barbucha stará dobrá rozkrádačka, tebe to snad nějak překvapuje? Zmetkové nepostižitelní ![]()
Aktuální česká politická situace
No TVL Dufek ![]()
andulka01 já tyhle představitelé odborů nemůžu ani cítit i když si myslím že odbory jako takové jsou dobrá věc a v odborech jsem. Zrovna včera bylo na tw a teď nevím jestli Fiala či Jurečka jak s nimi jednají ( jen za loňský rok snad 5x) a oni pořád tvrdí že vláda s nima nejedná. Hnus a lži.
https://twitter.com/P_Fiala/status/1658395732078993408?t=Xj2EzIL9P-GGpIbMPLlH_g&s=09
Tak jsem to našla ale nevím zda to takhle půjde otevřít.
Pokus číslo 2
Teda tohle je ale fakt masakr. Kluci si z toho Hradu udělali dobrej byznys. ![]()
bram No to musím říct tátovi, on prodává litr slivovice 54% za 300,-
bram to je na blití...
Já už z toho křupanskýho kripla nemůžu. Elita tvl!!!
Tak to se ostatně dalo očekávat, že ty největší obskurnosti začnou plavat nahoru až po odchodu té svoloče z Hradu.
A že to byl zrovna vlekař, kdo dal trestní oznámení na Velíška a tu ředitelku z Lán za špatné hospodaření. A najednou tady se ukazuje, že ten zmetek tuneloval sklad darů oběma směry - jak při nákupu, tak při "výdeji".
Hlavně, aby v těch flaškách byla aspoň kvalitní slivovice, bez nějakých sajrajtů (od metanolové aféry zas tak dlouhá doba neuběhla).
To vypadá, že dědek vychlastal nejen sklad v Lánech, ale i sklad darů pro státníky
Údajní obdarovaní slivovici zapírají (takže možná ani emír nic nedostal
)
A nekolkovaný alkohol prodávaný bez koncese už prošetřují celníci a policajti...a tak dlouho to vypadalo jako dobrej kšeft pro všechny zúčastněné...
jerry zrovna me to napadlo, jak to tady ctu, ze mohlo byt na Hrade i jinde veselo s metanolem.
Kokoska A lecos by se tím možná vyřešilo ![]()
Tak mně je celkem fuk, jestli ctěný obdarovaný po konzumaci oslepne nebo rovnou vypustí duši.
Co mě strašně sere, je ten debilní vlekař, kterýmu byla každá koruna dobrá, aby si (a svojí nafukovací madam) přilepšil... to měl tvl tak malej plat?! Hovado hladový!
Už celkem chápu tu obrovskou, nechutnou radost, kterou předváděli po druhým zvolení toho žoku. Prej "budoucnost je naše"! Tak to určitě... pevně doufám, že jediná budoucnost co mu kyne, je v teplákách za mřížema!! Zabavení majetků incl., ať to aspoň trochu zabolí... voni se nestyděli ani za takový mizerný, trapně malý rozkrádačky ![]()
Souhlas s kazdym slovem![]()
Výborný, mladá pirátská členka republikového výboru. Bartoš už to žehlí. ![]()
Ale že nepozvali Bartovského je fakt večná škoda 
Kde přesně je problém?
dzizisketa tak ty ho jistě nemáš, ale pro mnoho lidí z mého okolí budou piráti, kteří chodí na komunistické prednášky nevolitelni a Bartoš to dobře ví.
Aha aha, no tak pokud mají problém rozlišit antikapitalismus a komunismus, tak by možná bylo lepší si něco nastudovat, než přikročí k facepalmu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články