Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Ounz
20417 příspěvků moje polička 08. března 2024 13:37

marieu aha! Tak to jo..

edit, já právě mam jeden ten krém s peptidama..

Online marieu
5150 příspěvků moje polička 10. března 2024 10:19

Velký bratr mě sleduje stran těch peptidů dost intenzivně a přihrál mi reklamu na eshop kosmetiky Melumé. Koncept podobný jako Allies. Jejich peptidy mě zaujaly dost, mají pěkné složení včetně GF. Radši bych teda sérum, ale až dopotřebuju Ordinary, tak se asi překonám.

Offline janis
příspěvků moje polička 10. března 2024 10:45

marieu ještě kukni na značku MEDI PEEL, ta má hodně sér s peptidama a vypadá to dobře.

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 10. března 2024 11:27

Na mne Velký bratr poslal Theramid cooper peptid s nejvyšší koncentrací peptidů mědi na trhu 3%

https://nichebeautylab.com/en/products/copper-peptide 

Online marieu
5150 příspěvků moje polička 10. března 2024 14:34

33lejaby taky jsem viděla, ale obsahuje silikony, takže není pro mě.

janis podívám se ráda, děkuju.

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 10. března 2024 15:57

marieu 

Aha, já na složení nekoukala, no škoda, protože 3% peptidů mědi bývají asi ojediněle. Až dojedu Ordinary a Niod, (jsem na dně, jupí) tak vytáhnu Allies Peptidové sérum s GF.

Offline janis
příspěvků moje polička 10. března 2024 16:30

marieu s peptidy: COSRX The 6 Peptide Skin Booster

Medi-Peel Luxury 24 K Gold Ampoule

Medi-Peel Royal Rose Premuium Ampoule

Medi-Peel Peptide 9 Volume Tox Bio Ampoule

Offline Tyana
příspěvků moje polička 12. března 2024 12:23

Máte někdo zkušenost s BOJ Revive Eye sérem? https://cosibella.cz/cs/products/beauty-of-joseon-revive-eye-serum-ginseng-retinal-ocni-serum-proti-vraskam-30-ml-13698

Pokud ano, nanášíte potom ještě krém/olej? Jak jste spokojený s výsledkem? Nevysušuje kůži?

Offline stes
9009 příspěvků moje polička 12. března 2024 13:14

A ja se poptám na zkušenosti s krémy Caneff a pak na hydratační krém od Ordinary. Oboje třeba na Notinu.

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 14. března 2024 08:04

...začala jsem opatrně, ale teď používám The Ordinary Granátové Retinoid sérum na noc několikrát v týdnu a pleť je pěkná, vypnutá...

Mám na cestě jejich Cooper peptide sérum a odličovací balzám BeautY of Joseon

Offline janis
příspěvků moje polička 16. března 2024 09:02

marieu Uvádím aktuální slevový kód 15% slevu na korejskakrasa.eu - KATTY15 (kód platí do 17.3.2024).

Offline Brambora
15 příspěvků moje polička 18. března 2024 22:07

prďola Mohla bych se prosím zeptat na váš názor na tento krém? Dostala jsme vzorek a je příjemný, ale ve složení se vůbec nevyznám.

Peel Mission - Lift Cream Anti Gravity Firming Cream

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 19. března 2024 11:45

Brambora Snad se k tomu večer dostanu

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 19. března 2024 23:00

Brambora

Lift Cream Anti Gravity Firming Cream (Peel Mission) - krém obsahuje silikony, což někomu nemusí vadit, ale uvádím to, protože spousta uživatelek kosmetiky se jim ráda vyhne. Jinak z pohledu aktivních složek je velmi minimalistický, vlastně je postavený hlavně kolem GA (Glycyrrhetinic Acid), která má sice poměrně pozitivní účinky na pleť (hydratace, zklidnění, působí jako slabší antioxidant). Její nevýhodou je, že penetrace do hlubších vrstev pokožky velmi omezená. Další aktivní složkou je velmi šetrný exfoliant (Gluconolactone) a derivát kyseliny azelaové (rozjasňuje pleť a působí proti hyperpigmentaci). A to je asi tak všechno...

Rozhodně bych od toho krému nečekala "anti-gravitační" zázraky, možná projasnění a trochu prevence při náchylnosti k tvorbě tmavých skvrn.

Offline Garfie
28236 příspěvků moje polička 19. března 2024 23:52

prďola Moc děkuji za práci, co tady odvádíš! Nerada tě otravuju a vůbec to nespěchá, ale kdybys měla chvilku, zajímal by mě tento krém.  (složení je dole na stránce). Dostala jsem vzorek a pleť po něm byla viditelně lepší, to se mi stává málokdy. Už jsem chtěla nadšeně koupit celé balení, ale vyrábí ho Poláci a já se přiznám, že vůči kosmetice vyrobené v Polsku jsem vždy trochu ostražitá, možná bezdůvodně. 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 19. března 2024 23:59

Garfie Díky!

K detailnějšímu popisu se dostanu až zítra, ale jen po prvním kouknutí vidím Tinosorb (SPF ochrana nové generace) a skvělý Ascorbyl Tetraisopalmitate Mrknu zítra i na zbytek a snad tam nebude nic nežádoucího.

Offline Garfie
28236 příspěvků moje polička 20. března 2024 00:02

prďola No vidíš, mám fakt předsudky! :-) Díky moc, fakt to nespěchá, ke zdroji se dostanu až v létě, takže se tím nestresuj! 

Offline stes
9009 příspěvků moje polička 20. března 2024 05:43

Garfie nedivím se ti,mám to s tou ostrazitosti stejně. Přitom Polky o sebe velice dbají a jejich kosmetika je údajně velice kvalitní. Příbuzná tam žila mnoho let a tohle téma jsme často probiraly. 

Offline Brambora
15 příspěvků moje polička 20. března 2024 14:39

prďola Moc díky! Jdu teda radsi poctivě pročíst poslední stránky a najít něco lepšího. 

Offline catch
215 příspěvků moje polička 21. března 2024 11:30

Garfie presne ten krem mam ; )) Dostala som ho ako vzorku a potom som si ho kupila i v plnom baleni, bo sa mi pacilo zlozenie. Je fajn, je tu jedno ALE: nema sa rad so serami na baze gelu, urobia sa zmolky na tvari. Mozem pouzit len vodu, vodne sera. Vtedy je to v poriadku. Myslim, ze to zmolkovanie sposobuje bentonit v zlozeni.