Včera jsem to dala celé a bylo to k zblití.
Odnesla jsem si z toho: 1) pořád lepší v neděli než ve středu 2) pořád lepší udržovat elektorát ve stavu nejvyšší připravenosti než aby podlehl falešné iluzi, že už je vyhráno ![]()
Včera jsem to dala celé a bylo to k zblití.
Odnesla jsem si z toho: 1) pořád lepší v neděli než ve středu 2) pořád lepší udržovat elektorát ve stavu nejvyšší připravenosti než aby podlehl falešné iluzi, že už je vyhráno ![]()
Ja myslim, ze s tim pocitali, ze Babis prijde. Zvlast kdyz B avizoval na nedeli nejake prekvapeni.
Vždycky počítám s tou nejhorší variantou," odpověděl po debatě Pavel na dotaz, zda počítal po Babišově opakovaném odmítání pozvání do dnešního duelu v ČT s tím, že by jeho protikandidát nakonec přišel. "Debaty s Andrejem Babišem si asi nikdo moc neužívá. Já také ne," doplnil. Babišovu vysvětlení, že na jeho konečné rozhodnutí mělo vliv dnešní kázání pražského arcibiskupa Jana Graubnera, Pavel řekl, že tomu moc nerozumí. "Ne že by dneska procitl na základě kázání, ale spíš si s marketingovými experty vyhodnotili, že by na debatu jít měl, protože je to jedna z posledních šancí, jak ovlivnit voliče," míní Pavel.
Pavel zrušil dnešní program. Marodí.
Sweet Potato on uz vcera (hlavně v te druhe pulce) vypadal, ze mu neni dobre ![]()
Řezníček ke včerejšímu překvapení:
https://www.instagram.com/reel/Cnu7VlVBraG/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Já si myslím, že po včerejšku je to už úplne jedno. Získal pár voličů Bašty, a úplně pohřbil všechny ostatni a to ještě stihnul nasrat i feministky.
Zrovna ve čtvrtek jsme to v práci probírali, protože někdo byl čerstvě v Estonsku. Pobaltské republiky se Ruska regulérně boji už od začátku války, ukrajinská vlajka visí na každém rohu. Tam je to úplně jiné téma, než v našem zaprděném ďolíku.
A ten keket vyblije v hlavním vysílacím čase, že by je hodil přes palubu, protože chce mír. ![]()
Bude válka, bude sníh ... Blaník!
Se nedivím. Všude byl jen v kožené bundě, bez pořádného svetru, na bohoslužbě jen v saku s vestou. Ne, že by mu neslušelo, ale to by podle mě v kombinaci s tím náročným programem nedal ani otužilec v jeho věku bez úhony.
Sama už třetí týden nelezu ven na vycházku bez čepice nebo čelenky, i když je nad nulou kvůli bakteriálnímu zánětu, který se mi kromě půvo dostal i do vedlejších nosních dutin - včera jsem kvůli tomu dobrala už druhá ATB
.
wendulka taky na nej mohl kdokoli prsknout bacil, byl mezi spousou lidi..
continuity Jenže Estonci prezidenta nevolej.
Pro spoustu lidí je NATO sprosté slovo. A pro jiné je informace, že PP by šel pomoci Polsku, utvrzením, že půjde (tj my) pomoci Ukrajině, protože rozdíl nechápou.
Ale jinak jo, taky doufám, že na ČT koukali spíš váhající rozumní lidé.
Mulen A Bureše ani bacily nechtěj. ![]()
Čím ten byl asi včera zdopovanej? Ke konci občas vypadal, že usne?
Skoda, ze za takone nehorazne lhani nehrozi diskvalifikace.
Sweet Potato Chudák Řezníček, i když říká, že s tou variantou počítali, je to fakt prasárna, přijít takhle doslova pár vteřin před vysíláním!!! ![]()
A že je nemocnej, to se vůbec nedivím, musí to být strašně náročné, se mnou by to seklo už dávno. :-(
Tak je otužilý, ale chodí mezi hromady lidi, někdo na něj spíš prasknul bacila.
já pořád chodím v kožené bundě, vždyť je kolem nuly. Když mám teplý svetr, přijdu do práce úplně splavena. Dokud zas nedovlecou něco děti, budu v pohodě.
Sweet Potato ti, co volili Babiše už předtím, to mají jasné, ať si klidně vezme sebou do pekla i voliče Bašty.
Předpokládám,že voličům Nerudové nebo Hilsera to opravdu jedno není (speciálně Hilser před pár měsíci dokonce na Ukrajinu vyjel). A pak ještě nasral všechny mladé, to už je jen třešnička na dortu.

No však. Přesně tak jsem k té své infekci přišla i já a nakazila ségru, která pobíhala venku podobně jako generál, i když jsem se od ní snažila držet dál a ta zase nechtíc mamku, která je od minulé neděle v nemocnici
.
Dle výtěru haemophillus influenza.
Celý covid byl sranda proti téhle potvoře, jak se na nás všech teď vyřádila
.
continuity Ale on nic nezahodi. Dyt zase zmeni nazor, akorat se mu tentokrat hodilo rict tenhle blabol. Vcera uz jsem tu debatu nejak nedala. Zacinam mit fyzickou potrebu Babisovi aspon podpalit sidlo, on proste nema dno a to jenom ctu, co tu pisete. A procetla jsem u kafe tohle a nam fakt neni pomoci, to je obrazek.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezidentske-volby-na-sokolovsku-ja-nechci-do-maskacu-a-ten-vojak-by-nas-do-nich-nutil-224013#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
continuity já, když jdu bez dětí, tj. v normálním tempu, zjišťuju, kolik vrstev nepotřebuju
Při pohybu mezi tolika lidmi není divu, že na něj někdo něco prsknul:( Mě včera přišel trochu z formy, moc do Babiše nešel. Sice se vždycky pousmál, ale to je dobré pro ty, co vědí. Ne pro ty nerozhodnuté.
Jos Já furt řikám, že je sakra dobře, že nechoděj volit ti, co nechoděj volit.
Z druhé strany - skvělý Mitrofanov:
https://www.novinky.cz/clanek/komentare-ocima-sasi-mitrofanova-akt-volebni-hygieny-se-blizi-40420716
Jos jenže takto se nemůže chovat, nikdo na to není zvědavý a myslím, že rozumní lidé to vidí. Pokud je nerozumných víc než 50% není nám pomoci, ale to není problém Babiš.
Ta obec je úplně příznačná, vymírá, ne protože tam není práce, ale protože tam normální člověk nemá žádnou perspektivu.
Jaromír neví, kdo je v současné době premiér a nezná ani žádného prezidentského kandidáta. Informace o politice se dozvídá výhradně od kamarádů. Internet nemá, televizi nesleduje a v rádiu Blaník se toho prý moc nedozví. „Babiš mi je sympatický, protože ho znám.“ Proto ho půjde volit i ve druhém kole.
Průser nastává, když se toto začne dít na úrovni státu. Tam ještě rikybohu nejsme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.