stes uvidime, co prdola na to, ale silikony na 3. a 6. miste nevesti nic dobreho
Oblíbený krém na obličej...
baltik a sakra
baltik To mě taky zajímá. To složení je jinak fajn, ale taky mě zarazily ty silikony.
Někdo myslím v tomto vlákně doporučoval si koupit nějakou surovinu od Kosuro s tím, že se přidává do hotového koupeného výrobku. Bohužel to už nemůžu dohledat, nemáte někdo prosím zaplaťsáno?
Edit - už jsem našla v jiném vlákně.
stes Večer napíšu k ostatním složkám, baltik i blackviolet , měla správnou připomínku ohledně silikonů ![]()
V poslednej dobe používam len ružovú vodu a olejčeky na tvár a mám pocit, že som našla svätý grál. Momentálne opunciový olej. Asi dva mesiace som žiadny krém nepožila. Používa tu niekto len olejčeky?
A kto má skúsenosti so značkou Perricone MD? Alebo sú to len zbytočne vyhodené peniaze?
Mizon Orga-Real - z pohledu aktivních složek vynikající produkt! Obsahuje velmi účinnou peptidovou anti-age péči (copper peptid, Matrixyl, Argireline), skvělé rostlinné extrakty (baicalin), které působí regeneračně. Kombinace dalších osvědčených složek (kys. hyaluronová, allantoin, beta-glucan, vit. C (SAP), vit. B3, Pullulan, Adenosine) - zajišťuje opravnou i preventivní funkci produktu.
Z mého pohledu všechny ty pozitiva kazí kombinace silikonů, kterých je tu poměrně dost (Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol) ![]()
milacka Opunciový olej som si tento týždeň kúpila, po prvý krát,veľa som už o ňom čítala. Momentálne si ho iba pridávam do očného krému a pocitovo je to fajn.
Ty ho ako používaš?
Daridari nastriekan na tvár a krk ružovú vodu a potom nanesiem olej, používam na celú tvár. Aj jantárový olej je fajn. Zistila som, že čím menej chémie dávam na tvár, tým lepšie.
prďola diky...no tak takhle to pokazit, skoda.
milacka Skúsim aj ja tak použiť, ďakujem
stes jj, přesně to si říkám u spousty jinak povedených produktů ![]()
...měla bych, prosím, dotaz -
co je lepší(obsah ingrediencí versus cena).?:
krém Augustinus Bader
https://www.ingredients-store.com/augustinus-bader-the-rich-cream
nebo
Teoxane RHA Vit C sérum
https://www.lipoelastic.cz/teoxane-rha-r-x-vit-c-serum-30-ml
Já se připojím s dotazem na koloidní stříbro...jak používat na pleť, třeba jako pleťovou vodu?
stes moje švagrová je zdravotní sestra a koloidním stříbrem umývala obličej malé dcerce, když měla nějakou vyrážku
alibi díky, já myslela spíš jako prevence stárnutí a čistění apod
stes jj, jsem to blbě napsala, jakože umývat
. jako tonikum bych to taky používala
alibiOK, vyzkouším to
Miru během víkendu se k tomu dostanu ![]()
stes V rychlosti - koloidní stříbro (nejlépe v kombinaci se zinkem) je osvědčené zejména na problematickou (aknózní) pleť, má hojivé a protibakteriální účinky, pomáhá optimalizovat produkci mazu (tj. skvělé pro mastnou pleť).
Samozřejmě se dá používat na pleť i samostatně, ale já jsem spíš příznivec výhodných kombinací => přidat koloidní stříbro k oblíbené květové vodě nebo do oblíbeného toniku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje