Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 10:43

euridike 

...tak jo, já děkuju...

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 13:44

jerry A to jsem tu Japanese Garden zkoušela kdysi v Praze na letišti, tvářili se tam, jako kdyby nabízeli ty nejexkluzivnější vůně na světě .

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 17:54

Dolce Identita (Dermacol) - sladké bílé květiny s lehce vyčnívající konvalinkou. Po rozvonění víc nasládlé neidentifikovatelné syntetiky než květin.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 15:17

La Petite Robe Noire EdP Guerlain 2012

...no, oukej, nemá to hustotu, hloubku a hebkou měkkost svetrů Brunello Cucinelli,

ale pořád obsahuje onen chutný základ podobný původní vůni Lolita Lempicka EdP 1997 objímající jako

chumlací svetřík,

byť vyzněním značně levnější(Mango, Zara, Comtessa...).

((nebo ňuňu mikča pro lehce přestárlou kikinu))

Nekomplikovaná vůně pro nenáročné, nebo vůně pro dny, kdy nepotřebujete hluboký filozofický pindy...,

třeba zrovna

i na pár hodin Silvestra

Offline Mha
příspěvků moje polička 31. prosince 2022 15:17

jerry

Hledala jsem a nenalezla. 

Dermacol je první značka, od které mi nevoní ale vůbec vůbec nic. 

(a to mi voní i Adidas

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 15:49

Mha 

Ona tu v DTB ještě není, už jsem zadávala požadavek do administrátorského vlákna.

Nic si z toho nedělej, já mám s Dermacolem taky problém - mě od něho taky nic nevoní (je to všechno strašně syntetické, přitažlivé názvy vycucané z prstu nemají s obsahem obvykle nic společného a obsah je proto ještě větší zklamání).

Zato takový Adidas Pure Lightness 

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 17:52

Chloé Rose Naturelle Intense (Chloé) - éterická svěže dřevitá s nějakými jemnými květinkami (možná i ta růže by se našla). Homeopatický parfém - intenzita minimální, výdrž jakbysmet.

Offline Mha
příspěvků moje polička 31. prosince 2022 17:59

jerry

Jo, zrovna on, na ten nedám dopustit, na cvičení nejlepší :)

Já se u Dermacolu vždycky navnadila těmi názvy, líbilo se mi i to písmo, i ta lahvinka.

Akorát ta vůně jim to vždycky zkazí. 

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 18:04

Mha 

Pure Lightness nosila moje dcera na základce a jí chodila očuchavat flakonek. A taky kupovat

A je to podle mě nejpovedenější dámská vůně od Adidasu.

Offline Mha
příspěvků moje polička 31. prosince 2022 18:15

jerry

A teď to mám potvrzené i autoritou.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 18:27

Mha

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 20:25

Mha jerry už sú.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 01. ledna 2023 15:00

Miru Ta pani mezi medvidkama je dost vtipna, k vuni mi nesedi, ale zasmala jsem se. Ja LPRN mam dost rada a asi si ji poridim.  Mne kikinovost nevadi, ja mam te zivotni hloubky na rozdavani, tak ted asi vyhledavam tyhle vune.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 01. ledna 2023 15:10

Luna 

...však já ji mám na poličce...

(má pro mě o to větší cenu, že i s tou EdT ji mám od mamkyJe těžké mi koupit vůni, ale jednou jsem před ní řekla, že v podstatě cokoliv od Guerlain unosím ráda, takže...)

Mně nevadí nic. Já si nosím, co se mi líbí, vyhovuje mi. Někdy je to hlubokomyslné, někdy povrchní, ale základ je, jestli/že se v tom momentálně cítím dobře

Akorát mě fakt mrzí, že je to intenzitou hodně intimní. Pamatuji si dodnes, jak původní Lolita EdP dělala oblak, jak byla hustá...

(a ta pani, je Dolly Parton od Davida LaChapelle...)

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 01. ledna 2023 15:19

Miru No fakt Dolly, ja to mam na telefonu malinke.

Puvodni Lolita mi strasne chybi.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 01. ledna 2023 16:22

Rosana (Astrid) - Vintage. Svěží začátek v podobě lehkých květin - ty postupně trochu zesládly a objevil se lehoučký tón jemné měkké kůže pod vstvou fialkového pudru. A vše se spojilo do vůně luxusního květinového mýdélka v ozdobné dřevěné krabičce. Elegantníí, vysloveně nadčasová, velice ženská, nemusí nikterak halasit, přesto je její přítomnost pořád znát. Je to sice kolínská, ale výdrží ovšem předčí i EdP. V dobách, kdy zahraniční značkové vůně byly velmi obtížně dostupným luxusem, to byl "jen Astrid". Jenže teď s odstupem času jsou její kvality naprosto zřetelné - a to je tomu mému flakonu rozhodně víc než 50 let!!! Prostě poctivé složení - žádné kašmerany, ambroxany, molekuly XY apod. 

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 01. ledna 2023 16:32

Luna Miru 

Myslím, že vy dvě si můžete /z mnoha různých důvodů/ vybrat fakt cokoli & "unesete to"... 

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 01. ledna 2023 16:39

euridike 

...souhlasím s Tebou, děkuju...

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 01. ledna 2023 17:07

euridike

Ja se priznam, ze posledni dobou jedu v mainstreamu a arabkach.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 09:43

Persian Dream (Tesori d'Oriente) - už počáteční sladkokyselé bobule zasypané krystalky cukru na plechovém tácu daly tušit, že cesta povede ve směru BR540.  A další vývoj dal tušení za pravdu...