Ještě dnes po poledni na Malostranském náměstí flastenecký mejdan. Akorát nevím, proč demonstrujou před mat-fyzem.
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato tam prosazují ty fyzikální zákony přece. ![]()
A zlodědkovu kancelář už jste viděly?
![]()
![]()
https://twitter.com/prasmandunka/status/1648745202293563401?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
Sweet Potato no jo, fakt tam byla postel! to mu vybrali pěkně...
a v inzerátu píšou "bezbariérový přístup: NE" ![]()
RoSa Jaký prezident, takový kancl.
Sweet Potato hele, ale jak tam někdo píše: je to jen cesta, jak získat příspěvek na kancelář - bydlet tam bude někdo jinej...
RoSa Taky mám pocit, že tam víckrát nepáchne.
Další neuvěřitelný šméčko. Zeman, Arcibiskupství (to mě mrzí moc, doufala jsem, ž s koncem Duky se polepšej), Mynář. Já mam dojem, že to takhle dělaj schválně, aby ukázali, jak hodně to maj na háku a jak moc jsou nepostižitelný.
Kdybyste někdo chtěl, Poslední skaut odemkl rozhovor s dědkem na Idnesu.
https://twitter.com/posledniskaut/status/1648954888573841413?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
taková pěkná sumarizace:

andulka01 Tss, v tom rozhovoru to tak pěkně vysvětluje! To je pro jeho blaho, kvůli tréninku, protože když bude trénovat, tak se mu do nohou cit zase vrátí!
Sweet Potato už je zamčený (četlo ho moc lidí). A asi na něj stejně nemám nervy. Nebo bych v rámci dovzdělání měla?
andulka01 Asi ani ne. O novém prezidentovi nemůže říct nic dobrého, tak bude mlčet, pan blahosklonný.
Nelhal, když řekl, že o abolici pro vlekaře nežádal, protože to byla jiná abolice.
Přátelé (vlekař, nejedlý, ovce) ho nikdy neopustí. Byznysoví "přátelé" už ho nepotřebují - třeba Petr Fiala...
A tak.
Prostě ten kancl pronajmou dál - někomu, kdo si tam dá zpátky tu postel... těch padesát litrů mu zůstane a ještě k tomu bude mít nájemný navíc, takže na tlačenku a lahváče bude. Cajk.
barbucha tak že cca v červnu, že bychom se zkusmo zkusili objednat? Schválně kam nás pošlou ![]()
To je teda zase tak ubohý s tou kanceláří! Jsem vždycky v šoku, jak Zeman a spol dokáží vymyslet neuvěřitelné věci. Jak může někoho napadnout takhle udělat kancelář bývalé hlavě státu? A nechat ho tam pozovat novinářům? To si jako mysleli, že jsou všichni tupci a nepoznají ložnici? Samé otázky. Fakt by mě ty myšlenkové pochody zajímaly.
kvůli tréninku, protože když bude trénovat, tak se mu do nohou cit zase vrátí!
Tak jediný, kdo bude trénovat, budou ti nosiči do/ze schodů.
Nestraš, co kdyby nás pozvali?
barbucha tak by ses zeptala, za kolik si to tam muzes pronajmout ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články