Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline blackviolet
3443 příspěvků moje polička 14. prosince 2023 22:26

Valentino: Donna Born in Roma Yellow Dream 

Jedna z tuctových a zapomenutelných vůní v mainstreamu. Syntetická sladká citrusová rádoby růže na univerzálním pižmu s cedrem.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 14. prosince 2023 22:28
Reakce na Luna:

Ale na vampyrske akademii by se mi asi dost libilo.

​Kdybys sháněla asistentku vampýrskeho pedagoga, jsem ti k službám - zkušenosti mám.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 17:00

Pure Jasmine (Trussardi) - sladká neidentifikovatelná krémová syntetika, z ní vylezly něco jako marshmallow a pokus o svěží květiny. Rozvoněla se do otravné sladce dřevité syntetiky se sladkým květinovým pylem. .

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 17:07

jerry To bych brala! Tak snad upiri plati vic nez stat.

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 18:37

jerry Luna

Hlavně to bude smlouva na neurčito:))

Je to venku nebo uvnitř focené? 

A tematicky dodávám, že jsem dnes vyzkoušela Shalimar M. Iris a jsou to ostrouhané pastelky (a tím se zase vracím do školy) 

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 19:21

Mha 

Je to sklep osvětlený svíčkami - fotila nás profesionální fotografka a docela se jí to povedlo.

Shalimar M. Iris jsem vyzkoušela na minulém srazu a musela jsem koupit aspoň odstřik - prostě kosatec

Offline Mha
příspěvků moje polička 16. prosince 2023 10:55

jerry

A opravdu se to povedlo:) 

Vůči kosatcum zůstávám inertní, ale včerejší ostrouhané pastelky a dnešní starý lepený blok ke kreslení (stále Shalimar) se mi moc libi. Jen není pro mě shalimarovitý, pouze výtvarný

Offline blackviolet
3443 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 19:26

Chloé: Rose Naturelle Intense 

Přírodní vůně s růží, na které si cením, že nevoní synteticky. Neroli a růže, dřevité a krémové tóny, docela pěkná vůně, bohužel s tragickou projekcí a ne příliš dlouhou výdrží.

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 17:48

Cocktail (Perfume) (Lush) - vůně pomalu schnoucího nalakovaného dřeva a vzduchu provoněného jehličím a suchou pačuli. Postupně se začala usazovat do nasládlého květinového krému s příjemným chypro-dřevitým tónem a začala splývat s kůží - neztratila se úplně, znatelná pořád je, leč intenzita není nijak výrazná. Výdrž ale překvapivě mnohem lepší. 

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 20:57

B Scent (Lush) - nahořklé citrusy postupně se měnící v romantickou jemnou květinovou pižmovku. Asi nejjemnější vůně v portfoliu Lush, oproti ostatním krotká, přítulná a něžná.

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 11:32

jerry 

Prosím Tě, nezkoušela jsi novou verzi 2023 Sí Intense Giorgio Armani?

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 11:41

Miru 

Tady! Plha se hlásí! :)) Já zkoušela. :) Nalákal mě rybízový nektar, růže a černý čaj, ale na mně to bohužel byla sladká, růžovo ovocná syntetická marmeláda. Možná ve větším chladu by to bylo lepší... 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 11:42

euridike 

...ach jooo...

Díky!.

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 11:44

Miru 

Nevzdávej to, třeba s Tebou bude spolupracovat lépe, jestli na ni narazíš, dej jí šanci... 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 11:47

euridike 

...se mnou.? Se mnou nezpolupracuje skoro nic

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 16:16

Miru 

Nezkousela, ale obavam se, ze stejne jako jako u ostanich Si na me vyleze syntetika.

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 16:20

jerry 

...no, mně se právě ta původní Intense líbila...

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 22:20

Habit Rouge (Eau de Toilette) (Guerlain) - počáteční kombinace usušených stonků růže a suchých muškátových listů s kyselkavostí je originální a v této fázi i vysloveně unisexová - je to růže a vlastně to ani růže není. Rozvoněla se do podoby suché a hřejivé pryskyřicově kožené chyprovky, sladce zakouřené a s výraznou stopou temné suché pačuli. Starodávná vůně v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Nepochybně má za sebou (pravděpodobně nejednu) reformulaci, ale pořád je to PANÍ VŮNĚ - je ale nutno počítat s tím, že ne každý ji unese.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 27. prosince 2023 09:55

jerry u mě úplně nejvíc nejhorší syntetika vylezla z NR Bella. Přitom podle popisu a slozeni kdysi splňovala požadavky na letní polívačku a chtěla jsem flakón do sbírky . Myslím, že jsem musela mít zkaženej kus. 

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 27. prosince 2023 18:34

stes 

Taky bych to viděla na zkažený obsah - zrovna u téhle vůně si tu syntetiku vůbec neumím představit (i když kůže a nos dokážou občas divy).