Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 23:44

Sweet Potato

Jsem se večer po sprše utěšila exkluzivkou Cuir Beluga, takže je mi fajn. Pěkně mě hladí po duši. Pro IC si jdu zítra na poštu, tak jsem napnutá.

No a když už jsem v tomto vlákně, tak prozradím, že mi na poličce pristanou ještě tři další montalky. Koupila jsem malý odstřik Blue Amber na připomenutí po letech. A výměnou budu mít flakon Intense Roses Musk + odstřik Sensuel Instinct. 

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 10:24

Sweet Potato A pak mi došlo, žes mi ji prodala...

I mně a jsem z ní na podzim dost odvázaná

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:01

daniela Daridari Do příslušného vlákna jsem napsala podrobnější dojmy z Intense Café. Ohromně mi sedí!

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:14

Dalia Jéj ďakujem za info, veľmi sa teším

ja mám montalky rada, tak si ju užívaj, teraz je jej počasie

13449 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:22

Daridari Darinko, ahoj, mám radost, že sem občas zavítáš

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:45

Daridari Děkuji moc.

Offline alibi blogger
4208 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:54

Dalia to jsem ráda, že ti ten slepák tak vyšel... a Korsičanka ty ses tedy rozjela ve velkém :D

13449 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:56

alibi Jak to myslíš? Tos chtěla napsat Dalii, ne?

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 19:07

alibi Děkuji, Libu. Vyšel na více než 100 %.

Korsičanka Né, já ne. Já něco i poslala do světa.

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 19:46
Reakce na Korsičanka:

Daridari Darinko, ahoj, mám radost, že sem občas zavítáš

​Ahoj MiJo,  ja som tu každý deň, len som zväčša ticho ako myšička. Ale všetko registrujem, aj Tvoje úžasné prírastky na poličke

Offline alibi blogger
4208 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 19:58

Korsičanka nene, dočítám se zpožděním a koukala jsem na tvé nové SDV a Tauera

Offline daniela
1786 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 20:10

Dalia Taky jsem ráda, že "slepýš" vyšel

13449 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 20:10

alibi No, za prodeje můžu nakoupit.Nebo měním:) Jen mi to úplně nevychází  fifty-fifty, jak bych chtěla

13449 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 20:14

Daridari Ráda bych, aby tam zbyly jen ty pro mě úžasné, ale jde to ztuha Kouknu k tobě:)

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 06:34

Nečekaným úlovkem se pro mě stala Café Tuberosa (Atelier Cologne), kterou jsem původně zamýšlela jako dárek.

Musím říct, že zdejší recenze na tuto vůni od Týnky teena-s natolik přesně vystihuje atmosféru této vůně, že nemám co dodat a bude pro mě hodně těžké vymyslet nějaký vlastní popis.

Okouzlila mě a nechám si ji.

Offline teena-s
873 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 06:42
@Martula pochvala od zkušeného nosánku vždy potěší :)
Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 14:49

Tento příspěvek bych mohla kopírovat hned do tří vláken: kromě tohoto ještě do stěžovacího a zároveň do vlákna, co mě parfémově potěšilo.

Odstartovala jsem parfémové nákupy původně plánované na Vánoce s tím, že teď ještě zásilkové služby nekolabují a vše proběhne v klidu. Pro sebe jsem objednala Spirituelle od Divine v 30 ml plnitelném flakónu a ta dorazila v pátek, v úhledné krabičce. Původně jsem ji chtěla uložit na dno skříně a nechat tam až do Vánoc, ale nakonec jsem to nevydržela, rozbalila ji, vykutala z celofánu a zjistila, že měla špatně zašroubovaný rozprašovač, takže mi část vytekla do krabičky. Možná to bylo způsobeno i tím, že víčko nesedí na rozprašovači dost stabilně, takže se při transportu mohlo pohybovat a tím ten rozprašovač vlastně uvolnit. Přes víkend jsem zvažovala, jestli tu ztrátu pár mililitrů mám tematizovat v nějakém mailu, ale nakonec rozhodlo to, že jsem chtěla flakón nosit v kabelce a to by tedy rozhodně nešlo. Poprosila jsem tedy, jestli by mi nemohli poslat nové víčko, že dobře nesedí.

A včera dorazila odpověď s omluvou, posílají mi prý nejen nový rozprašovač a víčko, ale i pár mililitrů vůně v plnitelném roll-onu. Takže a jsem ráda, že jsem se do krabičky nepodívala až o Vánocích, to už by v ní možná zbylo jen pár kapek na dně...

13449 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 15:39

Fleur Jé, to je hezký příběh - teda spíš milý konec, že? Gratuluji - vůně od Divine - znám asi 4 - se mi moc líbí

Offline jerry
11135 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 15:50

Fleur 

Takový přístup vždycky potěší - a člověk se k pordejci rád vrátí.

Díky tvým recenzím jsem pár vůní Divine vyzkoušela a taky bych si měla Ježíškovi napsat.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 17:15

objednavala jsem z europarfemu yankee candle jako darky k vanocum... a hups! najednou mi v kosiku pristal vol de nuit. za 890 korun to bude dobra zimni polivacka. :D