Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 06. května 2017 09:11
Reakce na Luna:

Zpětně pročítám toto vlákno a děkuji za tip na cvičení na břicho, tu Cassey Ho vyzkouším.

Já chodím pravidelně na jumping, kde se mi celkem hezky tvarují nohy (ještě doufám v zadek). Břicho posilujeme jen pár minut na konci lekce, tak bych ráda doma přidala pár minut denně navíc.

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 06. května 2017 15:33
Reakce na Emerald:

Souhlasím, okolí působí hodně. Nikdy jsem netrávila víc času před zrcadlem, než když jsem pobývala na dívčí katolické koleji:-) 

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 06. května 2017 21:34
Reakce na dzizisketa:

,,Mne osobne to umorne cviceni jen proto, abych splnovala nejaky ideal momentalni krasy lrijde naprosto bezucelne, kdyz svou kondici prakticky nijam nevyuzivam" 

Máš uplnou pravdu, v létě mě vždycky rozesmějí všichni ti namakají típci na bazénu, co neumí plavat. Boha jeho, co to je za chlapa s bicákama, když neumí plavat??

Jinak souhlasím s continuity. To zdraví je fakt nadevše. Já se teď pohybuji mezi kamarádkami, které řeší každej prd, pořád, kde by jak cvičily, kde maj jakou cejchu, co by kde na těle víc vycvičily a mě to akorát tak děsně štvě, protože já nemůžu sportovat tak jako dřív, natož řešit, že jsem včera nedala tolik a tolik dřepů a je to teda veeelká katastrofa.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. května 2017 09:16
Reakce na Karja:

A to ja si zas myslim, ze tohle starani se o cizi zajmy a zpusoby traveni casu a pristupu k vlastnimu teluktere vas nijak neomezuji a spolecensky rovnez skodlive nejsou, je stejne otravny tako típci co neumeji plavat. Skutecne kazdy necht si vypada jak chce a ma kondici jaka mu staci, ale neni nutne povrchni blbec ten co ma bicaky, podvahu nebo drepuje.

Offline dzizisketa
8862 příspěvků moje polička 07. května 2017 11:17
Reakce na Mutziputzi:

Ale to bys to nejprve sama musela brat jako tvoje hobby a ne to vnucovat vsem okolo stylem "kdyz muzu ja, muzes i ty"

20970 příspěvků moje polička 07. května 2017 11:21
Reakce na dzizisketa:

To vnucuju pouze tem, co tvrdi, ze oni nemohou nebo jim to z ruznych duvodu nejde. Osobne samozrejme  kazdou tlustou a vosklivou vitam a jsem rada, ze jim to vyhovuje a nepreji si zmenu 

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 07. května 2017 12:37
Reakce na Mutziputzi:

A to ja si zas myslim, ze tohle starani se o cizi zajmy a zpusoby traveni casu a pristupu k vlastnimu teluktere vas nijak neomezuji a spolecensky rovnez skodlive nejsou, je stejne otravny tako típci co neumeji plavat. Skutecne kazdy necht si vypada jak chce a ma kondici jaka mu staci, ale neni nutne povrchni blbec ten co ma bicaky, podvahu nebo drepuje.

Típek, podle vzoru vtípek?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. května 2017 12:41
Reakce na mirajo:

to je ale otazka spis na nekoho jineho

20970 příspěvků moje polička 07. května 2017 16:57
Reakce na mirajo:

Mam spustit o carkach?

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 07. května 2017 17:38
Reakce na Mutziputzi:

Asi netřeba, však já se ptám, je-li típ vtíp 

Offline dzizisketa
8862 příspěvků moje polička 07. května 2017 18:09
Reakce na Mutziputzi:

OK, pax 

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 07. května 2017 19:49
Reakce na Mutziputzi:

Já jsem dost tolerantní vůči různým koníčkům a různým způsobům života. Ale nebaví mě, když jsem do toho nadmíru zatahovaná a neustále se ode mě čeká reakce na téma špeky a co si na grilovačce dát a co nedát, a celkově když ty společné sporty, které jsme dřív dělali pro zábavu se začaly točit už jen kolem postavy. Dřív to tak nebylo, jenže prostě nám není 16 navždy, ta těla už budou trochu jiná a některé ženské (a i chlapi) kolem mě na můj vkus až příliš jančí. Že si jančí někdo cizí mě fakt tolik nemrzí.

Jinak ne každej s jiným názorem na dnešní adoraci vzhledu a honbou za pěknou postavou je hnusnej a tlustej. Mám pocit z tvých příspěvků, že takovej je tvůj předpoklad. Ale třeba se pletu.

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 07. května 2017 19:51
Reakce na mirajo:

Típka jsem tuším poprvé použila já a to proto, že to tak běžně používám a říkám s měkkým. Když bude někdo extra tvrdej, může to být i týpek.

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 07. května 2017 20:45
Reakce na Karja:

Tak mekkys me nanapadl, ten je dobrej

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 07. května 2017 21:14
Reakce na mirajo:

Já to teda neměla předtím takto zdůvodněné, prostě to tak říkám odjakživa. Často patlám nějaké novotvary, co kde slyšim nebo zkomolim, naštěstí manža a podobná labůža mě k používání nelákají.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 08. května 2017 18:29

Neexistuje nějaká dieta, kde bych mohla sníst denně pikslu kešu másla? 

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 08. května 2017 18:38
Reakce na Luna:

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 08. května 2017 18:40
Reakce na carries:

tak tu mám dneska  

Offline Lama_z_Lana
6721 příspěvků moje polička 09. května 2017 16:15

Dámy, jste tu takové znalé :) Co si sbalit na 24h k jídlu, pokud bude náročnější fyzická aktivita a je povoleno pouze 100g potravin? (No před tim se samo sebu trošku nafutruju)

Já, jako vyznavačka "seefood" diety, bych tam potřebovala jednu nulu navíc :D Jsem trošku bezradná, nač se soustředit. Já to jídlo jinak vůbec neřeším.

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 09. května 2017 16:32
Reakce na Lama_z_Lana:

co takový to sušený maso?