To dáme!
Cvičení doma
já jsem skákáním gumy strávila fakt hodiny a hodiny svýho života!
jsem v pátek plela čtyři hodiny matce zahradu a v životě mě snad z žádnýho cvičení tak nebolely zadní strany stehen, cejtim to ještě dneska
Já jsem minulý týden byla tři dny na chalupě a pokoušela jsem se nějak dát dohromady totálně zaplevelenou zahradu. Bolelo mě úplně všechno a nejvíc právě ty podprdelní svaly. Měla jsem tam po ránu trochu problém slézt schody. A jak jsem vyhraněný pravák a levou plít neumím, tak jsem si zlikvidovala pravou ruku. Ten třetí den jsem ji měla hezky nateklou, nepohyblivou ani řídit jsem s ní nebyla schopná. Teprve po dvou dnech návratu do civiliace jsem dokázala opět sevřít ruku v pěst. Práce možná šlechtí, ale všeho s mírou.
Já měla úplně nejradši skákání přes velký švihadlo, kterým točily dvě ostatní a zkoušely sme i ty dvě, ale guma byla taky super. To ten panák byl až poslední v řadě, takže by mě Krehutka s viktorka_od splavu vykleply zcela jistě!
Hele o jakém panáku tady vlastně mluvíme? Tekutém nebo skakacim?
To už jsem neviděla strašně dlouho nikoho skákat. Já mám jen kluky, ale dnešní holky to snad ani neznají. Alespoň tady u nás.
Šiš já musim taky nejdřív potrénovat!
Když to vidim
Tak to švihadlo mi nikdy nešlo. Naposledy jsem skákala na letní dovolené ve Švýcarsku u meteostanice na Jungfrau ve výšce necelých 4 km n. m. Dala jsem dva poskoky a padla do sněhu vyčerpáním. Ti švihlí horolezci, co tam s tím lanem točili, se mi pak naprosto nekolegialne vysmáli.
A teď se prodávají takové hezké gumy. My skákali přes posvazovane gumy do tepláků z galanterie.
Ha, dvě židle, natáhneš a jedeš. Sousedi o patro níž budou radostí bez sebe
.
Minimálně to musím za pár let naučit své neteře
. Teď mají jedna 3 měsíce a druhá 3 roky, tak to je ještě brzy.
my jsme gumu skákaly/i (někdy i s klukama) furt, dalo se i ve 2, když si tam člověk postavil popelnici. moje děti, pokud vím, teda nikdy.
to dáme!!! Jako ty dvě černošky v tomhle klipu, třeba bysme v šatníku nějaký stejný hadry našly :-D
(od cca 1:43)
nebo u stromu...když měl člověk tu gumu na sichrhajzku
![]()
Tak na tohle ale budu prodávat lístky.
Hustý toto! Od zejtra začínám s tréninkem..
No hlavně abych se o to patro níž nepropadla
Jo a my sme měli tu gumu do tepláků v jednom kusu, heč ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje