Mulen mirajo Pavlova manzelka v jednom rozhovoru uvedla, ze si oblibila potkany, tak to by slo rozsirit na vsechny hlodavce
.
Aktuální česká politická situace
Mulen tak musí nechat nějaký prostor i pro nás voliče, kteří domácí zvířata moc nemusí. ![]()
Tak pít pivo už jsem ho viděla, ale jak je na tom s vínem nevím. Ještě štamprlu slivovice a má to pokryté fakt všechno.
dzizisketa v tom GENu pije džus, to by mohlo platit na nás (skoro) abstinenty ![]()
Pinot Noir to je taky pravda![]()
Černá kočka aby si to tema potkanama naopak nezavarila![]()
tohle je taky pěkný video
https://mobile.twitter.com/Jannlatal/status/1618204063841288193

Někde jsem četla, že to snad řekl Masaryk, ale ruku do ohně za to nedám. Nicméně mi to přišlo pravdivý - když se nemůžete rozhodnout, řekněte si, komu z kandidátů byste svěřil(a) svoje děti. A podle toho volte.
Vy jste vsichni na Staromaku, ze jo?![]()
já nemám sílu to sledovat naživo, ale tyhle zápisy Bartkovského jsou boží. Bavím se u toho velice, jeho glosy jsou super.
Doufám, moc doufám, že to dopadne dobře. Přece tam nemůžeme mít už třetí období šílence a blázna!
To léčení s Mickou mu evidentně prospělo! Takhle nějak jsem si představovala, že by na toho chaotického lháře měl reagovat
.
Anema To mi teď ukazovala mamka, že jí to přišlo whatsappem![]()
wendulka přes to, jak nesnáším Babiše a dělá se mi zle když ho jen vidím, natož slyším, tak jsem si to pak pustila. A teda utíral ho skvěle. Snad mu forma vydrží!
Tohle mi přijde jako poměrně dobrý postoj k tomu rozhodování ohledně komunistické minulosti:

999
super. Sledovala jsem to v přímém přenosu, bylo to výborné. Tak snad to klapne.
Btw, jak se bude jmenovant tohle vlákno po volbách? ![]()
Budete se dívat na dnešní a zítřejší debatu v tv? Já mám pocit, že by úplně stačila jedna. Nějak nerozumím tomu, proč jich je tolik. Jo a vím, že se dívat nemusím, ale já jsem v tomhle masochista a určitě to aspoň na chvilku zapnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.