Alessandro Mazzolari, Narciso EdP Poudree, Valentina Poudre, Parfum Sacré, Fatal Charme Xerjoff, Teint de Neige LV, Putain des Palaces ELdO - no ale jak jsem koukla do dtb, tak to všechno znáš!
Napadá mě ještě Nightingale Zoologist Perfumes, Loukhoum Keiko Mecheri, My Name Trussardi, Rouge Assassin Jovoy, Drole de Rose L´Artisan...
Ale ještě se zamyslím...
Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?
...já myslela od toho Lushe...![]()
(z toho, co jsi napsala, neznám akorát Rouge Assassin a Fatal Charme, Artisan mi nějak nejede, jinak jsem to všechno měla...)
Miru OK, nad LUSH se zamyslím taky!![]()
Miru Z toho, co znam //a co jsem si vybavila// tak Sikkim Girls, ty se mi libi moc - a mozna by se Ti mohly libit i Cardamom Coffee, Goddess.
Děkuji moc!, jdu na to juknout...![]()
Cardamom vypadá dobře. Ale ten oud ve složení - jak moc je to "oudové".? Oud ve vůních nedávám...
Já toho právě od Lush znám minimum, takže nemůžu sloužit.
Neboj, oud je tam uplne neskodny, takovy cokoladovy, rekla bych - ja taky obecne oud moc nemusim...![]()
euridike Ja od Lush trapne zboznuju Karmu, kterou nikdo nema pry rad. ![]()
alibi Jo, myslim, ze jo. Ja ji znam dlouho, libi se mi. Ale kdosi mi tu psal, ze nevyprany hadry a tak...![]()
Luna no, mně taky nepřišla nějak uchvacující ;)
Luna Mně v Karmě nesedí to větrové pačuli, s tím já mívám obecně problém... Ale znám lidi, na nichž se mi Karma fakt líbí.
alibi Jo, myslim, ze jo. Ja ji znam dlouho, libi se mi. Ale kdosi mi tu psal, ze nevyprany hadry a tak...
A přitom to složení nevypadá nebezpečně![]()
Dnes mne rozčílilo, že se mi do Vivacious pletl nějaký uměle ambrový tón, až jsem si uvědomila, že mi mikina od pátku "voní" zbytky z Alegorií od Guerlainu. Orange Soleia a Granada Salvia. :/
L'Ombre des Merveilles (Hermès) - pískovcová fontána s teplou a mírně slanou vřídelní vodou plnou šumících bublinek, na kovovém řetízku pohárek z vyhlazeného bělostného dřeva a vzduchem poletuje jemný prach z najemno umletého kamene smíchaný se sladkým prachem z růžového pepře......vzduch a voda ve flakónku. Po rozvonění se ještě přidal zajímavý kovově-kouřový tón. Do rodiny Merveilles rozhodně patří - je to rodná sestra Eau des Merveilles. Unisex jaksepatří, i když na začátku inklinoval blíže vůni pánské.![]()
slniecko Pro mě je Karma taková hippie vůně, malý Woodstock v lahvi... //V Tvém případě teda malý Woodstock v solid verzi, takový pocket Woodstock...
//
jerry Moc pěkná recenze na L´Ombre des Merveilles...![]()
Narciso EdP Poudrée - NR
Miru tuhle vůni popsala moc hezky, tak snad jen…
Tahle bledá něžnost musí být chráněna masou skla – a je to logické – jen si představme, co by nastalo, kdyby svět zalila něha. Vše by najednou bylo pudrově jemné, hebké, všude by voněly májové růže, lidi by se chtěli dotýkat jeden druhého, vzduch by byl plný jemného pápěří, plný slunce, plný motýlů, ani růžové brýle by si jeden nasazovat nemusel. Co by to bylo za svět… Tak ať existuje jen za sklem, v skrytu, abychom do něj mohli alespoň občas nahlédnout, přivonět si k němu, aby se nás alespoň dotknul – jemně, růžově, hladivě, zlehka.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje