tak ať s vám tam líbí
. Jdete se dívat i na gymply v Brně? (I když to dojíždění je asi už horší)
nene, jen u nás. máme tady dva. státní je moje "alma mater"
tak ať s vám tam líbí
. Jdete se dívat i na gymply v Brně? (I když to dojíždění je asi už horší)
nene, jen u nás. máme tady dva. státní je moje "alma mater"
Aranel Nic mi nepřišlo.
Tohle mi přijde jako dobrý nápad.
mně to taky přijde jako dobrý nápad, ale je to teda akce pro silné žaludky, bych řekla. Fakt jiný svět! Babiš je třeba často chválen, jak je skvělý řečník ![]()
![]()
RoSa Promiň, já se přehlédla v odpovědi, omlouvám se.
DruI na Hanspaulce taky zadny dopis od Babise nebyl, citim se prehlizena
jen Basta si na nas vzpomnel
Ja se priznavam, ze strasne doufam, ze vyhraje Pavel, po tom, co na me muj otec rval, ze jsem dementni prazak, co voli Hitlera. Protoze ty jeho kecy, kdyby Pavel prohral, bych asi nedala ![]()
(dodala bych, ze tata je vysokoskolak, 57 let, sectely, cestuje, umi jazyky, nema zadne dluhy, vlastni dum, byt, dve nova auta, proste bezna stredni/vyssi stredni trida, abych tady trochu naborila predstavu o volicich Babise mezi zkrachovalci s exekuci a nulovou gramotnosti a senilnimi seniory. Babise voli i nas pan domaci, co ma vlastni prosperujici firmu a pronajima nam byt ve velmi lukrativni casti Prahy. Prej se od revoluce nemeli nikdy tak dobre, jako za Babise).
Zuzuli panebože![]()
Já se včera dozvěděla, že Babiše volí jeden známý, člen TOP09. V prvním kole by byl volil Baštu, kdyby ten nebyl bez šance.
Tož tak.
Zuzuli omg ![]()
na strahovskym kopci jsme také přehlíženi! ani Babiš, ani Bašta nám nenapsali...
Máme tu někoho z Děčína?

Zuzuli Táta je můj ročník. Ale ty bláho, jak je to možný? Je to jen proto, že nechce Pavla? A víš, koho volil před Babišem?
Co se týče těch vězňů, jak volili Babiše, tak prý věznicemi jde jeden hlas, že Babiš dá amnestii. Proto ho volí.
Jinak k nám žádný leták taky nedorazil, sms taky ne, naštěstí.
Do Brna se taky chystám kouknout, jestli se teda vejdu do vlaku :D
K nám chodí ten babisuv dopis celkem pravidelně. Minule snad přisel i před komunálníma volbama? Asi jo, což bylo trochu zbytečný.
No snad to bude dobrý, doma se nehadame a venku se radši si nikým nebavím. Naši volili Danusi, teď teda nevím, babičce se Babiš líbí, ale u ní těžko říct, jestli si dělá srandu nebo ne, ona musí být furt nějak napadne ,,výstřední doma.
Vcera jsem se v debate v Blesku od Andreje v eso-jezulatkove pasazi dozvedela, ze je cista panna![]()
Jinak Vrsovice jsou letaku zatim taky usetreny.
Zuzuli nojo, ono se neni co divit, kdyz maji lidi pocit, jak za Babise bylo dobre. Protoze bylo po krizi a rostly vsechny ekonomiky, tak "bylo lip" i u nas. Ze se to za covidu zvrtlo, to lidi celkem chapou jako vis maior, naproti tomu valku na Ukrajine spis jako obirani "nasich lidi". Taky se lip zacina vladnout se schodkem cca 6 miliard (konec r. 2017) nez -360, to uz fakt neni moc kde z ceho brat. Mimochodem, v r. 2018 bylo na konci + skoro 3 miliardy, ale v r. 2019 uz -28,5 a to se jeste na covid svadet nedalo. Me by fakt moc zajimalo, jak jinak by vladla jakakoli jina vlada v techhle podminkach, pokud by nelezla kvuli plynu do zadku Rusum a neodmitla pomoc uprchlikum z Ukrajiny.
Zuzuli ach.... fakt Tě lituju, tyhle diametrálně odlišný názory a jejich následky jsou hrozný a táhne se do celej život. Zvlásť na tomhle konkrétním případě je to naprosto nepochopitelný.
Za (některými?) řetězovými maily o mobilizaci prý stojí dr Rajchl. To je fakt strašně nebezpečnej zmrd.
https://twitter.com/pavelhoudek/status/1616047476288487424?s=46&t=T7r8B7DYzOi_pSyBHBq86Q
https://twitter.com/mapadezinfo/status/1616423527950811136?s=46&t=T7r8B7DYzOi_pSyBHBq86Q
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.