Malenge recyklované;-)
Aktuální česká politická situace
Zuzuli Peníze se budou rušit ![]()
Karja tak aspoň někde ![]()
diky vsem! Žluté vám teda závidím ![]()
Neveselo...a což teprve na Hradě![]()

Ježiš, to je něco neskutečného, poslouchat zvoleného prezidenta, který si je vědom, co je obsahem jeho funkce. Udrží myšlenku a mluví, že to má hlavu a patu. To je úplný balzám na duši po tolika letech
!
Tohle mi už dlouho chybělo.
continuity Pinot Noir bruntal!!
Isca dekuju! Ja mam pocit, ze me dneska zabirali v hrozne debilnich chvilich![]()
![]()
wendulka mluvíš mi z duše!
razorblade Já jsem viděla televizi asi dvakrát tři minuty a měla jsem na tebe štěstí. Jednou ses ptala a jednou jsi byla zábraná a pokaždý ses mi líbila! Ale uvědomila jsem si, ty davy, tolik lidí, te obdivuju, já bych se tam dopředu ani neprodrala, normálně bych šla zoufalá domu:-D
wendulka musím potvrdit. Ten rozhovor byl moc příjemný. Smáli se spolu, pohoda. Žádný urážky. Klid a pohoda![]()
razorblade a já pořád nevím, kdo jsi. Prozradíš aspoň iniciály?
To by patřilo do přiznání... závist je hrozná vlastnost, ale v tomto případě snad omluvitelná. Závidím, že jsi měla možnost setkání s Pavlem a Čaputovou. ![]()
Teď jsem zjistila, že tam byl i Matěj Hlavatý, od kterého se tu sdílely příspěvky z Twitteru. A taky Matesovi závidím.
wendulka taky jsme se s manželem při rozhovoru rozplývali... vystupování, mluvený projev, okamžitá reakce i obsah ![]()
Mně napadlo, o čem by se bavili s Babišem? Uz posté by odpustil České televizi, vytáhl by z kapsy Jezulátko a donutil by je Kubala políbit?
razorblade tyjo a ja jsem koukala od 2 na CT24 a nevidela sem te ani jednou! To je skoda:)
dzizisketa to jsme doma taky hypoteticky probrali... zřejmě bychom se dočkali jen koktání a odpovědí mimo mísu
711990 já si razor taky nevšimla a to jsem u toho seděla jak přikovaná..
Jdi, ty brepto - dobrý to bylo (obsahově i vizuálně)![]()
moora Bruntál bohužel v reálu dopadl tak, jako vždycky.
Furt abych to tady v té Praze zachraňovala! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.