Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 21:51

33lejaby Jsem zvědavá, co dostaneš za rady. Mám též velmi hektické období a podobný problém, plus navíc mám pleť dehydratovanou, nejednotnou barvu, prostě fakt nevypadám pohodově. Už ani Bader nepomáhá.

Offline 33lejaby
658 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 22:09

whiskas 

Zakoupila jsem Pixi Glow Toner, obsahuje kys.glykolovou. Při prvním použití teď večer pleť velmi zlehounka štípala. 

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 18:55

33lejaby tu sa pripojím, lebo som sa nedobrovoľne stala majiteľkou nejakého exfoliačného tonera od Plenaire a nejako si s tým neviem rady. 

Ako sa to používa? Ako tonikum? T.j. po čistení a na to krém? Alebo len samotné?

To že Ťa to trochu štípe (ja neviem, ja som sa to ešte netrúfla otvoriť) je ok, alebo to značí nejaký problém?

A aký je vladtne účel? Namiesto normalneho exfoliacného krému/gelu?

A zmýva sa to?

Prepáč za tonu otázok....

Offline 33lejaby
658 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 20:53

slniecko 

Jejda, já tě zklamu. Pro mne je to první zkušenost. Kupovala jseem z pocitu nedostatečné péče, a pro dočištení pórů.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 21:00

33lejaby tak som zvedavá na skúsenosti potom!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 21:07
Reakce na slniecko:

33lejaby tu sa pripojím, lebo som sa nedobrovoľne stala majiteľkou nejakého exfoliačného tonera od Plenaire a nejako si s tým neviem rady. 

Ako sa to používa? Ako tonikum? T.j. po čistení a na to krém? Alebo len samotné?

To že Ťa to trochu štípe (ja neviem, ja som sa to ešte netrúfla otvoriť) je ok, alebo to značí nejaký problém?

A aký je vladtne účel? Namiesto normalneho exfoliacného krému/gelu?

A zmýva sa to?

Prepáč za tonu otázok....

Nesmývá. Exfoliační toner se používá na dočištění po gelu/pěně, případně jestli používáš balzám. Na rozdíl od klasického toneru ho "nevtleskávám" do pleti, ale nanáším na tampon a otírám, jako když sundaváš odličovačem make-up.

Štípat by teda rozhodně neměl.

A pak můžeš pokračovat s vrstvou normálního toneru, sérum a nakonec krém.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 13:17

wendulka vďaka !!!

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 22:13

33lejaby Děkuju. Snad už se konečně dostanu do nějakého obchodu ... Pixi má tuším pouze Sephora, že,

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. srpna 2024 22:09

prďola

Prosím, co si myslíš o suchém oleji od Nuxe? Není tam obsažena nějaká nástraha?

Jinak používám kosmetiku s kozim mlékem, jak jsi doporučila, že má dobré působení na pleť, měla jsi pravdu

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 06:24

prďola 

...prosím Tě, je následující krém opravdu pro citlivou pleť?

Nic zásadního špatného tam nevidím, ale co Ty na to?,

a - má to alespoň nějaká pozitiva, účinky?

Moc děkuji...

(dole na stránce je seznam ingrediencí...)

https://www.madeforskin.cz/hypoallergenic-clean-correction-barrier-repair-nourishing-moisturizer-vyzivujici-hydratacni-krem/

...a u tohohle mi přijde složení velmi dobré!, co na to říkáš, prosím?

(viz "složení")

https://puredistrict.cz/oblicej/specialni-sera/hydratace/isov-anti-age-multi-vitamin-b-serum-pro-mdlou-a-vystresovanou-plet.html#slozeni

Offline Lenka22
2550 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 10:15

Mha Hele, kdybys chtěla zkusit :-)

Offline černá káva
2108 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 11:10

prďola ad silikonová "restrikce". Prece si musíme tu větev pod sebou podřezat, že.

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 11:57

33lejaby za mě lehce štípat může, zvlášť pleť, která není zvyklá na exfoliaci- obsahuje 5% kyselinu glykolovou, což není nezanedbatelná koncentrace. Nanášela bych na dostatečně suchou pleť, rozhodně ne každý den (začla bych max 2x týdně a možná bych u toho i zůstala) a dala bych bedlivý pozor na další péči k podpoře kožní bariéry (ceramidy, cholesterol, sfingolipidy) a nepoužívala současně s peptidovou péčí (snižuje účinek peptidů) a retinolem (zvyšuje účinek exfoliace). Pokud bys měla potřebu tohoto typu exfoliace, jemnější a pro pleť přijatelnější může být kyselina mléčná.

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 14:27

Lenka22 díky

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 18:43

Mha suchy olej je vetsinou "suchy" protoze na evaporaci pouziva alkohol, coz je blby. Lepsi je klasicky olej, Nuxe mam taky, krasne voni, ale davam ho na telo az po oleji co nema alkohol. 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:28

Ounz Prosimte ten silikon je ten undecan? Jinyho jsem tam nic moc nenasla. Ja jsem jeden dopouzivala a pozdaval se mi, akorat je to fakt anti age pece, ne hydratacni, tak to stridam. Vysledek oblicej i krk dobrej. Ale to je asi i celkove, ze clovek spi, ji dobre atd. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:34

0zero7 no ja našl nejakej na obličej z tý řady, co mam na krk a tam jsem našla jeden z těch ceněco, o kterých tu psala prdola..v tom na krk jsem našla dimethicone, jestli nekouksm teda úplně blbě.,?

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:35

0zero7 jinak v tom neck od niod je pokud vim taky dimethicone (někdo tu psal) a stejně ho použivam, no

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:38

Ounz ahaaa, ja jsem koukala prave na ten an oblicej jen, ten na krk jsem nezkoumala, ale ted jsem jej zacala pouzivat, mela jsem jedno baleni Maelys kremu na krk a dobrej byl! Ten na oblicej jsem linkovala dole na strance 232 :)

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:52

0zero7 jsem mohla koukat na jinej, než máš ty..jen že jak se tu o tom psali, tak jsem našla ve sleve jeden jejich krém a cvičně koukla a bylo to tam..