Tak jsem neprezila :( cas byl dost neuprosny, pocasi desive a po 11h se nam.nepodarilo vcas dosahnout dalsiho checkpointu...uff.
Cvičení doma
Ale jo, přežila. Jste tu, živá a zdravá
.
Dara má super postavu. Dnes jsem mrkla ještě na Zuzka Light a též jsem hned padla na podložku
.
Lepší po jedenácti než po jednadvaceti. Třeba příště![]()
Dara vypadá super. OK, od pondělí zase cvičim. Dík![]()
Jako že se vám Zuzka líbí? Mně jo, i ty tréninky má asi nejefektivnější...
Ano, líbí :-).
Priste...priste :D
Jsem si proste chtela zkusit, co vydrzim. Na to, ze jsem nechodic, nehoral a antioutdoor celkwm spokojenosz, ale chtela jsem dat 12h aspon :)
Dara vypadá dobře, ale kde má pas? Je to tím, že má malý zadek, nebo ty břišní svaly způsobí, že pas není výrazný?
Myslím, že je to typem postavy a i cvičením. Než jsem byla ošpekatělá, měla jsem podobný "střed", málo výrazný pas díky genetice, užším bokům a vycvičeným šikmým břišním svalům. Asi jsem úchyl, ale mně se to docela líbí
.
I když jsem měla v pase relativně málo cm, tak vzhledem k bokům to vypadalo, že pas vlastně nemám.
A líbí se to chlapům?
Se tim zivila driv, ne?![]()
Myslím, že moc ne, ale tak s genetikou nic nenaděláš. Pro mě bylo důležité, že se to líbí mně. A mám-li volit méně výrazný pas, proti širokým bokům a zadku, volím méněvýrazný pas. Tak jistě, ideál by byl útlý pas i boky :-D. Myslím, že Tys to vyhrála, máš obojí
.
Tady už pas vidím a k tomu super tělo.
Přesně. To, jestli se to líbí nakejm chlapům mi vždy bylo ukradený. Já teda bohužel jsem ten případ s sirokanskyma bokama a nelíbí se mi to, ale na výběr bohužel nemám. I když jak cvičim, tak se to konečně malinko stáhlo a aspoň ten rozdíl není až tak obří. Mezi pasem a bokama cca 28 cm. Mně se ta postava Dary libi, protože je taková opravdu sportovní.
A Zuzka je krásná i v obličeji.![]()
Přesně. Miluju, když se nikde nic netřese ... Já mám rozdíl 23 cm - trapné ...
Ale prdlajs, já zas nemám svaly :-). Zeptala jsem se proto, že vidím (i tady), kolik ženských o to usiluje... Tak mé to zajímalo.
Kdo, Dara? A vlastně čím? ![]()
Přesně. Miluju, když se nikde nic netřese ... Já mám rozdíl 23 cm - trapné ...
Tak tenhle pocit, kdy se nic netrese, bohužel neznám
Asi jste na sebe moc náročná
. Já si ten pocit bohužel už pouze pamatuji. O to je to možná horší, protože, kdybych to nezažila, tak to nepostrádám
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje