Valentino: Donna Born in Roma Yellow Dream
Jedna z tuctových a zapomenutelných vůní v mainstreamu. Syntetická sladká citrusová rádoby růže na univerzálním pižmu s cedrem.
Valentino: Donna Born in Roma Yellow Dream
Jedna z tuctových a zapomenutelných vůní v mainstreamu. Syntetická sladká citrusová rádoby růže na univerzálním pižmu s cedrem.
Kdybys sháněla asistentku vampýrskeho pedagoga, jsem ti k službám - zkušenosti mám.![]()

Pure Jasmine (Trussardi) - sladká neidentifikovatelná krémová syntetika, z ní vylezly něco jako marshmallow a pokus o svěží květiny. Rozvoněla se do otravné sladce dřevité syntetiky se sladkým květinovým pylem. .
jerry To bych brala! Tak snad upiri plati vic nez stat.![]()
Je to sklep osvětlený svíčkami - fotila nás profesionální fotografka a docela se jí to povedlo.
Shalimar M. Iris jsem vyzkoušela na minulém srazu a musela jsem koupit aspoň odstřik - prostě kosatec![]()
A opravdu se to povedlo:)
Vůči kosatcum zůstávám inertní, ale včerejší ostrouhané pastelky a dnešní starý lepený blok ke kreslení (stále Shalimar) se mi moc libi. Jen není pro mě shalimarovitý, pouze výtvarný ![]()
Chloé: Rose Naturelle Intense
Přírodní vůně s růží, na které si cením, že nevoní synteticky. Neroli a růže, dřevité a krémové tóny, docela pěkná vůně, bohužel s tragickou projekcí a ne příliš dlouhou výdrží.
Cocktail (Perfume) (Lush) - vůně pomalu schnoucího nalakovaného dřeva a vzduchu provoněného jehličím a suchou pačuli. Postupně se začala usazovat do nasládlého květinového krému s příjemným chypro-dřevitým tónem a začala splývat s kůží - neztratila se úplně, znatelná pořád je, leč intenzita není nijak výrazná. Výdrž ale překvapivě mnohem lepší.
B Scent (Lush) - nahořklé citrusy postupně se měnící v romantickou jemnou květinovou pižmovku. Asi nejjemnější vůně v portfoliu Lush, oproti ostatním krotká, přítulná a něžná.
Prosím Tě, nezkoušela jsi novou verzi 2023 Sí Intense Giorgio Armani?
Tady! Plha se hlásí! :)) Já zkoušela. :) Nalákal mě rybízový nektar, růže a černý čaj, ale na mně to bohužel byla sladká, růžovo ovocná syntetická marmeláda. Možná ve větším chladu by to bylo lepší...
Nevzdávej to, třeba s Tebou bude spolupracovat lépe, jestli na ni narazíš, dej jí šanci...
...se mnou.? Se mnou nezpolupracuje skoro nic![]()
![]()
![]()
Nezkousela, ale obavam se, ze stejne jako jako u ostanich Si na me vyleze syntetika.
...no, mně se právě ta původní Intense líbila...
Habit Rouge (Eau de Toilette) (Guerlain) - počáteční kombinace usušených stonků růže a suchých muškátových listů s kyselkavostí je originální a v této fázi i vysloveně unisexová - je to růže a vlastně to ani růže není. Rozvoněla se do podoby suché a hřejivé pryskyřicově kožené chyprovky, sladce zakouřené a s výraznou stopou temné suché pačuli. Starodávná vůně v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Nepochybně má za sebou (pravděpodobně nejednu) reformulaci, ale pořád je to PANÍ VŮNĚ - je ale nutno počítat s tím, že ne každý ji unese.
jerry u mě úplně nejvíc nejhorší syntetika vylezla z NR Bella. Přitom podle popisu a slozeni kdysi splňovala požadavky na letní polívačku a chtěla jsem flakón do sbírky . Myslím, že jsem musela mít zkaženej kus.
Taky bych to viděla na zkažený obsah - zrovna u téhle vůně si tu syntetiku vůbec neumím představit (i když kůže a nos dokážou občas divy
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.