On už to Babiš asi nechce dělat. Poslance.
Aktuální česká politická situace
"A to jste věděli, že v Černoučku napsal J. V. Pleva Malého Bobše?" - z twitteru
Lenka22 takze za neuspech muzou nepovedeny bilboardy a Reznicek. To je presne jeho styl, kterym se mi definitivne zprotivil za covidu - co se nepovedlo, udelali "oni" a co bylo dobry, "ja jsem udelal, zaridil".
@Razorblade
Help! Nemůžu nikde najít rozhovor M.Kubala s P.Pavlem po vítězné volbě
Je to někde, prosím?
razorblade děkuji. Tak už konečně vím, kdo jsi.
A byla jsi úplně v pohodě. Žádnou nervozitu jsem nezaznamenala.
Lenka22 Ty bláho, to byla v raném dětství moje oblíbená kniha, kterou jsem četla na jabloni a nechala jednou zmoknout. Pak jsem ji v dospělosti půjčila některé kolegyni pro dítě a ta nevrátila. Ovšem které
?
Taky miluju Malého Bobše!
Nevím, jedtli je to pravé, ale pobavilo.

Lidi jsou neskutecne blbi, ty sazky se pry po Babisove vyzve opravdu hodne zvedly.
Kokoska tomu se není možné divit, ukazuje to na jejich intelekt. Mě přijde už samotné sázení na cokoliv blbost, ale obětovat prachy, které potřebuju na něco důležitého ![]()
Halelujaaaa!!!!
Ježiš to byly nervy. Očekávala jsem s jistotou, že se zleju jak mužik, ale nebyl vůbec čas! ![]()
Pavel po zvolení ještě lepší než jsme čekali, a kokot také nezklamal. Takže svět v pořádku ![]()
barbucha přesně tak. Včera dopoledne jsem fakt byla v nervech, bála jsem se. Vyhrát Babiš, bylo by to hodně špatný. Sláva nazdar dopadlo to výborně, jsem ještě trochu v šoku :D
Vyhrát Babiš, tak mě dneska vyzvedává milostpán na záchytce.
Jinak teda jsme opět zabodovali, přidali další příklad světu, jako stát... Ty první příklady pokládám odjakživa za ukázkový, který nám můžou všichni závidět - myslím tím a) "sametovou" revoluci, b) naprosto poklidný rozdělení státu a teď můžeme imho přidat další, t.j. c) okamžitou a nesobeckou podporu protikandidátů, soupeřů... úžasný!
A vlastně bych přidala i osobní gratulaci prezidentky jinýho státu ihned po zvolení, takže d) ![]()
No kdo z vás to má?! ![]()
Tak jen pokračujme...
Korsičanka knizku mam a nechci, klidne poslu
baltik Jsi hodná, ale já měla vazbu k té své zmoklé. Dnes bych asi obsah úplně nedávala:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.