999 Asi jim chyběly kaly a lilie :-)
Aktuální česká politická situace
bram Ten šperk byl Alžběty, Kate už ho párkrát vynesla.
andulka01 To jsem si přesně říkala :-).
RoSa Kate byla dokonalá a ten neobyčejný šperk se na tu příležitost moc hodil. A velmi by mě zajímalo, jestli má nějakého stylistu nebo jsou ty outfity z její hlavy.
Kate bola naozaj krásna, makeup tiež, ako píšeš, dokonalá.
Kytka byla krásná, a podle požadavku Charlese: chtěl tam anglickej dub, rozmarýn, myrtu, a barvy květů purpurový (neboli "magenta"
) až do nejtmavší skoro černý, všechno ze zdrojů jejich zahrad... mně se líbila moc.
Ten náhrdelník měla Kate už na pohřbu Philipa - oni by neměli mít na pohřeb žádný šperky, leda takový co mají zvláštní význam. No tak tenhle měl.
Mně teda fascinovali haranti, resp. George s Charlotte. Zjevně jsou naprosto vzorně vychovaný... spolu s perfektní Kate budou dobře reprezentovat bych řekla. Myslím, že Britové nemusej litovat ani penny, co je ta rodinka stojí a bude stát, za takový zástupce se nebudou muset stydět!
A Charlotte byla krásně oblečená, úplně jak ilustrace nějaký dětský knížky z počátku dvacátýho století ![]()

No fňuk ![]()

barbucha Ano. A ve smutku pouze perly.
Říkala jsem si teda, jako už několikrát, že nový král už je fakt starý pán. Alespoň na mne tak působí.
Sweet Potato jako že by to měl rovnou přenechat dalšímu? starej a strhanej na svuj věk mi teda připadá taky (mám otce ve stejnym věku, a je oproti němu tak nějak "vyžehlenější"), ale může to bejt tou situací teď...
barbucha Ty děti byly úžasné.
RoSa To ne, to není ani reálné, ale prostě je to zvláštní. Začíná, když jiní končí. Bude to mít těžké. Snad mu budou ty roky, kdy mohl sbírat zkušenosti, ku prospěchu.
Sweet Potato myslim, ze Charles uplne nezacina, v poslednich letech toho hodne za kralovnu prebiral. A pro tu funkci je vychovavany cely zivot, myslim, ze moc dobre vi, co ma delat.
Sweet Potato Nejhorší je, že nad ním visí ten Damoklův meč dlouhověkosti... On tam může být pěkně dlouho, když matka odešla v 96, otec skoro ve 100 a bbička ve 102.
999 No viď.
Něco pro odlehčení.

ježiš teď jsem si v reportáži Blesku o královnině pohřbu přečetla záznam z 19:12, seznam členů královské rodiny na pohřbu - někde to zkopírovali, projeli to Google translatorem a ten to moc nedával, a nikdo se nenamáhal to zkontrolovat. Je tam spousta nesmyslů, např.
vikomt Severn - James, syn hraběte a hraběnky z Wessexu a královnina nejmladšího vnuka
![]()
Dobře mi tak, nemám číst blesk.
Těch dětí mi bylo akorát líto. A to nejen teď na pohřbu, ale celkově. Při každé veřejné udalosti nasazeno několik fotografů, kteří sledují jen je. Každý mrk, každý úsměv pod mikroskopem. Kdyby je vzali, jako zbytek rodiny vzal ty starší pravnoučata, před pár dny poklonit se rakvi. Ne, oni je musí vzít na státní pohřeb.
Pravda do šílenství, když William s Harrym šli za rakvi vlastní matky, to má daleko.
![]()

Malvin Četla jsem ale, že do poslední chvíle nebylo jisté, jestli půjdou, dost se to řešilo, asi právě i s ohledem na zážitek W+H na pohřbu Diany.
Té malé to teda moc slušelo, oblečení krásný!
Co se Harryho týká, nepochopila jsem přesně, proč na vigilii mohl jít v uniformě a na pohřeb ne?
999 Třeba Charles předčasně abdikuje, třeba v 90. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my