Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 14:15

Eternity for Women Aromatic Essence (Calvin Klein) - dlouho nečištěné zahradní jezírko "obohacené" kvantem syntetiky s trochou kokosové vody. Pokus o "plážovou" vůni se zřejmě nějak zvrtnul. V letním teple to musí být demoverze parfémového pekla, ale v chladnu to docela ujde (no ujde - je to taková ta otravná generická nasládle-slaná vůně, která vlastně ani nijak pěkně nevoní).

Fleur Varována tvojí recenzí byla jsem hodně obezřetná při zkoušení. Měla jsem o něco víc štěstí, že jsem zkoušela v chladnu, protože na mě to až tak šílené nebylo. Ale jinak naprosto s tvými postřehy v DTB souhlasím.

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 14:36

jerry Jsem ráda, že mi to potvrzuješ. Už jsem začala mít podezření, že jsem se přehoupla do nějaké konzervativní a rozmazlené fáze, kdy mi nic nevoní.

Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 19:54

Fun & Chic (El Ganso) - svěží sladce ovocná pačuliovka, Po rozvonění usazením na dřevitě pižmovém základu ztratila část ovocnosti, zato pačuli se ještě zvýraznila. Al celkově je to taková průměrná drogerkovka.

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 19:36

L´Interdit  Givenchy (Rouge Ultime)

Hezká barva flakónu.

To je jediný pozitivní postřeh v souvislosti s tímto produktem.

Přeslazený jasmín v mastné polevě z laciné tající čokolády.

První hodina nošení provokuje spoustu otázek. Fakt se to někomu líbí? Prodává se to? Je možné, že by vzorek ze Sephory byl fake? 

Druhá hodina je už vyhrazena klasikovi. Smýt či nesmýt?

Teoreticky lze tedy připsat i nějaký ten bod za výdrž, která však v mém případě není vůbec žádoucí.

Smýt!!!

Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 21:33

Fleur 

Odpověď na otázky v první hodině by mě zajímala taky.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 21:50

Fleur Souhlas, je strašná. Začínám si myslet, že vznik černé verze, kterou mám ve stálém arzenálu, byla jen náhoda.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 07:15

Luna 

...a L'Interdit Rouge EdP jsi zkoušela?. Je jiný než černý Intense, ale také hodně dobry

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 07:57

Miru jo, mela jsem ho nekolikrat. Taky dobra vune.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 09:19

Luna 

Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 15:51

Libre Flowers & Flames (Yves Saint Laurent) - rozdíl oproti předchozím Libre opět minimální - jako kdyby je někdo slil dohromady a výsledek ještě přisladil. Syntetický pomerančový květ, další sladké neidentifikovatelné květiny a ta syntetika úplně kroutí nosem. Nepřekvapivě v dojezdu (stejně jako u Libre) sklouzla do generického sladce nektarového dřeva. Podle mě zatím nejméně povedená z celé řady Libre.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 16:16

jerry 

...nezkoušela jsi, prosím, už?

All Of Me (Eau de Parfum Intense) Narciso Rodriguez

Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 16:23

Miru 

Nezkoušela (a mezi vzorky připravenými ke zkoušení ji zatím taky nemám).  

Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 19:53

Jeřabina (Manufaktura) - nahořkle trpké kuličky jeřabin, zelené listy i na malé kousky nalámaná větvička, po rozvonění sladkokyselá ovocná dřevitost.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 20:03

jerry 

...od Manufaktury se mi moc líbí parfemace "Sedmikráska". Koupila jsem si sprchový gel a odličovací mléko. Škoda, že tu vůni mají jen v kuličce...

Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 20:26

Miru 

Souhlasím - ty kuličky jsou i pro mě nepraktické, mám pocit že se pořádně nenavoním (tohle balení mi vyhovuje jen u CPO). 

Sedmikrásku jsem měla tělové mléko taky právě kvůli parfemoaci.

Offline jerry
10918 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 20:55

Donna (Gisada) - sladká dřevitě ovocná, s fialkovými listy a průsvitně lehkými květinami. Postupně se uhladila do krémova. Bohužel intenzita není z největších a výdrž přímo mizivá.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 13:04

Rose Amira Guerlain

Příjemné. Hodně příjemné.

Ale už to tu je, taková vůně...

...Stella Rose Absolute nebo L´Extase Rose Absolue Nina Ricci.

Intenzita slabá, škoda

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 14:24

Miru Já to s tou intenzitou říkala . Už jsem měla pocit, že jsem snad jediná, kdo ji za chvilku necítí.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 14:25

Fleur 

Jako kdyby byla prostorová, tak by byla krásná. Fakt mi to připomíná výše zmiňované vůně, byly syté, jemně nakyslé, plné, nevintage a současně neblbé

...já ji prověřím ještě přes noc(jak dlouho vydrží) a pak znovu ráno, to mám čich nejlepší

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 18:23

jerry 

...kdyby jsi, prosím, měla možnost, zkusíš.?

Píší o ní dobře, resp. tak, že by se mi mohla líbit...