Sweet Potato koukam se zpozdenim, vzdyt ani neumel odpovedet proc jednal se skalou.
Me je z nej spatne![]()
Sweet Potato koukam se zpozdenim, vzdyt ani neumel odpovedet proc jednal se skalou.
Me je z nej spatne![]()
vydržela jsem se dívat 10 minut. Jsem slabá povaha. Kromě jiného mi vadí zvuky, které vydává Babiš, když nemluví. Takové nějaké mručení či co.
continuity do mikrofonu posupne funi Reznicek, protoze se nemuze rozesmat nahlas. Na CT24 je ten zvuk lepsi nez na CT1, aspon u nas.
Ten chlap se neštítí ničeho, to je hrozné bezskurpulozní individuum.
brrr byt tim moderatorem a Pavlem, rvu si vlasy bezmocí z toho kolovratku.
Sweet Potato bohužel s tebou musím souhlasit, sice neustále lže, vykládá nesmysly,... ale mluví pořád
continuity super, dík, já jsem věděla, že to bude mít nějaký háček.
Já jsem to poslouchala naživo a zároveň sledovala Bartkovskýho. Příště už mi zas bude stačit jen online reportáž na Reflexu, to kňourání Babišovo je absolutně k nevydržení.
Zlatej Divis, zlatej Basta v tech debatach..
Řezníček to teda úplne nedává.
Měla jsem stejný dojem.
Teda to ozvučení je příšerné, furt nám pocit, že někdo funí do mikrofonu. Na to jak se ve zprávách kasali, že udělají všechno, aby si to diváci užili.
Jo. To se jim úplně nepovedlo. A to Babišovo mručení a mňoukání do toho.
Podle mě to Řezníček dobře nezvládl. A hodně mě to na něj mrzí. Dával mu prostor mnohem větší, nechal ho blábolit i zcela zjevně lži a nesmysly.
Několikrát jsem si říkala. Že měl zasáhnout a zastavit ho, když mlel uplne zcesty.
Pokud mu tím dával prostor, aby se znemožnil sám, nezdá se mi to jako dobrá taktika.
Strašlivé to bylo. Snad nejhorší, co jsem kdy ve veřejném prostoru slyšela.
A absolutne jsem nečekala, že by nepřišel. Protože pak by měl generál celý prostor jenom pro sebe a to nemohli připustit.
Takže jsem si byla jistá, že dorazí.
Fakt? Mně přijde, že je vítězem.
Taky to tak bohužel vidím. Vypadá to, že to od Babiše byl výborný tah, když avizoval, že nedorazí a Pavel byl připraven jen na rozhovor. Na konci mi přišlo, že naštvaně rychle odchází, že se sebou není moc spokojený...
U Řezníčka bylo poznat, kdo je jeho favoritem a tak by to být tady nemělo.
Sofi je nejaky moderator, ktery by mel bliz k Babisovi?
Zkopíruju sem závěr Bartkovského online reportáže z debaty:
ebata končí. Babiš se prokázal jako mazaný prolhaný lišák, kdy ani Česká televize do posledních minut netušila, jestli přijde. Na sociální sítě navíc lidé ze Sokolova ještě 30 min před začátkem umisťovali videa, že je na jejich soukromé oslavě. Debata to byla průměrná. Martin Řezníček se snažil, ale Babiše neukočíroval. Ten na Pavla naházel tolik špíny, kolik jen do rukou pobral a Petr Pavel byl opět pasivnější, než v poslední debatě Blesku.
Uvidíme, jak tahle konfrontace dopadne u soukromých televizí. Je ale jasné, že Babiš jde tzv. all-in a vytahuje lži od první minuty. Petr Pavel to bude mít mnohem složitější, než mu predikují průzkumy.
Sweet Potato to je vzdycky ta nevyhoda slusnyho cloveka proti hulvatovi. Navic Babis jak byl leta v politice a verejnem prostoru, ma prece jen vic temat k mluveni, semele zlaty svaty a vzdycky se dokaze stocit na ty lzi a sebechvalu.
No a k obraně Polska. Už máme z ostudy kabát, běhá to po polských a pobaltských sítích.
Černochová:
Zřejmě mu jeho tým nepřipravil jasnou odpověď na tuto kruciální otázku. Jinak si jeho podivnou odpověď neumím vysvětlit. A zdvořile prosím naše zahraniční partnery, aby momentální výroky pana Babiše brali jako kampaň a vnímali vyhrocenou atmosféru v naší zemi před prezidentskou volbou. Jsme pevnou součástí NATO a na tom se nic nezmění ani po prezidentských volbách,“ dodala

Sofi jestli pavla jeho tym pripravoval jen na rozhovor, tak jsou to amateri :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.