Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 21:48

Skoro trapny priznat, ale zkousela jsem jakousi cervenou odnoz Tresoru a je to hrozne pekne. 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 07:42

Luna Já ti rozumím, třešně mě sice neberou, ale mám to podobně s ostružinami (které navíc dost často pančují rybízem ). Takže kupříkladu Lalique Amethyst ...

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 19:03

Fleur No je to zvlastni "uchylka", mne treba hrozne voni i LPRN, dokonce i takova ta levna toaletka ze Zary Uplne se za to stydim (skoro), hlavne mezi parfemovymi odbornicemi. Ale tresne, to je detstvi. Pamatuju si ritual: 30.6.jsme hned po vysvedceni vyrazili do tresnove aleje, ktera se tahla az k lesu. Vzdycky jsme se precpali, lezeli na vetvich a povidali si, co budem delat cele prazdniny. Totalni pocit svobody a stesti. O to vic jsem byla vytocena, kdo je pak zneužil jako sve logo 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 19:10

Luna nemáš sa za čo hanbiť, niektoré lacné parfumy sú skvosty.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 19:17

milacka No tak ja si prave myslim, ze ten Tresor Intense nebo Cherry Smoothie ze Zary asi moc nejsou skvosty, myslim, ze by se to mnohym tady zdalo primo udesne. Ale nejak si nemuzu pomoct.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 12:40

Luna Ten Tresor musím vyzkoušet. A LPRN se mi líbí taky, jednu přímo třešňovou mám, Ma Robe Hippie-Chic

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 11:39

Plum | Tobacco Blossom | Tonca Bean (Tomas Arsov) - složení má takřka stejné jako fordovská Tobacco Vanille a - jaká náhoda - voní to jako Tobacco Vanille. Jedinou drobnou odlišností je svěže vzdušný tón na začátku.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 17:52
Reakce na jerry:

Plum | Tobacco Blossom | Tonca Bean (Tomas Arsov) - složení má takřka stejné jako fordovská Tobacco Vanille a - jaká náhoda - voní to jako Tobacco Vanille. Jedinou drobnou odlišností je svěže vzdušný tón na začátku.

​...a voní to kvalitně.?, a je to také tak sladké jako Tobacco Vanille.?.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 19:07

Miru 

Je to takřka identická vůně. A osobně mě tedy hodně překvapila výdrž - takhle dlouho na mě T.V. nedrží ani náhodou. 

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 19:09

jerry 

...tak to je dobrý. Já na ni před časem koukala, právě díky dobrému složení, ale měla jsem obavy z případné plytkosti.?..

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 21:13

Luna 

K těm třešním - kromě La Petite Robe Noire Ma Robe Velours doporučuju zkusit i Black Perfecto by La petite Robe Noire. Obojí jsou to třešně s velkou přidanou hodnotou.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 21:20

jerry Diky, no LPRN BLACK PERFECTO mam zrovna v kosiku za super cenu. Tak diky za postouchnuti!

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 16:18

La Perla (2021) (La Perla) - svěží luční květiny s trochou ovoce. Nasládle svěží fialkové lístky v dojezdu jsou vysloveně roztomilé.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 23:37

Ellis Brooklyn

Super Amber

No, skôr ambroxan, než ambra, skombinovaný s vanilínom. Je to príjemné, zimné, chumlacie, ale tak trochu príliš jednoduché, príliš umelé a príliš krátko to drží.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 20:13

Versace pour Femme Dylan Purple (Versace) - je to jemnější a zaoblenější Light Blue s citrusovými květinami z Eclat d´Arpege. Po rozvonění sladké ovocně pudrové pižmo, které se mi moc líbí u Pear Inc.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 12:23

Yuzu | Red Pepper | Vetiver (Tomas Arsov) - svěže sladká santal s lehoučkým nádechem kokosového krému. Po rozvonění nasládlé cedropižmo, naštěstí s minimální intenzitou.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 15:54

Japanese Garden (Dermacol) - sladká, ale opravdu hodně sladká, generická ovocná pižmovka s lehkou nakyslostí červených bobulí. Syntetické sladké pižmo v závěru je vlastně ještě milosrdné. Asi by se Japonci divili, jakou představu o japonské zahradě mají v Dermacolu...

Fleur

Že já bloud tvoji recenzi nečetla dřív - mohla jsem ušetřit na vodě i mýdlu

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 20:16

Black Perfecto by La Petite Robe Noire Eau de Toilette Florale Guerlain

...u rozprašovače, když už je z flakonu stříknuto,

vnímám

pichlavě pudrovortěnkovou růži s mezi prsty - jak skelný písek - vrzajícím

mandlovým prachem.

Na mém těle, na mojí pokožce cítím okamžitě po navonění pach, odér, vůni

černé pevné kůže...

...kůže zalité akorát hustým, pouze velmi jemně nasládlým sirupem z růží, notně nakyslým zásluhou právě velké koncentrace bohatých květů sytě tmavorudých odstínů a

současně s tím vnímám i svinuté lístky černého čaje, jež právě v onom sirupu, tím, jak ho, ten sirup, do sebe vsakují jak poušť vodu,

tak tím se pomalinku narovnávají vcucávající se nagurmánštělou lehce hutnou vláhou.

A pak,

pak cítím i pižmo, které bylo napřed čisťonkaté, vydrhnuté mýdlem téměř do sterilna,

jenže potom -

narychlo nahozenej křivák na poměrně holé(...) tělo a rychlá chůze, skoro běh(takže se tělo začalo samo ochlazovat vypouštěnou tekutinou/= jo, prostě se lehce zpotila)

a v ústech zbytky chutí z dortíků, bonbonů, želatinových medvídků, coly i kečupu z vyschlejch hranolek...

Nevím, jestli mi ta vůně leze na nervy, jak je prostá, skoro chemická. A nebo je to dokonalost -

místo hnusnýho Monstera je tady nakopávací energie z magoráku, třešňovýho dropsu, a protože "Micinka" poprvý dala brko, tak se jí panák Amaretta patlá po přítelově kožený bundě(no, co, sluší jí, tak si ji na mejdan vzala...)

Tenhle "Černej Vohoz" je tak vyšroubovanej do maxima/kyselosti(pro mě oscilující na hraně iritace a fascinace),

že mám dojem, jakoby tam nacpali i čínsky pištící liči, instáčový kikiny s plyšákama a single women kouřící propisky(tak říkám všem těm IQOSkám...)

Budu statečná a uvidím,

jak to okomentují v práci...

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 10:14

Miru 

Tvoji včerejší recenzi beru jako vánoční dárek, který mi večer udělal velkou radost, díky...