bram On je teď ten z lidu přece. Už jel i mastnou tyčí!
Aktuální česká politická situace
Náhodou pro cukrovkáře s prochlastanými játry je flaška portského jako dárek vrcholně originální....to by totiž nikoho jiného než Bureše ani nenapadlo![]()
Fraška s názvem Zemanova kancelář pokračuje.
Navrhuji dávat panu emeritnímu prezidentovi, kdykoliv se bude muset objevit na veřejnosti, na hlavu pytel.
Je to z hlediska bezpečnosti spolehlivější, než kvůli utajení polepovat okna, schovávat ho za kontejnery nebo ten žok vláčet zadním vchodem.
barbucha Pytel neplní účel, to my nemáme vidět jeho, né on nás. ![]()
No dyk! Ale jak poznáš, jestli pod tím pytlem neni ausgerechnet George Clooney, ha?!
Kan
No dyk! Ale jak poznáš, jestli pod tím pytlem neni ausgerechnet George Clooney, ha?!
Přesně, tělesná konstituce, padnoucí oblek. Snadno dojde ke zmatení novinářů ![]()
Ale potěšil mě prezident současný, jeho příjezd na Ukrajinu. Vystupoval z vlaku v košili, tašku v ruce, žádná stafáž kolem toho, líbilo se mi to. A žádné nóbl kvádro, jen slušný "civil", prostě s citem pro situaci. Přijet do Buči v ohozu na míru by mi nějak nesedělo. Jo, je to prezident, mohl by, ale takhle je to pro moje oko mnohem lepší.
Souhlas.
A jak napsal jeden čtenář v diskusi pod článkem
20 let... po dvaceti letech se konečně nemusím stydět za to, kdo je prezident mé země. Po dvou rusáckých kolaborantech konečně někdo, kdo chápe, že z ruska fakt nikdy nic dobrýho nepřijde.

Tohle je moc pekne...

razorblade
no držím jim i nám palce
Prezident to nezachrání. Co to jako je?

continuity
jsem z nich obecně velmi rozčarovaná, achjo
continuity Lidlovci
Jak jsem je ještě v prosinci hájila, tak letos už to vůbec nedávám.
Do toho Hule na twitteru vypisuje, kde všude má stát zvednout daně. Mám tu od nich email, že bych chtěli trvalý příkaz a nějak mě přešla chuť.![]()
Zpusob, jakym Urad vlady CR komunikuje na fb je ponekud
jak nekdo poznamenal v diskuzi, asi oznami slevy na jogurty v Lidlu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články