Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 21. června 2020 15:34

Miru 

Alessandro Mazzolari, Narciso EdP Poudree, Valentina Poudre, Parfum Sacré, Fatal Charme Xerjoff, Teint de Neige LV, Putain des Palaces ELdO - no ale jak jsem koukla do dtb, tak to všechno znáš!
Napadá mě ještě Nightingale Zoologist Perfumes, Loukhoum Keiko Mecheri, My Name Trussardi, Rouge Assassin Jovoy, Drole de Rose L´Artisan...
Ale ještě se zamyslím...

Offline Miru
16558 příspěvků moje polička 21. června 2020 15:36

euridike 

...já myslela od toho Lushe...

(z toho, co jsi napsala, neznám akorát Rouge Assassin a Fatal Charme, Artisan mi nějak nejede, jinak jsem to všechno měla...)

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 21. června 2020 15:38

Miru OK, nad LUSH se zamyslím taky!

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 21. června 2020 15:54

Miru Z toho, co znam //a co jsem si vybavila// tak Sikkim Girls, ty se mi libi moc - a mozna by se Ti mohly libit i Cardamom Coffee, Goddess.

Offline Miru
16558 příspěvků moje polička 21. června 2020 16:19

euridike 

Děkuji moc!, jdu na to juknout...

Offline Miru
16558 příspěvků moje polička 21. června 2020 16:22

euridike 

Cardamom vypadá dobře. Ale ten oud ve složení - jak moc je to "oudové".? Oud ve vůních nedávám...

Offline jerry
11021 příspěvků moje polička 21. června 2020 16:45

Miru 

Já toho právě od Lush znám minimum, takže nemůžu sloužit.

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 21. června 2020 17:04

Miru

Neboj, oud je tam uplne neskodny, takovy cokoladovy, rekla bych - ja taky obecne oud moc nemusim...

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:28

euridike Ja od Lush trapne zboznuju Karmu, kterou nikdo nema pry rad.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:31

Luna pokud si dobře pamatuju, tak slniecko v ní jednou přijela na sraz

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:33

alibi Jo, myslim, ze jo. Ja ji znam dlouho, libi se mi. Ale kdosi mi tu psal, ze nevyprany hadry a tak...

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:34

Luna no, mně taky nepřišla nějak uchvacující ;)

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 22. června 2020 12:50

Luna Mně v Karmě nesedí to větrové pačuli, s tím já mívám obecně problém... Ale znám lidi, na nichž se mi Karma fakt líbí.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. června 2020 17:38
Reakce na Luna:

alibi Jo, myslim, ze jo. Ja ji znam dlouho, libi se mi. Ale kdosi mi tu psal, ze nevyprany hadry a tak...

​A přitom to složení nevypadá nebezpečně

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 22. června 2020 19:14

Dnes mne rozčílilo, že se mi do Vivacious pletl nějaký uměle ambrový tón, až jsem si uvědomila, že mi mikina od pátku "voní" zbytky z Alegorií od Guerlainu. Orange Soleia a Granada Salvia. :/

Offline jerry
11021 příspěvků moje polička 22. června 2020 20:36

L'Ombre des Merveilles (Hermès) - pískovcová fontána s teplou a mírně slanou vřídelní vodou plnou šumících bublinek, na kovovém řetízku pohárek z vyhlazeného bělostného dřeva a vzduchem poletuje jemný prach z najemno umletého kamene smíchaný se sladkým prachem z růžového pepře......vzduch a voda ve flakónku. Po rozvonění se ještě přidal zajímavý kovově-kouřový tón. Do rodiny Merveilles rozhodně patří - je to rodná sestra Eau des Merveilles. Unisex jaksepatří, i když na začátku inklinoval blíže vůni pánské.

Offline slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 22. června 2020 21:20

alibi pamätáš si dobre

Luna Karma je super, mám síce "iba" solid, ale mám ho rada. Ale kvôli tomu solidu si už neviem kúpiť normálny flakón, lebo sa vždy plesnem po prstoch, že veď mám aspoň ten ...

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 23. června 2020 08:33

slniecko Pro mě je Karma taková hippie vůně, malý Woodstock v lahvi... //V Tvém případě teda malý Woodstock v solid verzi, takový pocket Woodstock...//

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 23. června 2020 08:37

jerry Moc pěkná recenze na L´Ombre des Merveilles...

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 23. června 2020 08:57

Narciso EdP Poudrée - NR

Miru tuhle vůni popsala moc hezky, tak snad jen…

Tahle bledá něžnost musí být chráněna masou skla – a je to logické – jen si představme, co by nastalo, kdyby svět zalila něha. Vše by najednou bylo pudrově jemné, hebké, všude by voněly májové růže, lidi by se chtěli dotýkat jeden druhého, vzduch by byl plný jemného pápěří, plný slunce, plný motýlů, ani růžové brýle by si jeden nasazovat nemusel. Co by to bylo za svět… Tak ať existuje jen za sklem, v skrytu, abychom do něj mohli alespoň občas nahlédnout, přivonět si k němu, aby se nás alespoň dotknul – jemně, růžově, hladivě, zlehka.