Sweet Potato Jj, má co nabídnout prostě!
Aktuální česká politická situace

rozhovor z druhé strany, doufám, že odemknutý, narazila jsem na to na Twitteru:
Tak mam jednu v prvnim kole nevolicku, ktera ted urite pujde a bude volit Pavla. Dal jeden nerozhodny, ktereho jsem premlouvala, ale nevim nevim. A jeden, ktery v prvnim kole volil Nerudovou a ted nepujde, protoze nechce Babise, ale vojaka taky ne :(
Babiš cílí na novou skupinu voličů.
https://twitter.com/bartkovskym/status/1617225893692284930?s=46&t=hEmrR8QXUfIjoC1J_HP7Lw
Tak tohle je to slibované nedělní překvapení? Kouzelné.
Kokoska jako tohle je fakt uvazovani....nechci ani jednoho a tak volit nebudu![]()
Kokoska Onehdy jsme vysvětlovali našim známým (VŠ, PhD), že když hodí prázdnou obálku, opravdu se do hlasů počítat nebude. ![]()

711990 Sweet Potato nejak me to otravilo. Ta o pujde se vynuluje s tim co nepujde a jestli ten nerozhodnej zvoli Babise, tak mam pekne blby skore.
On je na ČT!
První věta o Ježíšovi...
Sweet Potato No fakt
! Ty jo, tak to mě dostal!
Tyjo, Babis je v TV. A je tam proto, ze mu dneska v kostele rekli, ze i Jezis chodil mezi lidi, a Babis ted navic odpousti CT vsechno osklive, co mu kdy udelala! Prerod tezko uveritelny.
wendulka Leze mu tlustý do tenkýho.
To se fakt nedá poslouchat, ty lži a útoky ..
martek01 strašně! Mám nalito a když mluví B.musím chodit po pokoji a rozdejchávat to!!!!!!
Mám to puštěný pár minut. Netuším, jak dlouho to vydržím. Už teď mám dost.
Tak křesťany a pejskaře už si Babiš pojistil, kdo přijde na řadu teď? Chovatelé poštovních holubů? Kaktusáři? Otorinolaryngologové? Samé otázky...
Jen ať se točí jak korouhvička a odkopává, svoje věrné neztratí, ale pár lidem se možná rozsvítí.
Bože, Ty to vidíš...
!
Nový ekonomický model - paní Schillerova si půjčovala peníze dopředu....
Ano, Bože, Ty to vidis
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.