Tento příspěvek bych mohla kopírovat hned do tří vláken: kromě tohoto ještě do stěžovacího a zároveň do vlákna, co mě parfémově potěšilo.
Odstartovala jsem parfémové nákupy původně plánované na Vánoce s tím, že teď ještě zásilkové služby nekolabují a vše proběhne v klidu. Pro sebe jsem objednala Spirituelle od Divine v 30 ml plnitelném flakónu a ta dorazila v pátek, v úhledné krabičce. Původně jsem ji chtěla uložit na dno skříně a nechat tam až do Vánoc, ale nakonec jsem to nevydržela, rozbalila ji, vykutala z celofánu a zjistila, že měla špatně zašroubovaný rozprašovač, takže mi část vytekla do krabičky. Možná to bylo způsobeno i tím, že víčko nesedí na rozprašovači dost stabilně, takže se při transportu mohlo pohybovat a tím ten rozprašovač vlastně uvolnit. Přes víkend jsem zvažovala, jestli tu ztrátu pár mililitrů mám tematizovat v nějakém mailu, ale nakonec rozhodlo to, že jsem chtěla flakón nosit v kabelce a to by tedy rozhodně nešlo. Poprosila jsem tedy, jestli by mi nemohli poslat nové víčko, že dobře nesedí.
A včera dorazila odpověď s omluvou, posílají mi prý nejen nový rozprašovač a víčko, ale i pár mililitrů vůně v plnitelném roll-onu. Takže
a jsem ráda, že jsem se do krabičky nepodívala až o Vánocích, to už by v ní možná zbylo jen pár kapek na dně...