...musím někde zkusit, ten italskej Baccarat..
Jinak - miluju od Tesori jejich drogerii - tělové krémy, aviváže, difuzéry, všechno moc pěkně a dlouho voní!.
(a samozřejmě i jejich vůně v kontextu ceny jsou super)
...musím někde zkusit, ten italskej Baccarat..
Jinak - miluju od Tesori jejich drogerii - tělové krémy, aviváže, difuzéry, všechno moc pěkně a dlouho voní!.
(a samozřejmě i jejich vůně v kontextu ceny jsou super)
Já taky - speciálně White Musk v jakékoliv podobě.
jerry Mne se libi Byzantium, skoro jsem si ji i poridila.
Luna Nepísala si mi náhodou odpoveď na správu? Pýtam sa preto, lebo na mail mi prišlo upozornenie o novej správe, ale v pošte ju nemám. ![]()
Sage Seaweed Salt (Tomas Arsov) - taková nijaká vzdušně svěží, posléze trocha lehce slaného dřeva. Po rozvonění nasládlá a jen lehounce bylinková. Intenzita skoro žádná. Vůně pro ty, kdo chtějí utajit, že se navoněli.
Fleur No je to zvlastni "uchylka", mne treba hrozne voni i LPRN, dokonce i takova ta levna toaletka ze Zary
![]()
Mě takhle voní Passion Dance od Avonu. ![]()
Plein Fatale (Philipp Plein) - nasládlé dřevo s lehkým nádechem lískových oříšků a občasnými závany tu lehkých krémových květin, tu lehké prachové vanilky. Přítulná hebká vůně, zaoblená a díky nikterak výrazné intenzitě univerzálně použitelná. A povedený flakonek je potěchou pro oko.
Dnes jsem si koupila ty třešňové malé černé šaty černé a perfektní.
Půjdu je vyzvednout a uvidím, jestli budou sedět. Vzala jsem je v S (30 ml)
Zpráva o zkoušení následuje ![]()
Sedí dobře, nebudu je vracet.
Čekala něco více temného, asi kvůli těm třešním/višním, ale i takhle se mi líbí.
Jediná stížnost - lékořici jsem nenašla.
Já ji taky nenašla. Ale zas tak moc mi to nevadí.
Ale hlavně, že se ti líbí (a ten 30 ml prcek je takový do dlaně, vysloveně roztomilý, že?).
Je to tak.
Ale bojím se, že vzniká nebezpečný precedens ![]()
Nebo se v malém dělá jen ta řada Robe noire?
Já v tom malém provedení jiné neznám![]()
Cannabis Garden (Dermacol) - už kvůli tomu "konopnému" jsem nemohla neyzkoušet. Pěkný a výrazný bylinně dřevitý začátek se ale zvrtnul do prapodivné syntetiky. A "Cannabis" tedy ani omylem...
Škoda škoda škoda...
To by se sbíralo... ![]()
Od Dermacolu jsem vyzkoušela Japonskou zahradu, ale jen na papírek, brrr a odložila do plátěné tašky. Pak si tašku bral někdo z děcek a prý jestli jsem v ní nenesla něco shnileho. Nenesla, byl to nešťastný Dermacol.
Člověk by tě firmě i fandil, jak se pořád snaží, ale zatím nic.
Sage Seaweed Salt (Tomas Arsov) - taková nijaká vzdušně svěží, posléze trocha lehce slaného dřeva. Po rozvonění nasládlá a jen lehounce bylinková. Intenzita skoro žádná. Vůně pro ty, kdo chtějí utajit, že se navoněli.
taky jsem ji před časem zkoušela a přišlo mi, že opisovali od Jo Malone...?
Taky bych rekla.
Když mě ta zvědavost nedala - přece jen je to tradiční česká značka.
Bohužel moje "poctivé zkoušení" je u konce, protože i sebeobětování má své meze (pokud Konopná zahrada konkuruje spíše Mendělejevově tabulce prvků, tak je její název pro mě spíš klamavá reklama
).
Ale naštěstí poslední ze vzorků, které se ke mně dostaly, má (konečně) příjemný obsah. Pokud bych chtěla nekomplikovanou růži pro domácí stříkání, tak u Dermacolu bych se obešla.
Rose Flower (Dermacol) - dřevitý růžový stonek se suchými trny a listy s jemným tónem růžového oleje. Po rozvonění růžová růže v krémopižmové peřince. Povedená, romantická (a ta menší výdrž se jí dá odpustit).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.