Sweet Potato uvidíme co uvidím. Ale nejsem Bartkovský ![]()
Aktuální česká politická situace
EDITH4B Kan wendulka Dopis od Babiše přišel i nám ještě před prvním kolem. Myslela jsem, že to byl leták pro všechny. U nás nebydlí důchodce ani tu ano nikdy nevyhralo volby. Ale jsme venkov, miniaturní vesnice, tak že by to házeli ve vesnicích? Se ze zvědavosti zeptám mámy, jestli jí napsal Babiš, nebo jestli se na ni vyprdl, když bydlí ve městě
Nám dopis od Babiše přišel už před prvním kolem - máme v domě dva důchodce 75+, městečko do 5 tis. obyvatel. Ale naši důchodci dopis odložili rovnou do tříděného odpadu. V našem domě 6 hlasů pro Pavla ![]()
U nás ten dopis chodil taky, je to normální leták, co se tváří jako dopis... Praha
Evaeva U nás v Praze dopis od Babiše nechodil a to máme půl paneláku důchdců. Tak bůh ví podle jakého klíče to posílali. Anebo je náš pošťák antibabiš a letáky prostě svévolně nedoručil :)
DruI Anebo je náš pošťák antibabiš a letáky prostě svévolně nedoručil :)
To by byl pašák![]()
![]()
souboj na kulichy ![]()
DruI nevím. U nás je důchodců celkem dost, ale o ulici vedle už to neplatí. Ale možná na sídlišti čekali větší dosah ![]()
RoSa Tý jo, osobně bych si na hlavu nedala ani jedno, ale já jsem proti čepicím všeho druhu. O víkendu před náma v kostele seděla holčička, ta měla tu Pikachu čepici, co svítí a zvedají se uši a bylo to hrozný! Při kázání buď mávala pravým nebo, levým uchem a při proměňování zvedla obě uši. Pořád. Mojí mamce to teda přišlo hrozně vtipný.
Kan čepici Pikaču máme taky a nejspíš potřebujeme ještě jednu, je o ní boj. Do kostela bych ji tedy nedovolila, ale jinak mi taky připadá vtipná.
...... Babiš udělal kompro sám na sebe s tím recidivistou a romama . Teď už chybí jen věznice.
To je přece pochopitelné:
komanč - Pražské jezulátko - astrologie
Pražský hrad - hrad Mírov
Je potřeba to mít pojištěné ze všech stran (a kdo poskytne lepší informaci o fungování kriminálu než 16x trestaný recidivista
).
Sweet Potato to zkusím taky! Dneska se chci podívat na náměstí do Brna na Pavla, tak doufám, že tam taky budou davy
Prosím Tě, ale KDE to teda bude? Na sítích píšou že u Janáčk. divadla (tam se podle mě ti lidi nevejdou) a včera v televizi opakovaně zmiňovali Nám. Svobody.
Ginevra no v tom mám taky trochu zmatek, ale přímo na webu Pavla je odkaz na Janáčkovo divadlo. Jestli oni v médiích neinformují špatně naschvál!![]()
Ginevra Brněnská drbna praví, ze ve čtyři před Janackovym divadlem
Pinot Noir Na horách to měli i dospělí a nejen Pikachu, různý medvídky, kočičky a tak. Asi nějaký hit?
andulka01 - jeho voliče to neodradí, mohlo by to ale nakopnout ty co k volbám nechodí nebo myslely, že nepůjdou.
Mulen u nás na vsi, tedy ve Žďáře, na státní gympl
tak ať s vám tam líbí
. Jdete se dívat i na gymply v Brně? (I když to dojíždění je asi už horší)
Evaeva Ještě mě napadlo, že tady na Pankráci bydlí i docela dost cizinců, tak to možná vyhodnotili že by zbytečně přesvědčovali někoho, kdo stejně nemůže volit. A třeba se na nás s dopisem teprve dostane, ještě mají týden.
Evaeva Ještě mě napadlo, že tady na Pankráci bydlí i docela dost cizinců, tak to možná vyhodnotili že by zbytečně přesvědčovali někoho, kdo stejně nemůže volit. A třeba se na nás s dopisem teprve dostane, ještě mají týden.
Nebo je to třeba o dobrovolnících, kam se dostanou? U nás v Bohnicích moc cizinců nebude, důchodců dost a taky nám nic nepřišlo. A to Bašta nám přišel ![]()
U nás babišovy dopisy nepřišly a teda ani ty volební lístky. Nemám to brát jako sabotáž
?
Prosím vás, a přišla někomu ta SMS, že si máte vyzvednout výzbroj? Já nikoho neznám takovýho.
Jinak tady je dneska taky shromáždění, ale já se ukryla
páč na kuní ksicht se dívat nepotřebuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.