To složení je jako kdyby mi ho šili na míru.
Heliotrop s ambrou a labdanem zní parádně, jsem dost zvědavá, co z toho vyleze v reálu...
Flakon na můj vkus už trochu moc zdobnej, ale to bych byla schopní tolerovat.
Pierre Balmain: Extatic Intense Gold

hlava: jasmín
srdce: květ vanilky, otočník
základ: ambra, labdanum
Tedy ne, že bych doteď vůním od Balmaina nějak fandila, ale vůně vystavená na otočníku a vanilce, to by se mohlo líbit i mně a konečně bych mohla prolomit ledy
.
To složení je jako kdyby mi ho šili na míru.
Heliotrop s ambrou a labdanem zní parádně, jsem dost zvědavá, co z toho vyleze v reálu...
Flakon na můj vkus už trochu moc zdobnej, ale to bych byla schopní tolerovat.
Som zvedavá na túto novú Jil Sander, v novej brožúre Marionnaud už je, bohvie, kedy dorazí na pult.
Dneska jsem ji zkoušela a je to uhlazená krémově dřevitá pižmovka. Typově ve stylu Sensations.
Novej Balmain a Jil Sander vypadají moc dobře ![]()
Jupí, zase se jednou vydam do parfumerie!
...myslíš, že bude taky tak pekelně "moderně" přeslazená jako původní Extatic edp? ![]()
Extatic edp je na tobě pekelně přeslazená? A sakra...
na papírku a věz, že se mi to na sebe dávat nechtělo. na Fragrantice s tou podobou s LVEB nejsou úplně mimo. nuda obecná.
Extatic edp je na tobě pekelně přeslazená? A sakra...
Nejen na andry. Je to fakt něco mezi LVEB a třeba Manifesto YSL. Generická sladká vodička k ničemu.
Také jsem měla stejný dojem.
...neco pro me, musim zkusit.!
Code Ultimate Giorgio Armani
...jo, a pak je take nova
Si White...
Tak už i Aromatics Elixir se dočkal odnože: Clinique Aromatics White
No právě. Složení vypadá dobře, flakónek se mi taky líbí. Teď jenom, jak pojali tu "modernizaci" - toho slova se bojím.
Flakónek mi připadá spíše jako od nějakého prostředku na čištění, ale na vůni jsem zvědavá. Jenom, aby náš trh neminula; ani Aromatics Elixir nebývá všude...
Flakonek se hlavně hlásí k neprůhlednýmu Narcisovi
a obávám se, že se k němu bude hlásit i obsah. Růže a pačuli, to jasnej pokus o další "moderní chypré". A zase pomerančovej květ... to je teď holt taky in.
Holky v Clinique obchůdku dneska o něm už věděly, leč ještě ho neměly... samozřejmě.
A tady je limitovaný flakonek ke Clinique Aromatics Elixir.
http://www.allbeauty.com/perfume/clinique-aromatics-elixir-limited-edition-bottle
Malé překvapení od Davidoff - Leather Blend .
Nevím, jestli bude běžně v sortimentu, já zkoušela ve free shopu.
Rozhodně to není nic převratného, ale vyzkoušet je třeba. Stylem mi připomíná E.Lauder vůně Mystique,
výdrž slušná.

Po vlně všemožných Daisy a Lol uvede Marc Jacobs v příštím roce novou vůni s názvem Mod Noir. Ve spolupráci s parfumérem Jean-Claude Delville se tentokrát zaměřil na svou nejoblíbenější květinu, gardénii. Má být vzdušná, doplněná citrusy, zelenými tóny, dalšími bílými květinami a pižmem.
hlava: zelené tóny, klementinka, yuzu
srdce: gardénie, leknín, magnólie, tuberóza
základ: pižmo, pomerančový květ, nektarinka

(http://confessionsofapassionista.files.wordpress.com)
Ale jestli někdo čekal nějaký normální flakon, tak to by se načekal. Marc se totiž v souvislosti s názvem vůně nechal při návrhu flakonu prý inspirovat retrem 60. let minulého století a tehdejším módním stylem "Mod" (zkratka od modernist) a zase se přitom hezky vyřádil
. Vůni by snad měla mít v nabídce exkluzivně Sephora.

No s gardénií od Cartiera mi to letos nějak nevyšlo, tak výjimečně jsem na jednu stranu zvědavá, jak si s ní poradili tito dva pánové. Na druhou stranu právě kvůli tomu flakonu, který je tímto žhavým kandidátem na nejotřesnější flakon roku 2015
, zase ale nevím, jestli vůbec chci, aby se mi líbila
.
a mne sa ten flakón páči...koniec-koncov, proti tým jeho posledným "výtvorom" je skoro dospelý. A gardéniu on vie, to zase hej, som zvedavá.
Mně se ten flakon taky docela líbí, kombinace černé a bílé a konečně něco, co není jako pro mateřskou školku, po všech těch kytkách a broucích.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.