To je strašný, ten nejenom, že lže kudy chodí, on už ani neví kdy lže. ![]()
Aktuální česká politická situace
Vite nekdo, prosim, co za 3 rozsudky tam ma Babis?
Beranka už neřekl B, že ty rozsudky byly zrušené.
V těch procesech se za důkaz považovala například výpověď Babišova řídícího důstojníka, že s StB nespolupracoval. Tak tyto důkazy ústavní soud posoudil jako nevěrohodné.
Každý člověk, který dokáže tváří v tvář tomu kriplovi zůstat v klidu, je obdivuhodný. Já bych asi explodovala. On je taková hnusná krysa, to svět neviděl fakt!
Pinot Noir taky si říkám,že Pavel má místo nervů asi kevlarová vlákna. A ještě furt se na něj usmívá.
Já se jenom bojím, aby Babišovi ta debata nepomohla. On si svoje řekne a část lidí by na to mohla slyšet
Jinak k čtyřnásobné ceně elektřiny oproti Slovensku. Minulý víkend jsem se na Slovensku ptala, jak to je a nikdo netuší, kolik bude za elektřinu vlastně platit.
Pane Babiši, víte, jak zněla otázka? ![]()
Ano, Pán Bůh to vidí a tohle mu už musí spočítat!!! Zajímalo by mě jak toto znemožnění se v přímém přenosu vnímá ten jeho fan klub .
Uaaaaa, to je šílený. Nikdy neporozumim tomu, proč jej tolik lidí bere vážně.
OliveOyl mam podobny pocit, ono to omilani porad kolem dokola se zareje do pameti.
berushmám jednoho fanouška v blízkém rodine a je nadšený.
![]()
to je něco tak neskutečného
strašně bych chtěla vědět, jestli si on sám uvědomuje, jak neustále lže nebo už to ani nevnímá a sám sobě ty dementní pindy věří.
Me babis pripada v te debate jako naprosto zahnany do kouta pro svoje lzi. To je neskutecny![]()
Me babis pripada v te debate jako naprosto zahnany do kouta pro svoje lzi. To je neskutecny
Fakt? Mně přijde, že je vítězem.
Pinot Noir no přesně! Koukám se zpožděním, a říkám si od začátku, že Pavel (ostatně i Řezníček) mají nervy ze železa.
Sweet Potato nevim, já doufám, že diváci ČT jsou schopni si to rozebrat. Přijde mi to takové,že občas po něm Pavel vcelku razantně vyjede, občas to prejde.
Řezníček to teda úplne nedává.
Teda to ozvučení je příšerné, furt nám pocit, že někdo funí do mikrofonu. Na to jak se ve zprávách kasali, že udělají všechno, aby si to diváci užili.
konec světa nastal! souhlasím se dvěma větami, co Babiš řekl (odsouzení za sex.násilí na dětech už nikdy nesmí s dětmi pracovat + doufám, že Zeman nejmenuje 5 měsíců dopředu předsedu ÚS).
Sweet Potato ne, ne, není!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.