notna Asi tu nikdo nikoho neodsuzuje, ačkoli, Kocába, který to veřejně prohlašuje, čímž v tom nepřímo podporuje i jiné, asi jo. Mne akorát překvapuje, kolik lidí si neuvědomuje, že je to naprosto bezvýznamné gesto.
Aktuální česká politická situace
Torrah Naprostý souhlas se vším![]()
Aranel jo, to je možná ono...ten důvod.Ale je to zbytečný, já bych s prázdnou nešla, je to takový gesto pro mě, ale o ničem. O marný práci pro komisi nemluvě.
Já bych řekla, že buď se takovej člověk bojí sousedů nebo manželky
Pitomý opatrnictví úplně k ničemu...
notna Tenhle propad do marasmu, že všechno je tak špatně, že nic nemá smysl, ale zdravej není. Lidi v historii byli a v dnešní době jinde jsou v mnohem větších sračkách a kdyby to vzdali...to je o vyhoření, ztrátě smyslu, to není o morálce. Plus teda znám lidi, co jsou nespokojený celej život se vším, ještě aby jim tu nespokojenost někdo bral...ale to asi není tenhle případ. Já to neodsuzuju, ale nedá se v tom žít.
Mne to teda prijde uplne absurdni, protoze jit volit, znamena udelat tu volbu, nekoho si vybrat
jit tam s prazdnou obalkou mozna davalo smysl v dobach jedne strany, jako treba nejaky protest
Čekvapení?

Garfie dělala jsem si to soukromě v práci, polovinu toho teda neřekl, ale mám další políčka ![]()
No, možná se tihle lidi doteďka bojej úplně všeho, včetně toho že kdo nepůjde k volbám, toho zavřou. Již jim někdo sdělil, že to tak už nefunguje? ![]()
Jinak teda blahopřeju, líp Babišovi pomoct nemůžou. To ten morální políček fakt bude stát za to, ani jeden kandidát si jistě za trest nedá po obědě viržinko. A ještě se ten vzor voliče může cítit jak hotovej disident, no nekup to! ![]()
notna uz to chapu, myslela sem, ze nechce volit ani jednoho, ale Babise by nechtel. Ale zjevne ho bude trapit uplne stejne, kdyz tam bude Pavel....
mirajo jj, to jsi řekla přesně. můj muž dával příklad, že přijdeš v horách na rozcestí jedna cesta zledovatělá, druhá zablácená a vespod sraz. Dobrý to není nikde, ale vybrat si musíš. Nevybrat znamená sednout si na bobek a umřít, to není žádné řešení.
Pavlův pr tým je geniální, kdo u nás není pejskař, ten je kočkař, na tohle Babiš a chudák Lojza z útulku nemají.
Sweet Potato jj, tomu se říká geniální tah pěšákem! ![]()
ještě by to chtělo položit Burešovi nějak vhodně naformulovaný dotaz k EU a případnému Czexitu. To by bylo, aby podobně nenasral i voliče Trikolory ![]()
continuity
To mě přesně napadlo, že by to chtělo nějakej kurs přežití, jestli by si tam člověk nechal radit od Andreje nebo vykřikoval, že od Pavla ne, protože je lampasák, bývalej komunista a tak.
nerolix První aut v historii šachu. ![]()
dzizisketa ja nejsem ani jedno, na majitele křečíků zatom necílí![]()
Mulen No jo, vynechal akvaristy-teraristy
a na činčily už radši zapomněl.
barbucha Přesně, disidenti to jsou. Jít s prázdnou obálkou je skoro jako podepsat Chartu
.
mirajo a to je spousta voličů!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.