No to jo, lavýbelka s konvalinkou, to tu ještě nebylo
.
Nové vůně - první zmínky
Tohle mi svitilo na facebooku. Flakon se mi moc libi. ![]()
Á, tak tohle mě zajímá.
Top NotesSaffron, Ginger, Frankincense
Heart NotesRose, Benzoin, Myrrh
Base NotesPatchouli, Tonka bean, Cedarwood
Tak ted me to taky zajima. Slozeni vypada velice slibne.![]()
Bojím se, že to bude zase velmi obtížně sehnatelná limitka. Ty já ani raději nezkouším, protože na platonické lásky se už cítím stará.
Jj, je to limitka s omezenou dostupností stejně jako ty předchozí. Ale zrovna tyhle se shodou okolností všechny povedly, že bych jí klidně riskla i naslepo,, kdyby se pak zase objevila na notino.
Mne bylo jasny, ze to s dostupnosti nebude nijak zhavy. Ale souhlasim, ze tyhle limitky byvaji povedene. Ostatne i puvodni Eaudemoiselle mi v ramci Givenchy prijde jako to lepsi, co momentalne znacka nabizi.
Myslela jsem si to, že to je zase nějaká limitka. A ty právě bývají dost povedené. Třeba budu mít štěstí a zase na ni někde narazím.
Nenašla jsi náhodou, kde se bude vyskytovat?
Už se vyskytuje, ale zatím jen v Sephorách v Saudské Arábii
. Cena v přepočtu se pohybuje kolem 140 euro. Ale nějak se mi nechce věřit, že by tu dostupnost letos krouhli tentokrát až takhle, když ta loňská Eaudemoiselle Rose a la Folie šla normálně i do pařížské Sephory
. Teď je docela velká móda uvést vůni a pár měsíců ji nabízet exkluzivně jen v jedné zemi a teprve pak jí pustit i dál. No uvidíme.
Uvidíme. Myslím, že se objeví dřív nebo později i jinde. I když budou všichni tvrdit (jako vždy), že je určitě jenom u nich. ![]()
A hlavně - boty nejsou obvykle to, co automaticky spojujeme s příjemnou vůní ![]()
Koukám na Elnino a vzpomněla jsem si na loňské příspěvky o Good Girl - tak oni v té řadě pamatovali opravdu na všechno ![]()
https://www.parfemy-elnino.cz/carolina-herrera-good-girl-parfemovany-olej-na-nohy-pro-zeny-200-ml/

Ha, keď môže Louboutin, tak aj Baťa!
(ale zloženie vyzerá neškodne, to snáď bude ešte aj nositeľné...)

Zloženie: tóny citrónu a grepu, které doplňuje například konvalinka, ambra a vzácné dřevo
Nová trojice od Givenchy:

Vypadá to jak 3 handgranáty.![]()
Mohlo by být zajímavé (vč. zvlášní kombinace popkornu, čokolády a pačuli u Romantic). Angelic se mi líbí už podle složení, akorát u všech 3 je pačuli v základu - to je pro mě trochu riziková složka.
No jo, fakt jak granáty
Navíc to vypadá, že je teď v módě černá (Black Perfecto :-) )
Podle názvu mě Romantic zaujala nejmíň, a podle složení nejvíc
Vytáhneš někde flakón z kabelky a než se stihneš převonět, půjde po tobě URNA. Zlatej Eclat d´Arpege![]()
Dobrá představa
Asi ani raději z legrace nezkoušet (srandičky typu Mr.Bean s rukou ve vnitřní kapse saka -na tom eskalátoru na letišti - už dneska asi málokdo riskne ![]()
Twilly d´Hermes
(Christine Nagel)
zázvor, tuberóza, santal...

To je roztomilé
. Líbilo by se mi, kdyby byla hodně santalová.
No, složení mi připomíná mix Alien Essence Absolue a Violet Blonde =

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje