raz dva.

Promiň, samozřejmě vím, jak jsi to myslela.

Offline viktorka_od splavu
48992 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 21:01

Luna no a jelikož z barev máme zážitek i my, čumilové - naproti tomu čuchat k tobě by se tomu asi nevyrovnalo (a asi by se ti to moc nelíbilo:-)) tak si myslím že volíš správně

jinak já jsem tu nedávno frflala jak se mi líbí flakon Splendida Bvlgari a že se mi nelíbí obsah - tak mám na cestě jak jinak než tuberozu:-)

Offline slniecko admin
19422 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 00:12

Luna Stuart Semple. Ja mám dojem, že jeho farby ešte aj voňajú. Teda Black 2.0 jednoznačne po višniach a v bielej cítim mandle.

Ale poštovné strašné .

Offline AlexQ
96 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 06:24

slniecko Vonět po višních... to musí být krásné. Ostatně nemáte někdo, prosím, tip na parfém s vůní višní?

Offline andry spravce
2912 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 09:37

AlexQ ted pridala recenzi Miru na In Black od Jesus del Pozo.

Nebo Fordova Lost Cherry, z opacneho konce spektra

Offline marieu
5143 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 09:47

Tak vánoční nákupy pro mě samotnou jsou v plným proudu. Nějak se mi stal Zagorsk od Comme des Garcons a potřebovala jsem ho vlastnit. So far so good, nicméně v plánu byly úplně jiný vůně... a taky dárky pro všechny ostatní

Offline Korsičanka blogger
13385 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:05

AlexQ Nezkoušela jsem, ale L'Occitane měla nějakou třešňovku - Fleur de Cerisier:) Jakou mají jejich vůně výdrž, bude vědět jerry .

Offline Fleur blogger
6804 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 12:13

Korsičanka Nic moc...

Offline Korsičanka blogger
13385 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:22

Fleur Myslila jsem si to:(

Offline jerry
10969 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 14:19

Korsičanka 

Výdrž je opravdu mizivá, jak píše Fleur, ale ona je to spíš vůně třešňových květů.

In Black na mě byla výhradně ambrová, tak tady nemůžu sloužit.

AlexQ

Višně bývají spíš typu "višně v čokoládě".

Spíš bych pátrala mezi La Petite Robe Noire a hlavně pak mezi Black Perfecto (pokud by tedy mohly být i třešně).

Delices de Cartier Eau Fruitée

Delices de Cartier 

třešeň míval i Yves Rocher v takových 20 ml mini baleních

dcera měla loni pěknou sladkou třešňovku od Victoria Secret Cherry Pop (sice tedy body mist, ale výdrž byla solidní)

Offline AlexQ
96 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 14:25

Děkuji všem:-). 

Offline slniecko admin
19422 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 15:24

AlexQ no, tiež dlho hľadám...ale vždy je to nakoniec čerešňa. Kedysi som višne cítila z Ypno od Otto Kern, ale to sa už nevyrába desaťročia.

Offline AlexQ
96 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 16:16

slniecko Právě že třešně (ani třešňový květ) nechci a nechci ani sladké višně v čokoládě... Vzpomínám si (matně), že hezké višně byly, myslím, v Subtil od S. Ferragamo, ale už se dávno nevyrábí...

Offline clothilde
2034 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 18:48

Mitsouko je doma. Koupena ze zvedavosti, coze to rozprasovali v pokoji na pocest Dagileva a taky  po prostudovani recenzi . 

Moc se mi libi, vypada to, ze si budeme rozumnet.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 15:05

Odklikla jsem Acqua di Portofino Donna. Ale otevřu si ji až na Vánoce Překvapivě dobrá citrusovka. Na léto toho moc nemám, takže ji využiju.

Offline barbucha blogger
35312 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 13:32

clothilde 

Na Mitsouko je tak akorát správnej čas

Taky bych si dala říct, ale mají všude jen velký balení a já bych nejradši maximálně padesátku, úplně nejradši 30...

No mám na cestě No.19 edp, tak si nestěžuju ( Fleur netěš se, nezbyde ).