Catherinne toto ma vážne nenapadlo! Idem pozrieť.
Cvičení doma
Mutziputzi Já si myslím, že je to kombinace, navíc do toho nesmí vplout hormony, to mám teď z první ruky a fakt nic moc. Omezovat jídlo a přidávat pohyb navíc taky nejde donekonečna.
Catherinne tak bežecký kurz na Slovensku asi nejak nehrozí, trénera som si tiež pozerala a široko-ďaleko nič. Ale možno by som konečne skúsila fitnes trénera ![]()
sisa.b ten by mohl taky poradit, případně doporučit někoho dál. Oni se ti sportovci mezi sebou znají.
Mutziputzi Ty jo, to mi kdysi taky stačilo, dokonce jsem ani nemusela dělat oboje najednou :-)
V podstatě mi to stačí do teď, jen ta celková "optimální" váha, na které se udržím relativně bez problémů stoupla o nějakých 4-5 kilo po druhém dítěti a nejde mi vrátit se zpátky.
Garfie Nevim no, pokud vyloučíme nějakej ten hormonální výkyv, jsem přesvědčená, že to prostě musí fungovat každýmu. Mam kamarádky, co domněle přecházej na hubnoucí režim, ale futrujou takový ty různý vegan raw tyčinky sladký jak mrcha, tuny ovocnejch salátů, "zdravý" musli a granoly, brambory, celozrný rohlíky a spol. a diví se, že nic.
Mutziputzi ne, nefunguje to každýmu
Potrefenáhusa to mi řekni jak je to možný
Mutziputzi jo, já teď sežrala sportovní čokoládu a lentilky! A tvářím se, já nic, já muzikant...
sisa.b Aha. No jeden úlet (oslava) určitě nevadí, ale sklouznutí do starých kolejí je blbý
.
Hehe
.
No dneska tady taky vytrvale leje už od noci.
O to víc jsem ráda, že jsem se včera donutila místo toho spinningu. Kupodivu to bylo fajn i druhý den po sobě.
Ovšem dneska by mě ven nedostal nikdo ani heverem
. I tak jsem ale ráno potkala jednoho běžce
.
A do kdy musíš mít splněno? Do konce května? Tady by se mělo podle předpovědi zlepšit ve čtvrtek.
Mutziputzi to nevim, jak ty to děláš, že hubneš těch 5 kilo sádla za tejden. Ale tejden je málo. Aspoň měsíc, spíš víc.
wendulka já bych byla dnes druhý a byla bych šťastná, ale za dva dny mám 35kilometrů, všechno mě bolí a hlavně neteče voda! To by že mě v práci radost neměli...
Mutziputzi no ja se konecne dobrala vysvetleni, taky mi to furt nebylo jasny, jak to je mozny kdyz nekdo hladovi a nehubne, ze proste to hladoveni se oznaci za pricinu, to nedava smysl ze? az tuhle se to vyjasnilo: automaticky se tim totiz rozumi, ze dotycny/a to hladoveni nevydrzi a proklada to zranim
(aby bylo jasno nepropaguju ani jedno)
Mutziputzi Hele, jako já si nechci stěžovat, žádná tragédie to není, ale takhle to u mě je-strava stejná, pohyb stejný, pokud změna tak rozhodně k lepšímu v obou směrech (protože sportuju až teď a časy, kdy jsem si ve dvě ráno dala klidně smažák a zmrzlinu už jsou taky pryč). Takže se držím, když přiberu nad současné poměry, shodím to rychle, ale na tu původní váhu se dostat nemůžu, můžu se jí přiblížit, ale za cenu strašné dřiny a při polevení jsem okamžitě zpátky (během těch posledních šesti let vyzkoušeno asi 3x).
A mám taky kamarádku, věčně hubnoucí, která to řešila nejezením-dala si normální jídlo jen o víkendu, během týdne tak mandarinku a bílej jogurt. Když skončila na psychiatrii kvůli úzkostem, doporučila jí psychiatrička pravidelnou stravu-a světe div se, zhubla. Teď je v tom pekle po čtyřicítce zřejmě zpátky, nejí cukry, pečivo, během týdne skoro nic, ale tak to je jinej příběh, ještě nevím jak dopadne....
Mutziputzi je to zajimavy, ale ja to mam jako Garfie Po druhem diteti je moje idealni vaha o 3-4 kg vys, nez byvala a jeste se ty kila preskladaly. Shodila jsem to, kdyz jsem hubnula hodne kg po druhem diteti, psala jsem si kazdou kalorii, ale o tech par kg mi to vylezlo. Abych to udrzela, tak bych musela hladovet. Citim se dobre, ale kalhoty, co jsem nosila po prvnim porodu, uz neoblecu.
Garfie a tak nejíst je blbost, to přece všichni vime.
Lamicka to nemusí být nutně o kilech, ale jsou ženy, kterým se rozestoupí pánev a jsou širší.
Mutziputzi to nevim, jak ty to děláš, že hubneš těch 5 kilo sádla za tejden. Ale tejden je málo. Aspoň měsíc, spíš víc.
5 kilo sádla za tejden nehubnu, ale 3 kila na váze levou zadní
Catherinne Chvilku mi to s tím tvým překlepem trvalo
ale už to chápu. Jasně že je, myslím, že to ví i ona, zvlášť když už jednou zažila naprosto jasnou rovnici mezi nejezením a úzkostnými stavy...no ale zjevně si s tím nedokáže poradit jinak. Přitom je pořád štíhlá, jen má prostě o ta (odhaduju) tři kila-čtyři víc než byla zvyklá.
Behať ma celkom bavilo, lenže ja všetko ťahám trapézmi a pri mojej sedavej práci ma ten krk neskôr šialene bolel. Nemám dobrú techniku.
To je taky jedna z věcí, která mě motivuje pokračovat. Co jsem začala od toho ledna, najednou ty trapézy nebo ztuhlou šíji, co jsem mívala kvůli práci u počítače skoro pořád, vůbec necítím. A co jsem začala to zádové svalstvo před měsícem posilovat, je to ještě lepší.
Catherinne Hu, 35 za dva dny. Respekt
! Tak to já jen 15,5 - včera jsem si dala trochu jinou trasu s větším převýšením, aby mě to donutilo zpomalit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje