Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 04. května 2017 19:31
Reakce na Potrefenáhusa:

mně taky... u dospívajících holek co se nemůžou srovnat s tím jak jim všecko "roste" to chápu, u dospělé ženy

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 04. května 2017 21:57
Reakce na Luna:

Mne se to taky libi uzka, az vychrtla postava, zacala jsem cvicit s trenerkou ve fitku. Ja ji rekla zhubnout, jenze jsem ji nerekla, ze chci byt jako tycka. Vypracovala jsem si zadek, ramena, stehna a ted tu svoji postavu nesnasim. Prestala jsem tam chodit, zacala zase behat/chodit, zitra jdu na power jogu. Bohuzel objem zustal a svaly uz zmizely.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 08:39
Reakce na Candance:

Jak dlouho jste cvičila ve fitku, že jste nabrala ten nevítaný objem? Nechce se mi tomu moc věřit, pokud vám konstituce umožňuje být jako tyčka, neumím si představit jak byste cvičením bez speciální stravy mohla velký objem nabrat. 

49101 příspěvků moje polička 05. května 2017 10:35
Reakce na Mutziputzi:

"pokud vám konstituce umožňuje být jako tyčka"

zde bych viděla to jádro pudla... akorát já to pochopila ještě na gymplu, když se spolužačka konstituce podsadité (krátké nohy, široká ramena a boky) vyhladověla téměř k smrti a na oblečené jsme to vůbec nepoznali. omlouvá ji její mládí a pevně doufám že se z toho dostala... někomu to ovšem hlava zjevně nebere ani v pokročilé dospělosti.

Offline Sweet Potato
39929 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:55

Taky mám pocit, že spousta lidí by si ráda vybrala tělo v katalogu a pak se diví, že nepasuje.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:07

Já jenom říkám

, že se mi to líbí. Být jako tyčka. Nebudu nikdy jako tyčka, maximálně jako žebřík. Stejně tak budu mít do smrti velkej nos, plochý hrudník a rovný vlasy. Pokud nepůjdu na plastiku, jAko že by mě tam nikdo nedostal. Prostě kdybych si v tom katalogu mohla vybrat,.chtěla bych vypadat třeba jako PJ Harvey. :)

49101 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:09
Reakce na Sweet Potato:

jasně. mě právě překvapuje takový naprosto nelogický přístup k realitě od dospělých inteligentních lidí, u děcek to beru za normální.

49101 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:12
Reakce na Luna:

no, a dokážeš od sebe odlišit ty dvě věci? jako že "líbí se mi holky, který vypadají jako pubertální hoši" vs "tohle jsem já a takhle jsem se narodila a nemůžu být jiná"? nebo spíš... kdybych se víc snažila a shodila to poslední kilo, tak se mi to podaří?

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:15
Reakce na Mutziputzi:

Ja jsem jako tycka byla cca od 12 (do te doby lehce oplacana), pak jsem to jeste vyhladovela a vycvicila (beh, pilates, squash, plavani, kajak, lezeni po stene). Ale po kazdem zvolneni diety jsem trochu nabrala na bocich. Prsa skoro nemam. Vzdycky se mi ale snadno tvorily svaly. 

Po 30 a ted 35 a dvou porodech uz proste ten drsny rezim nedrzim a plus jsem jako jedine navstevovala asi 2 roky 4x tydne fitko (jen z donuceni) - vysledek vypracovane nohy a zadek. Jenze me se extra ten kulaty nelibi. Ale zvykam si a pracuji na zpevnene soumerne postave. 

Dnes jsem byla poprve na powerjogu a udelala jsem i tu vranu (kdysi se resila tu nebo na MP). Moc me to bavilo.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:20
Reakce na Mutziputzi:

Vy jste tady psala, že vás baví Andula na insta? Třeba mě se líbí její postava. Je podle všeho malá, super pevná, ale ženská. Musí být ve skutečnosti dost štíhlá, psala teď někde výšku/váhu.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:32

Spíš se uziram a závidím. Smíření je velmi těžké a pracuju na tom. Pěkně postupně. Třeba s obličejem jsem se smířit dokázala a jsme kamarádi. Dokonce se mi zatím líbí i proces stárnutí. Teď ještě to ostatní.

49101 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:38
Reakce na Luna:

mně v tom pomohlo to uvědomění, že kdyby se něco změnilo (samozřejmě že bych brala delší nohy!:-)) tak už bych to nebyla já. byla by to jiná, asi hezčí ale prostě jiná osoba. já jsem ráda já:-) i přes všechny nedostatky. nechtěla bych být někdo jiný.

20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:45

Mně pomohlo uvědomění, že jsem to pořád já, ale hezčí

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:45
Reakce na Mutziputzi:

49101 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:51
Reakce na Mutziputzi:

jako po plastice? na to mám prostě jiný názor ze zkušeností ve svém okolí, plastika nosu=z pěkné holky tuctovka, kozy=furt nějaký problémy a chlap stejnak fuč atp

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:54

No, mně zabralo dlouho vnutit si názor, že třeba bez frnaku to nebudu já. Ve skutečnosti mám panickou hrůzu z narkozy a to zvítězilo. Tak jsem se s tím smířila.  No a v případě vyzablosti...si přiznám, že hlady umřu a tím pádem se smířim s obyčejnou průměrnou postavou 35lete osoby.  

A teď vážně, o plastice nosu jsem přemýšlela pouze, když to všichni kolem mě řešili. A já bych to dělala kvůli nim. To je blbost. Navíc ty pěkný ksichty stejně zestarnou a že mě bude charismaticka jezibaba.

20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:55

No jo no, se musí umět, ne to řešit u řezníka a nedejbože to dělat kvůli chlapovi.

49101 příspěvků moje polička 05. května 2017 13:01
Reakce na Luna:

charizmatická ježibaba

49101 příspěvků moje polička 05. května 2017 13:01
Reakce na Mutziputzi:

to je jedno kde, důležitý je že to není to samý, jako by to narostlo samo od sebe.

20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 13:02

Hezčí!