eeny-meeny Protože všechny televize větří velkou sledovanost. Já spíš nechápu, proč nevymyslí nějaké jiné otázky a pořád dokola mlátí už stokrát vymlácenou slámu. Škoda, že neangažují Marka Ebena, ten je mistr neotřelých otázek. Možná by to ale nechtěl dělat.
Aktuální česká politická situace
Řvousenka JJ, bylo by to krásný, kdyby šlo o zajímavou debatu dvou inteligentních lidí. Ale tady je to v podstatě jen o lhaní a usměrňování jednoho psychopata. Čekám zas ta stejná témata, ty stejné útoky. Je to fakt utrpení.
eeny-meeny já jsem si teď v autě pustila ranní debatu z novinek a už asi dnes víc slyšet nepotřebuji. možná si to pusti muž a pro tyto případy mám nové lego. ![]()
Komentář z Twitteru. Že uhodnete na koho míří?
Ten člověk je úplně v háji. Pracuje s tím, co mu řekli, že je teď dobré říkat, do toho se mu plete to, co si on myslí, že je teď dobré říkat, i to co mu říkali minule, že je dobré říkat, i to, co si o tom tenkrát myslel on. Pak je tu ještě to, co si o tom všem opravdu myslí.
Ranni debatu na novinkach jsem si pustila jako zvukovou kulisu a moje dvouleta dcera uprostred hrani jen zvedla hlavu a prohlasila Babis je blbec. Jako doted jsem netusila, ze zna slovo blbec, ale ma svatou pravdu. Dnesni diskuzi si stejne aspon na chvilku pustim, ale ocekavam stejnou tragedii jako jindy.
continuity Taky zkusím nesledovat a ráno si o tom jenom přečtu. Nedokážu si představit, že by mě to mohlo nějak obohatit. Lego je určitě lepší plán.![]()
Ja to necham na bartkovskym, jako ostatne vzdycky. Je to o hodne snesitelnejsi
continuity To je o Pavlovi. To snad musí být všem jasné, ne? ![]()
moora Já si pak taky prečtu Bartkovského, v debatávh nic nového není. I když teď počítám, že přijde Babiš s výrokem Řehka, že kdyby došlo k válce s Ruskem, nějaká mobilizace bude nutná ( tak nějak to bylo).
Vari chytrá holka ![]()
Notyvole

Doufám, že jen pietne skrtnem Zemana a nebude třeba žádný sprostý slovo na B!
Pardon, ale je to opet skvely
Tohle si dejte. Je to dlouhý, ale krásný.
Vítejte u dobrodince AB
!
Naše návštěva Staromáku má zajímavou dohru :-). Šly jsme do restaurace a říkaly čišníkovi, že se mu tam brzy nahrnou davy ze Staromáku. A číšník řekl, že o tyhle lidi nestojí, volí Babiše a nechce, aby se tam někdo bavil o Pavlovi. Mladý chlap, max 35. Tak jsme mu nechaly letáky s generálem na stole :-)).
RoSa tak to teda ne
to asi musim hodit prazdnou obalku, jinak to nepujde![]()
711990 nevím no, já se s tím asi smířím. Nechci vidět, co nosí Babiš!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.