ááá, tak v březnu!
Nové vůně - první zmínky
Na Basenotes píšou, že by to měla být poslední vůně JCE pro Hermès, jsem zvědavá, jaká bude. ![]()
Hm... tonka, vanilka, kašmeran, santal... bojím se, že to bude hodně krémovo nasládlý.
I když na druhou stranu kosatec i vetiver, to zní slibně
Ale na stránkách Lalique ještě není...
No na tebe asi jo
, ale zase to koření a ten vetiver by to mohli vyvážit.
Na novou Le Jardin se moc těším. Kdy asi bude. Ty minulé vycházely na jaře.
No ne, vypadá to, že u Lalique si konečně vzpomněli i na nás, milovnice kosatcovek
. Má se jmenovat Living Lalique . Flakon se podle mě opět povedl
(víčko z vrchní strany zdobí motiv čtyř vlašťovek - znak Lalique).

složení: černý pepř, bergamot, muškátový oříšek, tonka, vanilka, vetiver, santalové dřevo, kašmeran
Jak na to koukám, nasvědčuje to krásné suché pudrové, ale možná i malinko krémové kosatcovce za předpokladu, že se vetiver bude chovat slušně. Ó kéž by
.
konečně mainstream, který bych asi chtěla na polici.
vypadá nádherně, všechno, vůně, flakon..
a malá oprava - na tom víčku jsou vlaštovky, ne labutě.
No jo, jasně že swallows. Jak se mi do hlavy dostaly swans![]()
![]()
? Děkuju, už jsem se opravila.
Nová zahrada od Hermés Le Jardin de Monsieur Li, tvůrcem je opět Jean - Claude Ellena.

Flakóny zahrádek jsou nádherný. Škoda, že jsem se rozkmotřila s Nilem. S tímhle se podle složení asi taky nebudu kamarádit, ale nevadí, peněženka ušetří, oko se potěší ![]()
to máš dobrý, jen ses spletla, ale já docela dlouho koukala na obrázky, jestli by to fakt nemohly bejt labutě... ![]()
http://living.lalique.com/#pyramid
edit - já se tady pilně těším na vůni, ukazuju děcku obrázek flakonku a ona to jako vždy shodí, prej česnek...
Děcko ještě bude škemrat o půjčení, až si ho pořídíš
. Líbí se mi složení i flakón, avizované jarní novinky vypadají slibně!
ta Living Lalique vypadá dobře, na tu se budu asi vyloženě těšit... ale myslím si, že bude spíš víc nasládle krémová než míň... smíchaná s prachovým kosatcovým pudrem
možná to ztlumí no, ale na mně stejně vyleze spíš to sladký..
Living Lalique tedy vypadá a zní parádně. Flakon je krásnej a pokud v něm bude nalitá sladká krémová pudrovka, tak to snad asi budu chtít...
Flakon je opravdu krásný.. leč bohužel teď už v něm fakt vidím ten česnek ![]()
to nemôžeš sem dávať takéto tesne pred spaním ![]()
Uznávám, že Lalique má pohlednější česnek.
Tohle bych si spíš nalepila na ledničku! ![]()
![]()
Co před spaním, já to vidím u snídaně a málem mi zaskočilo
, to je hrozný!!!!
Teda po zmínce o česneku jsem byla v pohodě, ale tohle už z hlavy asi nedostanu
.
No fuj. Já tady piju kafe a jím hořkou čokoládu a ty mi takhle kazíš. Málem jsem se poblinkala...
http://www.fragrantica.com/perfume/Stella-McCartney/Stella-Eau-de-Toilette-29947.html
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje