![]()
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato to první tipuju na trolení, to druhý se bojim může být pravý ![]()
Kdybyste chtely flanelku "Zuzana", je to tahle

razorblade To je sympatický, že vybral košili vyrobenou v ČR.
razorblade Ta je ale hezká! :-)
A tohle jste viděly? Sín Asher Bure Shi.
razorblade vybrali ji i dobře barevně, to bude Čaputové slušet :)
https://twitter.com/paula44212447/status/1619398275161010177?s=46&t=4skdeE0G3__F-6ky2nkmfA
Jmenuju se Babiš!
Proč nemáte rád oslovení pane poslanče?
razorblade taky jsem te jen slysela. Dobry to bylo a strasne jsem zavidela, ze jsi u toho! A zaroven jsem byla pysna, ze je tam nekdo, koho znam osobne.
Nevíte, jestli už se k volbám vyjádřil Zeman?
Včera večer jsme šli na místní tradiční hudební Lednový underground a bylo to moc fajn. Poslechli jsme si Ondru Galušku (eggnoise), Václava Koubka a Michala Prokopa. Všicni byli takoví veselí, radostní, i nálada mezi lidmi byla uvolněná a pozitivní. Super zakončení dne. A btw. Prokop byl skvělý, hrál jako o život :)
Sweet Potato to je vul, ono se da pogratulovat jen pres mobil? Jako ze treba Duda ten mobil ma?
dzizisketa Jo, pogratuloval. A vyjádřil překvapení, že Pavel vyhrál o tolik.
bram Prokop! Závidím.
Tak on nám prý s tím poslancováním sekne, to budeme asi plakat...
Sweet Potato to mu neni lito tech samozivitelek, kterym posila plat? Cim se bude chlubit priste?
dzizisketa Já jsem někde chytla, že čekal takový výsledek, ale ne s takovým rozdílem a že to neznamená, že je Babiš ze hry, protože on taky prohrál a vrátil se zpět za deset let v plné síle...
Me bavi ty zahranicni komentare na twitteru, jak se kazdy treti pta, jestli je to tata/bracha Toma Cruise
jeden clovek psal "Wow, ten vypada jako takovy ten tajemny general, ktery vsem zadava ukoly na zacatku Mission Impossible" apod ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.