Kosti ve výstřihu jsou super, mám na ně zvláštní úchylku, plus vystouplý žíly, na rukách, ne křečový)))
Cvičení doma
ale já to myslím vážně ...
No ja naprosto!
Tykání?![]()
![]()
kostem ve výstřihu zdar
.
No jinak teda už jsem to tady párkrát přednesla, ale co zadržovaná voda, to vypadá stejně jako špeky nejhoršího kalibru, ale fakt je to jenom voda. Nebo ne jenom, to taky není nic k závidění, ale na to nepomůže kardio, ale změna stravy a pitnej režim, možná trochu lymfodrenáže.
To je možný. Teda špeky nejhoršího zrna byly po druhým porodu, trochu jsem to zmírnila, ale pořád je na čem pracovat. Změna jidelníčku...už víc salátu fakt nezvládnu, už je mi z něho skoro zle.
Nebo co na to pomáhá?![]()
edit: Už to čtu, no jasně...káva, tak to se s tím asi radši smířim. To je jediná věc, které se prostě vzdát neumím. Piju takový ty černý espressa bez jakýchokoli přísad, jsem kávovej maniak. ![]()
Já třeba saláty skoro nejím, mám po nich větší hlad, než kdybych nejedla nic mám pocit. Mně funguje hodně ubrat sacharidy nebo na to jsou takový přírodní kombinace bylin v tabletách, normálně Bylinky na odvodnění se to jmenuje, maj to v DM i v lékárnách, já si někdy dělám odvar z petržele, ten na to má taky pomáhat.
K motivaci mi pomohlo běhaní. Když se mi nechtělo vloni cvičit, tak jsem šla běhat. Poprvé to byla hrůza, pak jsem se zlepšovala. Když pohybové aktivity střídáte, tak motivace nejde tolik dolů. Cvičím, běhám, chodím s dětmi, tančím flamenco. Toho chci ještě jednu lekci přidat, je to super právě na pas (různě svalově tažené úklony do stran).
Jinak jsem se rozhodla, že na hubnutí těch mých 2-3 kg kašlu. Po 3 týdnech mi začala mizet prsa a kostnaní mi hrudník. O to teda nestojím. Naštěstí se mi cvičením zatáhlo zase břicho, boky zůstávají, ty mi nevadí. Budu jen cvičit, abych byla pevná. Pozitivní je, že zapisováním do kalorických tabulek jsem najela zase na zdravější stravu, toho se budu držet.
Na mě jako diuretikum funguje červená řepa.
Jak to funguje? Červenou řepu mám ráda a potřebuju nějakej protiutok proti těm hektolitrům kávy:-D.
Když na sobě cítím, že jsem zavodněná, začnu jíst ve větším množství červenou řepu. Pro mě je ideální polévka, ale jdou i saláty, pomazánky...Jestli to na tebe funguje zjistíš rychle, začneš častěji chodit na malou a brzy splaskneš.
Kdyby to nepomohlo, dobrá je i jóga, obrácené pozice, jako je svíčka, nohy za hlavu a jiné.
Já hodně piju vodu, jím okurky, dělám pórkovou polévku, piju kopřivu a chutná mi detox čaj od Leros, ted dost odvodňuje.
No a když chodím na malou často i bez řepy, tak to znamená, že nejsem zavodnena?![]()
No, jinak mám ještě detox čaj se skořici a je moc dobrej, ale jestli funguje, to netuším.![]()
Nevím, nejsem doktor:-). Já to poznám naprosto přesně, protože toho v ten den vyčurám dvakrát tolik, co vypiju...
Lamicka Díky. Myslim, že zavodněná jsem. Teď jsem se vážila u našich a na váze mám pořád stejně, ale přijde mi, že mám hrozně velké břicho:-D Už teď jsem v mysli musela vyřadit dvoje letní šaty. Celkově mám s pitným režimem a vším velký problém, hrozně málo piju a nejlepší nápoje pro mě jsou černý a zelený čaj a káva. Ale teď se snažim si dát od každého jen jeden denně:-D. Řepu mám ráda, i normálně syrovou, nakrájenou na plátky. Taky si musim do práce pořídit džbán s vodou a fakt se donutit pít.
Na mě pitný režim opravdu funguje. Jakmile nepiju, tak to na sobě vidím. Když si dám večer trochu alkoholu, ráno jsem nateklá. To nemluvím o tom, že mi každý měsíc vyletí váha o 2 kg :(. Brala jsem dřív HA, která odvodňovala, po vysazení mi tehdy vylítla váha o 4 kg, vypadala jsem jak meloun, ale srovnalo se to. V porodnici mi sestry radily, že na odvodnění je nejlepší nepopíjet po malých dávkách, ale několikrát denně vypít naráz větší množství vody.
Ano, ale já jsem hrozně nedůsledná ve všem, co mi není přirozený:-D. Pokusím se dostat na dva litry jen vody denně. S tím větším množstvím najednou souhlasím. Mě je i hrozně nesympatický takový to napojení na vodu, jak malý dítě, uskrávat co pět minut. Pamatuji, že na VŠ jsme měli dvě učitelky, které si nepřály pití během hodiny, mi přišly divný, ale teď když vidim, že jsou tací, co si tahají vodu na každou půlhodinovou poradu a schůzku, tak se tomu nedivim, že dívat se na 40 lidí nonstop uskrávajících nemusí být příjemné.
Chápu vás. Nemívám žízeň, kolikrát bych do odpoledne nic nevypila... Jenže když nepiju, tak se mi dost kazí pleť, tak to hlídám.
znate nekdo aplikaci 7 minute workout ? nazory zkusenosti? diky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje