Já si myslím, že tohle jí vůbec neuškodí. Naopak mi to přišlo takové sympatické, že má Pavel v týmu profesionály, kteří to ale berou srdcem a když emoce převáží zrovna v takový okamžik, tak to ničemu nevadí. Jinak to podle mě vede dobře.
Aktuální česká politická situace
Paris je mi ji lito, nejspis takova vubec neni a tady ji premohla nervozita:D asi ji bude hodne trapne, az to uvidi zpetne.
Já si myslím, že ji musíme omluvit, ty emoce musí byt strašná nálož po těch týdnech extrémního tlaku.
dzizisketa já už jsem brečela u Pavlova projevu. ![]()
dzizisketa Celkem mě překvapilo, že má v týmu naprostou převahu žen. edit: velmi příjemně překvapilo
dzizisketa já taky ![]()
![]()
continuity presne, ja sem brecela uz kdyz si tam stoupnul a jeho zena slzela:D
dzizisketa s tim souhlasim, proto rikam, myslim ze jinak je to profik, jen tady fakt prevazily emoce a nervozita:)
dzizisketa Celkem mě překvapilo, že má v týmu naprostou převahu žen. edit: velmi příjemně překvapilo
On to říkal, že to má tuším půl na půl. Myslím tehdy, když se chytli s Nerudovou kvůli té účetní.
Mám radost, za chvilku jdeme slavit do místního klubu, ale nebrečím teda, to si nechám až někdo umře.
wendulka Ještě ho nemaž, Zeman má ještě 37 dní a potom se po něm bude uklízet
.
O.K. tak ale těch posledních 37 dní už stráví natvrdo v závorce bez možnosti odvolání![]()
.
No a Čaputová
!!!
Ale teda když měl projev Babiš, tak jsem na televizi křičela jak snad nikdy. Prý ať lidi neubližují dětem jeho týmu a nevyhazují jeho voliče z práce?! Kde si ten čurin jako myslí že žije?!![]()
dzizisketa ten žije ve své pokroucene od reality odtržené hlavě ![]()
A všimli jste si, jak na nej Monike sykla: to už by stačilo?
dzizisketa bere to podle sebe. On by to dělal.
dzizisketa ze začátku se asi snažil být smířlivý, ale pak skouzl do babišštiny. O jakem napadání da majetku to mluvil?
dzizisketa to bylo fakt šílené, taky jsem ječela na televizi. Blbeček.
Malenge ta u mě získala bezvýznamné plusové body za to, jak ho korigovala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.