Mně přijdou úplně WTF argumenty na sociálních sítích, kde jeho fanoušci píšou, jak to má vědět, když není Čech...Tak proč k...a kandiduje na českýho prezidenta?
Aktuální česká politická situace
999 já bych mu Haška klidně odpustila, ale krávy mají snad stejné i na Slovensku
Nejhorší je samozřejmě to chování, no.
Torrah on se stejne chova i k tem babickam, co ho milujou. Vzdycky, kdyz jsem toho svedkem, je mi tech pani moc lito. Ony ho drzi za ruku, koukaj na nej jako na svatej obrazek a neco mu rikaj. A on se diva uplne jinam, neposloucha je a po chvili je strese a "dalsi". Do oci se jim nepodiva. Ke mne, kdyby se nekdo, koho obdivuju, choval takhle, tak obdiv asi rychle vyprcha. Ty pani jsou jim ale porad fascinovany. Mozna by to umel popsat nejakej psycholog
Teda ten Petr Pavel 2+2x3 jako já teda nevím, no. Ale otázky měl těžší, tu chobotnici jsem nevěděla.
Zneužívání nezletilých tohle.

Sweet Potato to nemá dno. Ten chlap je úplně nechutnej.
razorblade ony ho právě v té záplavě emocí vůbec takhle nevidí - takový pán, a je u nich! Mluví s nimi! Přijel až k nim, do jejich města! Tyhle nonverbální signály vůbec nevnímají, řekla bych.
žluťásek ono vůbec to, jak se to teď snaží napravovat, je celý humus. Ale asi na některý lidi to platí, no, bohužel.
razorblade ony ho právě v té záplavě emocí vůbec takhle nevidí - takový pán, a je u nich! Mluví s nimi! Přijel až k nim, do jejich města! Tyhle nonverbální signály vůbec nevnímají, řekla bych.
Přesně tak. Bejvalej premiér, kandidát na prezidenta a miliardář, a snížil se k nim! Ty báby by sice takhle reagovaly i na Přemka Podlahu, ale ten už nikam kandidovat nebude ![]()
A já se bojím, že ukázka vzdělanosti pána velkomožného jeho voliče nijak nerozhodí. "Dyk se Máňo podívej, kam to až dotáh! Já jsem blbej úplně stejně, tak třeba to taky někam eště dotáhnu a žádný študovaný elity se na mě nebudou vytahovat!"
Pan zástupce prostýho lidu, jeden z nás!
barbucha skoro jako záměr, by se chtělo říct...
Páč by jinak vypadal jako nafoukanej vzdělanec - a takový nemaj mazlíčci rádi! ![]()
Strašný, že to funguje!
andulka01 nejenom v pořádku, ještě hodnej obdivu!
Strašný to je.
Ja porad doufam, ale nejak se mi ta vira scvrkava.
Ne všude ho davy vítají s otevřenou náručí (i když ten pán mohl zvolit slušnější formu).
No to jsou strašný vyhlídky.
RoSa To je tak strašně strašně strašný! Je mi z tý představy fakt zle...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje